24.3.19 Koko perheen brunssi Lahden Seurahuone Päijätsali

Mahtava tilaisuus laadukkaaseen ja monipuoliseen aamiaiseen, erityisesti Paistinkääntäjille, heidän perheenjäsenilleen ja ystävilleen järjestettävä

Koko perheen Rotisseurs Brunssi Ravintola Hämesalin Päijätsalissa

su 24.3. klo 12-14.30

Meille tarjoillaan runsas ja monipuolinen Seurahuoneen brunssi noutopöytämallisena Päijätsalissa. Paljon herkkuja läheltä ja kaukaa, kokit paistavat munakkaita ja leikkaavat lihaa salissa. Laadukkaat raaka-aineet saavat taitavissa käsissä arvoisensa käsittelyn ja noutopöytä antaa mahdollisuuden rakentaa itselle sopivat annokset suolaista ja makeaa!

Tilaisuus on erinomainen mahdollisuus koululaistapahtumaa sivuten innostaa perheenjäseniä ja ystäviä tutustumaan ruokakulttuuriin ja keskustelemaan hyvän ruuan äärellä!

Ilmoittautumiset jäsentapatumalomakkeen kautta entiseen tapaan, maksu brunssista voutikunnan tilille:

FI81 5045 0620 1216 38 perjantaihin 15.3. mennessä, mukaan tulevat vieraat voi merkitä lisätietoihin ilman erillistä ilmoittautumista. Koska tilaisuutta varten on varattu oma salitila, toivomme runsasta osanottoa ilman ikärajaa! Tapahtuman viitenumero on 1481

Brunssi 42 €/hlö, sis alkujuomaksi Mimosan, 5-12v. lapset 21 €/hlö. Kuohuvaa, hyviä viinejä ja muuta tarpeellista juomapöydästä omakustanteisesti.

Pukeutumiseen Paistinkääntäjille käädyt, muuten pikkutakkimaisen vapaasti.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Kuvia ja videot kuvakansiossa https://bit.ly/2U1lWQ6

ja videokanavallamme 

http://bit.ly/2w1wChN

Uutta sisältöä päivitetty 29.3.19!