Juhlavuoden Suurkapitulin installointipaikat täyttyivät hetkessä

6.6.2023

Kiitos kaikille ilmoittautuneille - 60v juhlavuoden Suurkapitulimme 25-27.8. Tampereella on myyty loppuun ennätysnopeasti. Kapitulin installointiin oli paikkoja 80kpl ja kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan. Pahoittelumme, ettei installointia voi mahdollistaa suuremmalle joukolle. Installointi on juhlava tilaisuus osallistujille ja sen kokonaiskesto pyritään pitämään aina miellyttävänä. Paikat installointiin menivät kaikille tasapuolisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Pyrimme järjestämään paikalliskapituleita mahdollisimman pian, jotta kaikkia installointia odottavat saavat käätynsä.  

Juhlavuoden kapitulissa on tänä vuonna näkyvissä vastuullisuus. Yhteistyötä toteutetaan alueen pientuottajien kanssa ja kapituliaineistot jaetaan osallistujille sähköisessä tapahtumasovelluksessa, paperimateriaalien asemasta. Kännykällä luettavasta tapahtumasovelluksesta tulee löytymään kartat, ohjelmat, yhteistyökumppanit, kilpipaikat, plaseerauspaikat yms. Juhlavuoden menu löytyy vielä pöydästä tuttuun tapaan, sen moni haluaa muistoksi tilaisuudesta. 

Tampereen voutikunta on tehnyt juhlavuoden kapitulia hartiavoimin jo vuoden päivät. Suurkapitulin toteuttaminen on iso rupeama, joka kokoaa yhteen noin 300 henkilöä ympäri Suomea. 

Suurkapitulin Grand Diner järjestetään Tampere-talolla.