Champagne Palmer & Co -kellarin aarteet tulevat maisteltaviksi OMGD-iltaamme helmikuussa

"La Maison de Champagne Palmer eli Palmerin samppanjatalo perustettiin seitsemän grand cru -viljelijän toimesta vuonna 1947 Avizessa. Nimivalinta sai aikaan kiivaan sanasodan Bordeux’n Château Palmerin ja samppanjatalon välille, mutta saatuaan maistiaiset samppanjaserkun laadusta, rauha laskeutui osapuolten välille. Vakaan kasvun jälkeen tuotanto- ja toimitilat siirrettiin Reimsin sydämeen vuonna 1959.

Champagne Palmerin vuotuinen tuotanto on yli 1 miljoonaa pulloa, jotka valmistetaan viiden enologin yhteistyönä. Palmer on erityisen tunnettu pitkistä kypsytysajoista, vanhoista vuosikerroista ja suurista pulloista. Talon tinkimättömän laadun filosofiaan kuuluu, että kaikki samppanjat pullokoosta riippumatta valmistetaan samppanjamenetelmällä ja varsinaisessa myyntipullossa."

BB Wines Oy:n toimitusjohtaja/viinimestari Peetu Eklund tuo iltaamme Vintage-kokoelman huippusamppanjoitaviime vuosituhannelta magnum-kokoisina. Peetu tuntee Palmerin tuotteet hyvin ja johdattaa meidät jälleen kerran ammattitaitoisesti huipputalon laatusamppanjoiden saloihin ja eroihin.

Aika: Torstai 9.2.2023 klo 18.00 - 23.00

Paikka: Ravintola Carelia (kellari), Mannerheimintie 56, Helsinki

Samppanjat ovat illan pääosassa, mutta nautimme tastingin ohella myös aterian: risottoa ja sinisimpukoita maalaisranskalaisten ja fenkolimajoneesin kera. Ruokajuomana tietysti samppanjaa!
 
Champagne Palmer & Co Brut Réserve Magnum
Rypälelajike: Chardonnay 56 %, Pinot Noir 25 %, Meunier 19 % (Reserve wines 39%)
Kypsytys: 6 vuotta
 
Champagne Palmer & Co Blanc de Noirs Magnum
Pinot Noir 50 %, Meunier 50 %
Kypsytys: 6 vuotta
 
Champagne Palmer & Co Blanc de Blancs Magnum
Rypälelajike: Chardonnay 100 %
Kypsytys: 10 vuotta
 
Tasting Collection Vintages:
Champagne Palmer & Co Collection Vintage 1999
Champagne Palmer & Co Collection Vintage 1999 Magnum
Champagne Palmer & Co Collection Vintage Blanc de Blancs 1985
Champagne Palmer & Co Collection Vintage Blanc de Blancs 1985 Magnum

Hinta: 129 €/hlö. Hinta sisältää Peetu Eklundin esityksen, tasting-materiaalin, menun ja samppanjavalikoiman.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tilaisuuteen maksamalla osallistumismaksu(t) ja antamalla pyydetyt tiedot LYYTI-palvelussa. Linkki Lyytiin TÄSSÄ. Paikkoja on rajoitetusti.

Pukeutuminen: Pikkutakki ja käädyt.

Tilaisuus on avec.


TERVETULOA!