Maailmanlaajuinen Rôtisseurspäivä la 22.4.

21.4.2023

Chaîne des Rôtisseurs viettää vuosittain maailmanlaajuista Rôtisseurskilpipäivää nimeltä World Chaine Day. Vuonna 2023  Rôtisseurspäivä on lauantaina 22.4. ja sen teemana on Come with your Heart. 

Suomessa on kilpipäivänä lukuisia erilaisia tapahtumia valikoiduissa Rôtisseurs-kilven saaneissa ravintoloissa ja toreilla, herkkumyymälöissä ja ruokakaupoissa. Osa näistä löytyy myös meidän tapahtumat-sivulta. 

Kilpipäivää on vietetty vuodesta 2014 lähtien ja maailmanlaajuisesti vuodesta 2015 alkaen. Sen tarkoituksena on yhdistää gastronomisia ystäviä ympäri maailman ja lisätä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Tuttuun tapaan tänäkin vuonna on käytössä glogaali someseinä, jossa jokainen voi ympäri maailman jakaa kuvia kilpiteeman kattauksesta, kokkauksesta, ravintolavierailusta, tapahtumista tai mistä tahansa muiden kanssa tai yksikseen. Tärkeintä on yhteinen teema.

Kaikki julkaisut osallistuvat globaaliin kuvaseinään käyttäessään sosiaalisessa mediassa hastageja #chaineday #worldchaineday #wcd. Kaikki globaalit kuvat löytyvät sivuilta tästä linkistä:

World Chaîne Day 2023 (taeggie.com)

OSALLISTU SINÄKIN PÄIVÄÄN.