Nuorten kokkien SM-kilpailut 2024 -ilmoittautuminen alkanut

31.10.2023

Nuorten kokkien SM 2024 kilpailut käydään la 20.1.2024 Jyväskylässä

Aluekarsintakilpailut järjestetään eri alueilla marras-joulukuussa 2023. Alueellisiin kilpailuihin voi osallistua kaikki keittiöammattilaiset, jotka ovat kansainvälisten kilpailujen aikana eli ennen lokakuuta 2024 alle 27-vuotiaita. Kilpailijoiden tulee olla suomen kansalaisia ja heidän on oltava kokoaikaisessa työsuhteessa tai esihenkilönä on Maître - tai Chef Rôtisseur arvolla toimiva Châine des Rôtisseurs jäsen.

Kansallisen kilpailun voittaja edustaa Suomea MM-kilpailuissa lokakuussa Unkarissa. Kilpailuun osallistuja ei saa olla osallistunut aiemmin kansainvälisiin nuorten kokkien kilpailuihin. Kilpailija ei saa olla aiemmin osallistunut kansallisiin kilpailuihin kahta kertaa enempää, eikä alueellisiin kilpailuihin kolmea kertaa enempää.

Nuorten kokkien kilpailu on huikea mahdollisuus nuorelle lupaukselle kartuttaa kokemusta, saada mahdollisuuden osoittaa ja kehittää taitojaan, ystävystyä ja tutustua lukuisiin ammattilaisiin ympäri maailmaa sekä lisätä omaa ja työnantajansa tunnettuutta ja tietoisuutta. 

Kilpailuun ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja lisätietoja alueellisista karsinnoista saa järjestömme 11 voutikunnan Vice-Conseiller Culinaire arvolla toimivalta henkilöltä. Eri voutikunnat löytyvät tästä linkistä.

Lisätietoja kilpailuista löytyy kilpailut-sivustoltamme.