Jyväskylän kilpiyritykset

Ravintola Alba, Ahlmaninkatu 4, 40100 Jyväskylä.

Hotelli Alba on viihtyisä yksityinen hotelli lähellä Jyväskylän keskustaa.  Alban ravintolasta on upea näköala Jyväsjärvelle. Rennon a la carte ravintolan ruokalistalla on laaja valikoima erihintaisia vaihtoehtoja. Arkisin tarjoillaan herkullinen lounasbuffet. Ravintolan yhteydessä on näköalaterassi, jolla on mahdollista nauttia kesäisin myös hotelliaamiainen. Kaksi viihtyisää kabinettia ovat muutettavissa ruokailutiloiksi yksityistilaisuuksiin. Toisen kabinetin yhteydessä on äskettäin remontoitu moderni sauna. Kesäisin on käytettävissä vierasvenelaituri. Kotisivut.

_____________________________________

Ravintola Figaro, Asemakatu 4, 40100 Jyväskylä.

Ravintola Figaro on tunnelmallinen 90-paikkainen ruokaravintola Jyväskylän keskustassa vanhassa idyllisessä kivitalossa. Viihtyisä ilmapiiri rakentuu ystävällisestä ja ammattitaitoisesti palvelevasta henkilökunnasta, hyvästä ruoasta ja useasti palkitusta, laajasta viinivalikoimasta. Kesäkuussa 2010 ravintolalle luovutettiin Chaine des Rotisseurs -kilpi. Ravintola Figaro on saanut myös kansainvälistä tunnustusta, kun matkaopaskirja Lonely Planet Finland sijoitti Figaron Suomen ravintolalistan kärkipaikalle. Kotisivut.

_____________________________________

Ravintola Pöllöwaari, Yliopistonkatu 23, 40100 Jyväskylä.

Hyvän ruuan ja juoman ystävät kokoontuvat Jyväskylässä ravintola Pöllöwaariin. Sen pöytien ääressä tarinat elävät ja uusia syntyy tunnelmallisessa ja iloisessa ilmapiirissä. Kotisivut.

_____________________________________

Ravintola Peurankello, Kylpylähotelli Peurunka Peurungantie 85, 41340 Laukaa.

Peurankellon à la carte -listalla tarjolla korkeatasoisia ja monipuolisia ruoka-annoksia lähiraaka-aineista ja perinteitä kunnioittaen. Viinilistan viinien valinnassa on pyritty kokoamaan seudun monipuolisin viinilista. Kotisivut.

_____________________________________

Savutuvan Apaja, Opinsaunankiuas, 40820 Jyväskylä

Me Savutuvan Apajalla haluamme luoda elämyksiä ja mahdollistaa kohtaamisia ihmisten kesken.

Uskomme, että parhaat muistot syntyvät yhteisistä hetkistä sinulle tärkeiden ihmisten kanssa.

Apajalla haluamme tarjota parhaat mahdolliset puitteet tähän. Uniikki, luonnonkaunis keskisuomalainen perinnemiljöö Päijänteen rannalla tuo vierailijan hetkeksi omaan maailmaansa. Vieraanvaraisuus on meille elintärkeää – autamme sinua onnistumaan tapahtumasi järjestämisessä suurella sydämellä.

Kunnioitamme paikallisuutta myös Apajan keittiössä. Valmistamme keskisuomalaisten tilojen ja toimittajien puhtaista raaka-aineista ensiluokkaisen maistuvaa ruokaa, itse, käsityönä. Haluamme hyödyntää erilaisia valmistustapoja, hiillosta, savustusta ja avotulta. Tilausravintolana voimme huolehtia tapahtumasi yksityisyydestä, jolloin sinä voit keskittyä vain kaikkein tärkeimpään. Kotisivut

_____________________________________

Mestarin Herkku Kauppakatu 24, 40100 Jyväskylä.

Mestarin Herkku on herkuttelun edelläkävijä. Monipuolinen ja palveleva ruokakauppa keskellä Jyväskylää. Laadukkaat lihat, kalat ja leikkeleet löydät Sokos-keskuksen Mestarin Herkusta.