Jyväskylän kilpiyritykset

Ravintola Alba, Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä.

Hotelli Alba on viihtyisä yksityinen hotelli lähellä Jyväskylän keskustaa.  Alban ravintolasta on upea näköala Jyväsjärvelle. Rennon a la carte ravintolan ruokalistalla on laaja valikoima erihintaisia vaihtoehtoja. Arkisin tarjoillaan herkullinen lounasbuffet. Ravintolan yhteydessä on näköalaterassi, jolla on mahdollista nauttia kesäisin myös hotelliaamiainen. Kaksi viihtyisää kabinettia ovat muutettavissa ruokailutiloiksi yksityistilaisuuksiin. Toisen kabinetin yhteydessä on äskettäin remontoitu moderni sauna. Kesäisin on käytettävissä vierasvenelaituri. Kotisivut.

Ravintola Figaro, Asemakatu 4, Jyväskylä.

Ravintola Figaro on tunnelmallinen 90-paikkainen ruokaravintola Jyväskylän keskustassa vanhassa idyllisessä kivitalossa. Viihtyisä ilmapiiri rakentuu ystävällisestä ja ammattitaitoisesti palvelevasta henkilökunnasta, hyvästä ruoasta ja useasti palkitusta, laajasta viinivalikoimasta. Kesäkuussa 2010 ravintolalle luovutettiin Chaine des Rotisseurs -kilpi. Ravintola Figaro on saanut myös kansainvälistä tunnustusta, kun matkaopaskirja Lonely Planet Finland sijoitti Figaron Suomen ravintolalistan kärkipaikalle. Kotisivut.

Ravintola Pöllöwaari, Yliopistonkatu 23, Jyväskylä.

Hyvän ruuan ja juoman ystävät kokoontuvat Jyväskylässä ravintola Pöllöwaariin. Sen pöytien ääressä tarinat elävät ja uusia syntyy tunnelmallisessa ja iloisessa ilmapiirissä. Kotisivut.

Ravintola Peurankello, Kylpylähotelli Peurunka Peurungantie 85, Laukaa.

Peurankellon à la carte -listalla tarjolla korkeatasoisia ja monipuolisia ruoka-annoksia lähiraaka-aineista ja perinteitä kunnioittaen. Viinilistan viinien valinnassa on pyritty kokoamaan seudun monipuolisin viinilista.Kotisivut.

Mestarin Herkku Kauppakatu 24, 40100 Jyväskylä.

Mestarin Herkku on herkuttelun edelläkävijä. Monipuolinen ja palveleva ruokakauppa keskellä Jyväskylää. Laadukkaat lihat, kalat ja leikkeleet löydät Sokos-keskuksen Mestarin Herkusta.