Vuosikokous ja -illallinen Lapland Hotels Bulevardi 23.5.2024

Vuosikokous ja illallinen 23.5.2024

Chaîne des Rôtisseurs Helsinki -yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 23.5.2024 klo 17.00 Lapland Hotels Bulevardissa, Bulevardi 28, Helsinki.

Kokouksessa käsitellään vuosikokoukselle yhdistyksen sääntöjen 11. kohdan mukaan kuuluvat asiat.

Kokousmateriaali, vuoden 2023 tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto sekä tulo- ja menoarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2024-25 ovat luettavissa ja tulostettavissa kotisivuiltamme 15.5. alkaen, linkki TÄSSÄ.

Ilmoittautuminen:

Pyydämme kokousosallistujia ilmoittautumaan ennakkoon (15.5.2024 mennessä) Lyyti-palvelun kautta, linkki TÄSSÄ. Emme järjestä etäosallistumismahdollisuutta vuosikokoukseen, vaan pyydämme jäseniä huomioimaan, että kokoukseen voi osallistua myös valtakirjalla.

Tervetuloa!
Hallitus

Illallinen

Kokouksen jälkeen nautimme hotellin ravintola Kultá Kitchen & Barissa illallisen n. klo 18.15 alkaen. Tähän tilaisuuteen voit ilmoittautua myös yllä olevan Lyyti-linkin kautta maksamalla osallistumismaksun. Illallinen on avec.

Menu:

  • Meri-lapin naudan tartaria, tunturimäntyä ja rapeaa puikulaperunaa
  • Pohjoisen kuhaa, kukkakaalia, piparjuurta ja valkoherukkakastiketta
  • Puolukkaa, suolakaramellia, vaniljaa ja rapeaa kaura crumblea

Hinta:

Menu 70 €/hlö (Voutikunta tarjoaa alkusamppanjan). Juomat tilataan ja maksetaan paikan päällä. Menuun sovitettu viinipaketti 55€/hlö (myös puolikas paketti on mahdollisuus tilata). Saatavilla myös alkoholiton juomapaketti.

Pukukoodi: pikkutakki ja käädyt

Tervetuloa!

Ilmoittaudu