Helsingin yhdistyksen golfkilpailut 31.8.

Chaîne des Rôtisseurs Helsinki -yhdistyksen golfmestaruus ratkaistaan Rinkussa. Pelimuotona on tasoituksellinen pistebogey (naiset ja miehet yhdessä). Ylin kilpailutasoitus on 36. Lisäksi pisin drive- ja lähimmäs lippua -tulokset palkitaan. Kilpailuun voivat osallistua Rôtisseurs-jäsenet seuralaisineen (lähtöajat on varattu, 16:lle; paikat jaetaan ”first come-first served” -periaatteella). Kiertopalkinto jaetaan parhaalle Helsingin voutikuntaa edustavalle kilpailijalle (kuvassa vuoden 2023 kiertopalkinnon voittaja Ulla Kupari). Kilpailu toteutetaan, jos mukaan saadaan vähintään 12 osallistujaa.

Paikka: Ringside Golf, Nurmikartanontie 5, Espoo (puh. 010 501 3100). Tutustu Ringsideen täällä.
Aika: Lauantai 31.8.2024, klo 10.00 – 17.00 (kilpailuinfo ja kahvit 9.30, ensimmäinen lähtöaika 10.00)
Hinta: 122 €/hlö, joka sisältää green feen, golfkärryn, saunan käytön, tuloslaskentapalvelun, palkinnot parhaille, tulokahvin ja sämpylän sekä kolmen ruokalajin päivällisen (chef Jussi Kivi) alkukuohuvalla palkintojenjaon yhteydessä klubin kabinetissa. Jos haluat golfauton käyttöösi, varaa se itse etukäteen Rinkun caddiemasterilta (puhelinnumero yllä).
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan kilpailuun mahdollisimman pian tai viimeistään 15.8.2022 maksamalla osallistumismaksu(t) LYYTI-palvelussa ja antamalla samalla pelaajia koskevat pyydetyt tiedot.
Pukeutuminen: Pelaamiseen sopiva asu ja varustus, päivällisellä casual (ei käätyjä).

Tervetuloa!

Ilmoittaudu