Neljäs kansainvälinen OMGD Suurkapituli järjestetään 20-24.9. Turkissa

16.5.2023

Maailman neljäs kansainvälinen OMGD Suurkapituli järjestetään tänä vuonna Turkin Izmirissä. Izmir sijaitsee Turkin Egeanmeren rannikolla, joka tunnettiin antiikin nimellä "Smyrna". Kaupungin perustivat aikoinaan kreikkalaiset, jonka roomalaiset ottivat haltuunsa ja rakensivat sen uudelleen ennen kuin siitä tuli osa Ottomaanien valtakuntaa 1400-luvulla. Nykyään Izmir on suuri provinssi, jossa on yli 4,4 miljoonaa asukasta. Lähellä on muinaiset kaupungit Efesos, Pergamon, Sardis ja Klazomenai. 

Izmirin maakuntaa pidetään enologian "piilotettuna helmenä". Sen viiniteollisuutta ei ole vielä täysin löydetty maailmanlaajuisesti. Alue on todennäköisesti ollut yksi varhaisimmista viinialueista maailmassa, joten sillä on keskeinen rooli viinin varhaisessa historiassa.

OMGS Suurkapitulin ohjelma on tapahtumarikas. 4 päivän ohjelman aikana tutustutaan Turkin viinihistoriaan yleisesti ja erityisesti Izmirin viinialueeseen. Lisäksi on lukuisia vierailuja viinitarhoilla, viinintuottajilla ja viinikellareissa. Lisäksi on luvassa laaja valikoima viinimaisteluita loistavista turkkilaisista ​​viineistä. Näiden lisäksi luvassa monenlaisten hienoja kulinaarisia aterioita kuuluisissa ja historiallisissa ruokailupaikoissa.

Ilmoittautuminen on auki, lue lisää kansainvälisiltä sivuilta: 

OMGD Grand Chapitre 2023 - Chaine des Rotisseurs -⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠