Uutisia

Turun Kauppahalliin saatiin kaksi uutta kilpimyymälää

Turun kauppahallin syntymäpäiviä 125 vuotta vietettiin kauppahallissa 20.–23.10.2021. Samalla viikolla luovutettiin järjestömme myymäläkilvet Kalaliike Herkkunuotta Oy:lle ja Poronlihan Erikoisliike…

Turun suurkapituli kansainvälisillä sivuilla

Finland Grand Chapitre Turku, August 27-29, 2021, Held on both sides of the River Aura " Appreciating Finnish food culture and traditions " Lue koko uutinen kansainvälisiltä sivuilta

Chaîne des Rôtisseurs ottaa osaa Veijo Votkinin menehtymisen johdosta

Veijo Votkin Oy:n perustaja Veijo Votkin menehtyi aiemmin tällä viikolla. Veijo Votkin on ollut pääkaupunkiseudulla merkittävä liha-alan vaikuttaja useiden vuosikymmenten ajan ja hän oli järjestömme…

Uusi jäsentuotteiden verkkokauppa avattu!

Tervetuloa tutustumaan uuteen jäsentuotteidemme verkkokauppaan! Oletko kaivannut Rôtisseurs-logolla varusteltuja tarjoiluvälineitä, nahkaista esiliinaa tai täysin uniikkia pannunalusta? Enää ei…

Alexanderplats sai kilven: ”Korkea laatu ei synny ilman osaavaa henkilökuntaa”

Alexanderplats sai kilven: ”Korkea laatu ei synny ilman osaavaa henkilökuntaa”

Vilja Valliranta nappasi voiton Nuorten kokkien SM-kisoissa

Alle 27-vuotiaiden kokkien suomenmestaruuskilpailuissa Jyväskylässä nuoret keittiöalan ammattilaiset ottivat mittaa toisistaan valmistamalla kolmen ruokalajin menun. Kilpailun voittaja Vilja…

Kilpipäivä!

Tänään on kilpipäivä! Juhlitaan erilaista kilpipäivää - jo toisen kerran. Annetaan kuitenkin keväisen valon pilkahtaa hyvän ruoan ja juoman äärellä pienessä piirissä kilpipäivänä lauantaina 24.4.2021.…

Taitaja2021-kilpailut antavat nuorille mahdollisuuden loistaa

Vaikka koronatilanne asettaa rajoituksia yhteisiin tapaamisiin, on hyvä muistaa nuoria alan opiskelijoita ja tukea heidän ammatillista kehittymistään. Vuoden nuoren kokin ja saliammattilaisen lisäksi…

Ota käyttöön e-maksu!

Jäsenmaksulaskutus lähtee noin viikon sisällä järjestelmästämme. Niille, jotka eivät ole vielä tehneet e-laskusopimusta, lasku tulee perinteisenä paperilaskuna. Jäsenmaksulaskua ei lähetetä…

Jäsenmaksuihin alennuksia vuodelle 2021

Pariisi on päättänyt koronapandemian vuoksi antaa alennusta jäsenmaksuista. Kukin jäsenmaa saa itsenäisesti päättää, miten se kohdentaa pääjärjestön myöntämät alennukset. Puhemiehistö päätti…

Opetusneuvos Martti lehtinen on kouluttanut useita edelläkävijöitä

Jyväskylän Kokki- ja ravintolakoulu Priimus on jättänyt jälkensä suomalaiseen ravintolakulttuuriin. Kesksuomaisen kattava artikkeli 6.1.2021

Tutustu ruotsalaiseen Taste-lehteen

Ruotsin Chaìne des Ròtisseurs-järjestö julkaisee digitaalista TASTE lehteä, joka on luettavissa ilmaiseksi ruotsalaisesta ruokakulttuurista ja ravintoloista kiinnostuneille. Ohessa linkit kolmeen…

Radiohaastattelussa Lahden vouti Arja Hornborg

Radiohaastattelussa "Klassikko lautasella" ohjelmassa 13.10.2020 Lahden aluevouti Arja Horborg KUUNTELE

Martti Lehtinen -kotimaisen ruokakulttuurin edistäjä

Keskisuomalaisen ruokakulttuurin edistäjästä Conseiller Culinaire Martti Lehtisestä kirjoittavat Chef Rôtisseur Helena Lylyharju ja Vice-Chargé de Presse Kari Martiala Patina lehdessä nro 5/2020

Vuoden nuori Kokki Valtteri Paltamaa valittiin vuoden alumniksi

Chaîne des Rôtisseurs Finlanden vuoden 2020 nuori kokki Valtteri Paltamaa valittiin Gradia Jyväskylän ensimmäiseksi vuoden alumniksi yhdessä biotekniikan tohtori Lauri Reuterin kanssa. Gradian mukaan…

Keittiömestari Ulla Liukkoselle merkittävä tunnustus

Keittiömestari Ulla Liukkoselle on myönnetty maailman keittiömestariliiton The World Association of Chefs Societies -yhdistyksen (Worldchefs) kunniajäsenyys. Liukkonen on toiminut Suomen…

Chaîne des Rôtisseurs Vuosikokous

Vuosikokous 2020 Koronatilanteen vuoksi vuonna 2020 ei järjestetä suurkapitulia. Täten myös yleensä kapitulin yhteydessä pidetty vuosikokous pidetään erillisenä tilaisuutena torstaina 24.9 klo 18.30…

ARTESAANIRUOAN SM-KILPAILUT RASEKOSSA SYKSYLLÄ 2020

Erityisteemana saariston ruokamatkailu Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä järjestää yhteistyössä Suomen artesaaniruoka ry:n kanssa artesaaniruoan SM-kilpailut ja seminaarikokonaisuuden 14. –…

Chaîne des Rôtisseurs Suomi vetoaa ravintola-alan puolesta

Chaîne des Rôtisseurs Suomi vetoaa hallitukseen ja eduskuntaan vaikeuksissa olevien ravintola- ja matkailuyritysten tukemiseksi, alan työpaikkojen säilyttämiseksi ja suomalaisen ruokakulttuurin…

SuksiLahteen kansainvälisillä sivuillamme

Tutustu tai muistele hienoa talvista kapitulia SuksiLahteen Rôtisseursien kansainvälisillä sivuilla: https://www.chainedesrotisseurs.com/newsonline/story.php?ids=1715&l=EN

Vanhempia