Maksuehdot ja -ohjeet 1.1.2020-

Jäsentilaisuuksien yleiset ilmoittautumis- ja maksuehdot 1.1.2020 alkaen

  1. Ilmoittautuminen Helsingin Paistinkääntäjät ry:n jäsentilaisuuksiin tapahtuu siten, että jäsen ostaa ja maksaa yhdistyksen verkkokaupasta osallistumismaksun kullekin henkilölle, jonka haluaa ilmoittaa tilaisuuteen. Muulla tavoin tapahtuvia ilmoittautumisia ei oteta huomioon.
  2. Sähköpostilla lähetettävässä kutsukirjeessä ja yhdistyksen verkkosivuilla ilmoitetaan kunkin jäsentilaisuuden viimeinen mahdollinen ilmoittautumispäivä. Ilmoittautuminen on kuitenkin kaikissa tapauksissa mahdollista vain niin kauan, kuin osallistumismaksuja riittää verkkokaupasta ostettaviksi.
  3. Jäsen voi perua ilmoittautumisensa tilaisuuteen milloin tahansa ilmoittamalla peruutuksesta sähköpostitse Vice-Argentierille hänen yhdistyksen sivuilla ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseensa. Peruutusilmoituksesta on käytävä ilmi peruutuksen tekijän nimi ja henkilömäärä, jota peruutus koskee ja jäljempänä kohdassa 4. tarkoitetussa tapauksessa myös ilmoituksen tehneen jäsenen pankkitilin numero. Muilla tavoin tehtyjä peruutuksia ei oteta huomioon
  4. Yhdistys palauttaa osallistumismaksun kohdassa 5 mainitulla tavalla vähennettynä, jos peruutus on tapahtunut edellä kohdassa 3 mainituin tavoin viimeistään jäsentilaisuuden kutsussa tai verkkokaupassa ilmoitettuna viimeisenä mahdollisena ilmoittautumispäivänä. Maksun palauttamisen edellytyksenä on lisäksi, että peruutusilmoituksesta käy ilmi ilmoituksen tehneen jäsenen pankkitili, jolle maksu voidaan palauttaa. Voidaksemme palauttaa maksun tilinumero on annettava maatunnuksella (FI) alkavassa IBAN -muodossa (International Bank Code). Lisäksi tulee antaa BIC-koodi (Bank Identifier Code, esim. NDEAFIHH).
  5. Yhdistyksellä on oikeus ennen maksun palauttamista pidättää siitä toimistokuluina 15 % kutakin palautettavaa osallistumis- tai muuta maksua kohden, kuitenkin vähintään 25 euroa. Sama koskee väärin maksettujen maksujen korjaamiseksi tehtäviä maksujen palautuksia tai lisäveloituksia.
  6. Jos peruutus on saapunut kohdassa 3. mainitun määräajan jälkeen, yhdistys ei palauta osallistumismaksua - oli syy mikä tahansa.
  7. Verkkokaupan käyttäjä hyväksyy nämä ehdot verkkokaupan sivuilla ennen maksun maksamista ruksaamalla niitä koskevan kohdan. Samassa yhteydessä on linkki, josta on mahdollisuus päästä tutustumaan näihin ehtoihin. Osallistumismaksua ei voi maksaa hyväksymättä ensin näitä ehtoja edellä mainitussa kohdassa.

Kuinka toimia verkkokaupassa - miten ilmoittaudut ja maksat osallistumismaksun

Ilmoittautuminen jäsentilaisuuksiin ja osallistumismaksun maksaminen 1.1.2020 alkaen


1. Ilmoittautuminen yhdistyksen maksullisiin tilaisuuksiin tapahtuu ostamalla osallistumismaksu yhdistyksen verkkokaupasta

Ilmoittautuminen maksullisiin jäsentilaisuuksiin tapahtuu ostamalla osallistumismaksu kutakin ilmoitettavaa henkilöä kohti Helsingin Paistinkääntäjät ry:n verkkokaupasta, johon pääsee kutsukirjeessä olevasta linkistä. Muulla tavoin tapahtuvia ilmoittautumisia emme voi ottaa vastaan.

2. Verkkokauppamme toimii kuten muutkin käyttämäsi verkkokaupat

2.1 Verkkokaupasta ostaminen

Klikattuasi itsesi verkkokaupan sivulle, näet myynnissä olevan tuotteen ja sen hinnan. Tuotelaskurista näet, miten monta osallistumismaksua tilaisuuteen on vielä jäljellä. 

Ilmoittautumissivulla täytetään ensimmäiseksi henkilötiedot, valitaan osallistutaanko avecin kanssa (riippuu tilaisuudesta onko tämä mahdollista) ja vastataan mahdollisiin muihin kysymyksiin, kuten ruoka-aineallergia ja plaseeraustoive kohtiin.

Vahvistussivulla on yhteenveto ilmoittautumistiedoista ja valitaan maksutapa. Voit valita maksutavaksi jonkin sivuilla näkyvissä olevista verkkopankeista tai luottokorteista.

2.2 Kuitti

Saat ostoksestasi vahvistusviestin ja kuitin sähköpostiisi.

2.3 Kun haluat myöhemmin ilmoittaa lisää jäseniä tai vieraita 

Kun haluat ilmoittaa aiemmin ilmoittamiesi lisäksi uusia henkilöitä tilaisuuteen, voit ostaa lisää ilmoittautumismaksuja niin kauan, kuin niitä on verkkokaupasta saatavilla.

2.4 Kun ilmoittamasi henkilö on estynyt tulemaan ja haluat ilmoittaa hänen tilalleen toisen henkilön

Voit kutsua toisen henkilön estyneen tilalle ilmoittamatta siitä erikseen meille edellyttäen, että hänestä maksettava osallistumismaksu olisi sama kuin se osallistumismaksut, jonka olet jo aiemmin maksanut osallistumaan estyneestä henkilöstä.

3. Tutustu maksuehtoihin huolellisesti 

Tutustu huolellisesti yllä oleviin, 1.1.2020 alkaen noudatettaviin, muuttuneisiin ilmoittautumis- ja maksuehtoihin ennen maksuehtojen hyväksymistä verkkokaupassa ja maksun maksamista. Näistä ehdoista selviää mm. miten ja millä ehdoilla voit peruuttaa ilmoittautumisesi ja saada palautuksen maksamistasi osallistumismaksuista.