Ajankohtaista
Nyt on talviruoan aika!
Mikä sopisikaan paremmin talvi-iltaan ja pakkassäähän kuin ruoka ja juoma, joka lämmittää myös sisäisesti? Talvella herkutellaan ruokaisilla keitoilla ja pitkään haudutetuilla padoilla.
Mausteisuus ja tulisuus sopivat erityisen hyvin Suomen talveen tuoden meille auringon ja lämmön ruoan muodossa. Valitsimmekin maaliskuun kokkikurssin teemaksi Makumatkan Aasiaan. Aasialainen gastronomia on aromaattisuuden aarreaitta. Yhteistä ruoille on makujen tasapaino, joka muodostuu makean, happaman, suolaisen ja tulisen sekä umamin makujen sinfoniasta.
Nähdään kevään tapahtumissa ja nautitaan maukkaista ruoaista ja juomista!
Talvisin terveisn,
Sami Salo, vouti
puh: 050 3808747
e-mail: salosami63@gmail.fi
