Jyväskylän kilpiyritykset

Ravintola Alba, Ahlmaninkatu 4, 40100 Jyväskylä.

Alba on palvellut hotelli- ja ravintola-asiakkaita jo yli 30 vuoden ajan. Ravintola on tyyliltään rento à la carte -ravintola. Ruokalistalla on laaja valikoima erilaisia liha-, kala- ja kasvisruokia. Ravintolasta on kaunis järvinäköala Jyväsjärvelle.   Kotisivut.

_____________________________________

Ravintola Figaro, Asemakatu 4, 40100 Jyväskylä.

Ravintola Figaro sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa vanhassa idyllisessä kivitalossa. Ruokalistalta löytyy paljon kansainvälisiä makuyhdistelmiä laadukkaista raaka-aineista valmistettuna. Ravintolan erikoisuus on dry ager -lihakaappi, jossa raakakypsytetään erilaisia laatulihoja. Figaron viihtyisä ilmapiiri rakentuu ystävällisestä ja ammattitaitoisesti palvelevasta henkilökunnasta, hyvästä ruoasta ja useasti palkitusta, laajasta viinivalikoimasta. Kotisivut.

_____________________________________

Ravintola Pöllöwaari, Yliopistonkatu 23, 40100 Jyväskylä.

Ravintola Pöllöwaari tarjoaa ainutlaatuisia menuja ja asiantuntevaa palvelua tunnelmallisessa ympäristössä. Sesonkeja noudattelevat menut uusiutuvat täysin kahden kuukauden välein ja kauden menu vaihtuu vielä useammin, aina satokauden vaihtuessa. Ravintolan vihreä menu on vegaaninen kokonaisuus.  Ammattitaidolla valittu juomavalikoima täydentää nautinnon. Pöllöwaarin yksilöllisessä tilassa on myös majoituspalveluita. Kotisivut.

_____________________________________

Ravintola Peurankello

Kylpylähotelli Peurunka Peurungantie 85, 41340 Laukaa.

Peurankellon à la carte -listalla tarjolla korkeatasoisia ja monipuolisia ruoka-annoksia lähiraaka-aineista ja perinteitä kunnioittaen. Viinilistan viinien valinnassa on pyritty kokoamaan seudun monipuolisin viinilista. Kotisivut.

_____________________________________

Savutuvan Apaja (tilausravintola). Opinsaunankiuas, 40820 Jyväskylä

Me Savutuvan Apajalla haluamme luoda elämyksiä ja mahdollistaa kohtaamisia ihmisten kesken.

Uskomme, että parhaat muistot syntyvät yhteisistä hetkistä sinulle tärkeiden ihmisten kanssa.

Apajalla haluamme tarjota parhaat mahdolliset puitteet tähän. Uniikki, luonnonkaunis keskisuomalainen perinnemiljöö Päijänteen rannalla tuo vierailijan hetkeksi omaan maailmaansa. Vieraanvaraisuus on meille elintärkeää – autamme sinua onnistumaan tapahtumasi järjestämisessä suurella sydämellä.

Kunnioitamme paikallisuutta myös Apajan keittiössä. Valmistamme keskisuomalaisten tilojen ja toimittajien puhtaista raaka-aineista ensiluokkaisen maistuvaa ruokaa, itse, käsityönä. Haluamme hyödyntää erilaisia valmistustapoja, hiillosta, savustusta ja avotulta. Tilausravintolana voimme huolehtia tapahtumasi yksityisyydestä, jolloin sinä voit keskittyä vain kaikkein tärkeimpään. Kotisivut

_____________________________________

Mestarin Herkku Kauppakatu 24, 40100 Jyväskylä.

Mestarin Herkku on Jyväskylän ruokakulttuurin sydän

Mestarin Herkku on Keski-Suomen ainoa Rôtisseurs-kilven omaava ruokakauppa, jossa on joka päivä mestaritason palvelu sekä vaihtoehtoja pursuava, kokkailuun ja kokeilemiseen kannustava valikoima.

Mestarin Herkkuamme on kutsuttu keskisuomalaisen ruokakulttuurin edelläkävijäksi. Alkuvuonna 2020 tehdyn uudistuksen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yhä laajemman valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja.