Lehmus Roastery & Wolkoff 2018

Kahvia ja kivaa tunnelmaa

 

Perjantaina 2.3.2018  Karjalan Paistinkääntäjät tutustuivat kahvinpaahdon saloihin Lehmus Roasteryllä Paahtomestari Visa Tuomisen opastamana. Ohjelmassa saatiin kuulla mistä hyvä kahvi oikein koostuu ja pieni oppimäärä kahvin historiaan. Tilaisuuden lopuksi tutustuimme itse paahtamiseen ja parin kahvilaadun maisteluun. Hieno kokemus ja rohkeata yrittämistä.

Paahtimon jälkeen kävelimme ravintola Wolkoffiin nauttimaan paikan uuden isännän Karo Sintosen loihtimaa menukokonaisuutta. Erinomaiset viinit kokonaisuuteen oli valinnut salin vastuulleen ottanut Sirje Pasanen. Salihenkilökunta suoritui viimeistä sijaa myöden olleen salin palvelusta erinomaisesti. Osallistujien arviota illan kokonaisuudesta olivat ylistäviä ja voimmekin hyvillä mielin todeta ravintolan jatkumon olevan hyvissä ja ammattitaitoisissa käsissä.