15.2.19 Makkaranvalmistus Mediatalo Esa

"Tiesitkö, että joissakin makkaroissa on enemmän lihaa kuin lihassa?"

Näin mainosti suuri elintarvikevalmistaja omia tuotteitaan. Nyt on jokaisen herkkusuun mahdollista itse todeta makkaran, tuon joka jääkaapin namupalan mahdollisuudet ja tulla mukaan

MAKKARANVALMISTUSILTAAN ESS -painotalon keittiölle Ilmarisentie 7 Lahti

perjantaina 15.2.19 alkaen klo16.30 valmistus / 20.30 ruokailu 

Todellisten herkkusuiden oppaina itse valmistettujen makkaroiden maailmaan ovat pääkokkina Ville Penttilä ja tilan meille tarjoaa ESS -painotalon keittiömestari, vice-conseiller culinaire honoraire Markku Torikka, joten meillä on kaikki mahdollisuudet onnistua erinomaisesti, asiantuntemusta varmasti riittää!

Omatekoisten makkararoiden herkutteluillasta maksamme voutiyhdistyksen tilille FI81 5045 0620 1216 38 40€/hlö viitenumerolla 1478, sitovat ilmoittautumiset ja maksut 11.2.19 mennessä tapahtumasivun lomakkeella.

Valmistukseen mukaan tukeva keittiövarustus ja ruokailua juhlistamme käädyillä eli siinä vaiheessa pikkutakki on paikallaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Matti Jaakkola Vice Chargé de Presse de Lahti

Tapahtuman kuvakansio osoitteessa https://bit.ly/2uyB4Fo

Katso myös videot videokanavaltamme http://bit.ly/2w1wChN