Joululounas ravintola Pörssi 16.12.

Lämpimästi tervetuloa Chaîne des Rôtisseurs Helsinki -yhdistyksen perinteiselle Joululounaalle lauantaina 16.12. Joululounaalle voit ottaa mukaan läheisiäsi nauttimaan Rôtisseurs-henkisestä ja juhlavasta lounaasta. Tänäkään vuonna emme ole halunneet tinkiä runsaasta alkupalapöydästä ja se on koottu Rôtisseurs-toiveiden mukaisesti. Joulupukkikin vierailee lounaalla. Jäsenilleen voutikunta tarjoaa jouluaterian alennettuun hintaan.

Voutineuvosto on neuvottelut myös edulliset hinnat laadukkaalle samppanjalle ja viineille tilattavaksi pöytiin pulloittain:

  • Samppanja Bonvalet Brut Supreme 51 euroa pll
  • Samppanja Bonvalet Rose Champagne Marpesia 55 euroa pll
  • Myös valko- ja punaviiniä tullaan tarjoamaan edullisempaan hintaan

Tämän lisäksi tilattavissa on myös Pörssi-ravintolan muu juomavalikoima, ml. alkoholittomat vaihtoehdot.

Katso menu, linkki TÄSSÄ!

Paikka: Ravintola Pörssi, Fabianinkatu 14, Pörssitalo, Helsinki

Aika: Lauantaina 16.12.2023 klo 12.00

Hinta: Jäsenet: 50 €/hlö, vieraat: aikuiset 65 €/hlö. Lapset: alle 5-vuotiaat maksaa 10€ ja alle 12 v. 30€ Sisältää runsaan buffet-pöydän alku- ja pääruokineen sekä herkullisen jälkiruokapöydän. Alkumaljana voutikunta tarjoaa samppanjaa. Muut juomat jokainen tilaa ja maksaa itse paikan päällä. Huom. vaateraha 3,50 €/hlö veloitetaan juomalaskun yhteydessä.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 15.11.2023 klo 16.00 LYYTI-verkkokaupassamme. Teemme parhaamme, että voimme sijoittaa seurueesi samaan pöytään ravintolan tilarajoitteet huomioiden. Siispä anna kaikki seurueesi nimitiedot selkeästi ilmoittautumisen yhteydessä, myös lasten nimet. Kirjoita nimet isoilla alkukirjaimilla.

Mukaan mahtuu 180 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 30.11.2023 maksamalla osallistumismaksut verkkokaupassamme sähköisin pankkiyhteyksin, mobile paylla tai luottokortilla. Ilmoita samalla toivomasi pöytäseurue ja mahdolliset muut erityistoiveet sekä ruokarajoitteet (otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon menussa).

Pukeutuminen: Pikkutakki, solmio ja käädyt. Tonttulakkia saa käyttää ja se on suotavaaki

Tilaisuus on avec. Tervetuloa!

Ilmoittaudu