20.4.2024 Kansaivälinen kilpipäivä Lahdessa 

Lahden Kauppatorilla juhlistetaan kansainvälistä kilpipäivää 20.4. klo 10-12
 

Lahden kauppatori muuttuu kulinaristiseksi keskukseksi huhtikuun 20. päivänä, kun järjestämme virallisen kansainvälisen Kilpipäivän tilaisuuden kello 10:00–12:00. Maailman Chaîne -päivää vietetään joka vuosi huhtikuun lopussa, ja se kokoaa yhteen Chaîne-jäseniä, jotka yhdessä haluavat osallistua juhlapäivään ja kokoontuvat juhlimaan hyvää ruokaa ja juomaa ja vaalimaan ruokakulttuuria.

Tarvitsemme myös vapaaehtoisia järjestön jäseniä talkoolaisiksi kasaamaan ja purkamaan telttoja ja järjestelemään pöytiä ennen tilaisuuden alkua klo 8.30 alkaen. Mikäli pääset mukaan talkoisiin, ilmoita osallistumisestasi sähköpostitse: presse.lahti@gmail.com.

Tämä ainutlaatuinen tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua paikallisiin herkkuihin ja kumppaneidemme tarjoamiin annoksiin.

Tilaisuudessa mukana olevat kumppanit, jotka
tekevät päivästä herkullisen: 

  • A.O. Vuorinen Oy
  • Lahden Seurahuone Hämesali
  • Meronen
  • Roux
  • Salpausselän Kala
  • Taivaanranta

Kilpipäivä on oiva tilaisuus nauttia laadukkaista, paikallisista tuotteista ja tutustua Lahden alueen kulinaariseen tarjontaan. Tapahtumassa pääsee maistelemaan kumppaneidemme valmistamia annoksia pientä korvausta vastaan (3 € annos), mikä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea monipuolisia makuja ja tutustua uusiin, herkullisiin kokemuksiin.

Tule mukaan juhlimaan paikallista ruokakulttuuria ja tuo samalla ystäväsikin tutustumaan rotissöörien toimintaan. 

Tämä tapahtuma on kaikille avoin. Merkitse päivämäärä kalenteriisi, ota ystävä kainaloon ja tule nauttimaan Kilpipäivän tarjonnasta!

Muistathan laittaa käädyt kaulaan!

Olisi hienoa, jos jakaisit tapahtumasta omia kuviasi sosiaalisessa mediassa seuraavilla tunnisteilla:
 #chaineday ja #worldchaineday #kilpipäivä #rotisseurslahti