Uutisia

ARTESAANIRUOAN SM-KILPAILUT RASEKOSSA SYKSYLLÄ 2020

Erityisteemana saariston ruokamatkailu Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä järjestää yhteistyössä Suomen artesaaniruoka ry:n kanssa artesaaniruoan SM-kilpailut ja seminaarikokonaisuuden 14. –…

Chaîne des Rôtisseurs Suomi vetoaa ravintola-alan puolesta

Chaîne des Rôtisseurs Suomi vetoaa hallitukseen ja eduskuntaan vaikeuksissa olevien ravintola- ja matkailuyritysten tukemiseksi, alan työpaikkojen säilyttämiseksi ja suomalaisen ruokakulttuurin…

SuksiLahteen kansainvälisillä sivuillamme

Tutustu tai muistele hienoa talvista kapitulia SuksiLahteen Rôtisseursien kansainvälisillä sivuilla: https://www.chainedesrotisseurs.com/newsonline/story.php?ids=1715&l=EN

Kilpipäivä 25.4.2020 - kokkaa kotona, jaa somessa tai tilaa herkkuja kotiin

Koronavirus estää kilpipäivän vieton totuttuun tapaan, mutta onneksi tämä virus ei leviä somessa. Voimme antaa keväisen valon pilkahtaa hyvän ruoan ja juoman äärellä perheen parissa kilpipäivänä…

Ravintolat tarvitsevat tukeamme

Koronaepidemian jatkuessa on hyvä muistaa myös ravintoloitamme, jotka tämä poikkeustilanne on laittanut kohtuuttoman haasteen eteen. Kannustamme lämpimästi kaikkia jäseniämme tukemaan suomalaisen…

Tilaisuudet peruttu pandemian takia

Koronavirusepidemia koettelee ihmisiä ja yhteisöjä joka puolella maailmaa. Me haluamme tehdä kaikkemme omalta osaltamme epidemian leviämisen estämiseksi ja hidastamiseksi. Kaikki yhteiset…

Valtteri Paltamaa on Vuoden nuori kokki 2020

Alle 27-vuotiaiden kokkien suomenmestaruuskilpailuissa Jyväskylässä kahdeksan nuorta keittiöalan ammattilaista ottivat mittaa toisistaan valmistamalla kolmen ruokalajin menun. Kilpailun voittaja…

Ulla Liukkoselle ja Martti Lehtiselle harvinainen kunnianosoitus

Karjalan voutineuvoston Vice-Conseiller Culinaire Ulla Liukkonen ja Suomen puhemiehistön Conseiller Culinaire Martti Lehtinen ovat saaneet Venäjän federaation kansallisen keittiömestariyhdistyksen…

Jäsenmaksu 2020

Turun voutikunnan Kekrikapituli kansainvälisillä sivuilla

Turussa lokakuussa järjestetyn kapitulin tunnelmiin voit palata myös järjestön kansainvälisillä sivuilla. Turun Voutikunnan lokakuussa Naantalissa järjestämä Kekrikapituli on näyttävästi esillä…

Turun Paistinkääntäjien Kekrikapituli

Talvikapituli järjestettiin Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa, Naantalissa, syksyn sateisimpana päivänä. Mutta ilma ei kapitulivieraita häirinnyt. Turun Paistinkääntäjien Kekrikapituli Naantali,…

Turun Voutikunta jakoi Haarukka-palkinnot

Paistinkääntäjät palkitsivat Turun alueen parhaan kokin ja salityöntekijän Kolmatta kertaa jaettavan Haarukka-palkinnon saivat ravintola Rosterin Arttu Parviainen ja ravintola Bassin Marjo Heinonen…

Paistinkääntäjät esillä Aromi-lehdessä

Aromi-lehdessä (8-2019) julkaistiin hieno juttu järjestöstämme, Turun voutikunnasta sekä Kekrikapitulista. Juttu julkaistu Paistinkääntäjien verkkosivuilla ja Facebookissa Aromi-lehden luvalla. ***…

Rovaniemen suurkapituli kansainvälisillä sivuillamme

Tutustu Kiireettömän kapitulin tunnelmiin ao. linkin kautta. Suurkapituli vietettiin Rovaniemellä 23.-25.8.2019. Linkki suurkapitulin tunnelmiin

Päivitetty strategia vastaa jäsenten toiveisiin

Suomen Paistinkääntäjien strategia on päivitetty viime vuonna tehdyn jäsenkyselyn pohjalta. Päivitetyn strategian ytimessä on konkreettisen lisäarvon tuottaminen yhdistyksen jäsenille. Intohimo…

Vuosikertomus 2018

Tutustu vuoden 2018 vuosikertomukseen tästä:

Tunnustuspalkinto elämäntyöstä Martti Lehtiselle ja Saara Sinivuorelle

Helsingin Suomalaisen Klubin säätiön ruokakulttuurirahasto palkisti Conseller Culinaire Martti Lehtisen ja Officier Maître Restaurateur, Officier Commandeur Saara Sinivuoren elämäntyöstä. Helsingin…

Niko Tähti uusi tulevaisuuden lupaus keittiöalalla – selvä voitto nuorten kokkien suomenmestaruuskilpailussa,

Alle 27-vuotiaiden kokkien suomenmestaruuskilpailuissa Tampereella viisi nuorta keittiöalan ammattilaista ottivat mittaa toisistaan valmistamalla kolmen ruokalajin menun. Kilpailun ykkönen Niko Tähti…

Hotel Kämpin Peilisali saa kilven

Hotel Kämpin Peilisalille on myönnetty Suomen Paistinkääntäjät ry:n Chaine de Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on kunnianosoitus Kämpin legendaariselle juhlatilalle, joka on toiminut suomalaisen…

Makkarakirja julkaistu

Paistinkääntäjät Kari Martiala ja Helena Lylyharju ovat julkaisseet hienon kirjan makkarasta. Kannattaa tutustua! "Kirjaa ovat olleet tekemässä meidän lisäksemme monta muuta paistinkääntäjää:…

Vanhempia