Suomi sai erikoishuomiota vuoden 2023 kansainvälisessä Suurkapitulissa

13.6.2023

Viime viikonloppuna oli kansainvälisen Chaîne des Rôtisseurs järjestön kansainvälinen vuosikokous Nizzassa.


Juha Ojamo

Suomen pitkäaikainen ja merkittävää panostusta järjestömme eteen tehnyt Juha Ojamo nimitettiin Conseil d'Honeur jäseneksi. Juha on Chaine des Rôtisseurs-järjestön historiassa kolmas suomalainen, joka saa nimityksen. Conceil d’Honeur on korkein elin, johon voidaan nimittää jäseneksi. Jäseniä ”kunnianeuvostossa” on vain kymmenen, eli kyseessä on todella harvinainen kunnianosoitus. Juha Ojamo on ollut mukana toiminnassa jo lähes 30 vuotta. Hän on ollut monessa mukana ja toiminut myös järjestömme valtavoutina kolme vuotta vuonna 2011-2014 ja sen jälkeen jatkanut hallituksessamme erittäin aktiivisena jäsenenä. Vuonna 2015 Juha sai Ranskasta arvonimen Membre du Conseil Magistral, jolloin hänelle tuli punaiset käädyt ja hänellä on kunnia toimia installoijana.

Johanna Hornborg-Ojala

Suomen valtavouti Johanna Hornborg-Ojala installoitiin kansainvälisen Conseil Magistralin jäseneksi, jonka myötä hänellä on nyt jatkossa oikeus installoida uusia jäseniä mukaan upeaan gastronomiseen porukkaamme.

Suomi on maailman kolmanneksi suurin Rôtisseurs-maa ja voimme aidosti olla ylpeitä gastronomisesta osaamisestamme ja hienosta jäsenjoukostamme sekä toiminnastamme maassamme.

Onnittelut Juhalle ja Johannalle.