Michelin-kokki Teemu Auran uusin kehuttu ravintola Le Coucou Vert tarjoaa ranskalaista bistroruokaa, useimmat raaka-aineet ja viinit tuodaan Ranskasta.
“Jos Le Coucou Vert olisi lintu, keittiö olisi sen sielu, ruokasali sen sydän ja viini virtaisi sen suonissa. Ranskalaiseen keittotaitoon ja ruokakulttuuriin kallellaan oleva ravintolamme rohkaisee viipyileviin illallisiin, jolloin pöydän täyttää nauru, lämpö ja nautinto.”
”Me haluamme luoda ravintoloita, joihin on helppo tulla ja joissa on niin hyvä olla, että aika sujahtaa lähes huomaamatta. Le Coucou Vert on rakkauskirjeemme ranskalaiselle ruokakulttuurille. Se on ménage-à-trois, johon kaikki vieraamme ovat tervetulleita mukaan.”
Menu:
-Tartar no. 1
-Kateenkorvaa & tryffeliä
-Haukikvenellit, villipinaattia & samppanja-beurre blanc
-36kk Comtea ja kirsikkahilloketta
-Pain Perdu, suolakaramellia, vadelmaa & vaniljajäätelöä
Paikka: Bulevardi 32, Helsinki
Aika: Tiistaina 14.11.2023 klo 17.00–19.30
Hinta: 79€/hlö, menulle valitun viinipaketin 59€ voi tilata ja maksaa paikan päällä
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla osallistumismaksu(t) sähköisessä Lyyti-palvelussa
Pukeutuminen: Pikkutakki ja käädyt
Tilaisuus on avec. Tervetuloa!
Ilmoittaudu |
---|