Black Tie Party 1.11.2019 Helsingin Pörssiklubilla

Tervetuloa illallistanssiaisiin Helsingin Pörssiklubille perjantaina 1.11.2019 klo 18. Osoite Fabianinkatu 14 A, Helsinki. Loistavan illallisen kruunaa JASO big Band, joka soittaa viihdyttävää tanssiaismusiikkia illan hengen mukaisesti. Kutsu esitetään kaikille Chaîne des Rôtisseurs -jäsenille Suomessa - viikonloppuvierailun Helsingissä voit aloittaa hienosti Pörssiklubin tunnelmassa!

Helsingin Pörssiklubi aloitti toimintansa jo vuonna 1912. Siellä kokoonnutaan hyvien ystävien parissa ja nautitaan herkullisesta ruoasta ja mielenkiintoisesta ohjelmasta. Klubin tapahtumat ja menut noudattavat perinteitä, joita se vaalii unohtamatta nykyaikaa. Klubilla ruokailee vuosittain lähes 17 000 vierasta. Kilpiravintoloiden joukkoon Helsingin Pörssiklubi liittyi sen 100-vuotisjuhlissaan vuonna 2010. Lisätietoja kts. www.porssiklubi.fi

Menu:

AMUSE-BOUCHE

ANKANMAKSAA JA TATTINÄKKILEIPÄÄ

***

WAGY PETIT TENDER PASTRAMI

(VIDAL- FLEURY CROZES- HERMITAGE 2015)

***

PAAHDETTUA TAIMENTA, PUIKULAPERUNAA JA KAVIAARIA

(ALTENBERG DE BERGBIETEN GRAND CRU RIESLING 2015)

***

XANTELLA MAUSTETTUA SUKLAATERRIINIÄ, PÄÄRYNÄÄ JA MANTELICRUMBLEA

(STEPHAN’S CROWN TOKAJI)

***

KAHVI TAI TEE

Hinta: 95 €/hlö. Sisältää Palmer &Co.:n samppanjamaljan ja menun sekä tanssiaisorkesterin musiikin tahdit. Etukäteen on mahdollisuus ostaa juomapaketti, joka on suunniteltu illan menuun sopivaksi (kts. yllä menussa suluissa suositusviinit), hintaan 34 €/hlö. Saatavilla on myös etukäteen ostettavaksi/tilattavaksi alkoholiton juomapaketti hintaan 21 €/hlö (Torres Natureo viinit ja karpalokuohu jälkiruualle). Paikan päällä ostettavat juomat ovat saatavilla listahintaan (merkataan pöydissä lapuille ja maksetaan lähtiessä kassalle).

Pukukoodi: Smokki (Black Tie), käädyt

Ohjelma:

18:00 Baari aukeaa (serustelua)

18:30 Siirtyminen saliin ja samppanjatarjoilu. Tervetuloa ja illan menun esittely

19:00 Illallinen

21:30 Jaso Big Band aloittaa, tanssiaiset. Omakustanteinen baari on avoinna

24:00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset tehdään viimeistään 20.10.2019 Lyyti-palvelun kautta maksamalla ennakkoon menu ja mahdollisesti valitut juomapaketit. Maksu voidaan suorittaa verkkopankkitunnuksin tai luottokortilla. Ilmoita samalla toiveet pöytäseurueesta ja muut erityistoiveet. TÄSSÄ linkki Lyytipalveluun. 

 

TERVETULOA!

JASO Big Band - yli 40 vuotta laadukasta swingiä!

JASO Big Band on tanssittavan swingin ehdotonta ykköslaatua edustava 17-henkinen tanssiorkesteri Suomessa. Yhtyeellä on ollut konsertti- ja tanssiesiintymisiä mm. New Yorkissa, Floridassa, Espanjan aurinkorannoilla, Berliinissä, Hampurissa ja tietysti myös koti-Suomessa mm. Seinäjoella, Helsingissä ja Kustavissa.