Cafe Savoy jäsenvierailu 19.4.2023

“Café Savoyn aurinkoinen ja rento tunnelma sopii perheillalliseen ja liikelounaaseen, ystävien tapaamiseen ja erityisten hetkien juhlistamiseen. Ravintolaamme on helppo tulla koska tahansa, jopa iltapäivän cocktailille sanomalehden kanssa. Ravintola on avoinna lounaalla ja illallisella tiistaista lauantaihin.

Etelä-Ranska on ollut tärkeä inspiraatio ravintolan taustalla: ihmisistä välittyvä ‘joie de vivre’, heidän rakkautensa hyvää ruokaa ja sesongin raaka-aineita kohtaan, päivittäistä viinilasillista unohtamatta. Taito ottaa aikaa ja nauttia elämästä joka päivä, ei ainoastaan viikonloppuna.

Café Savoyn ruoka on sellaista, mitä itse syön ja tarjoan vierailleni kotona. Runsasta, maanläheistä, kaunista ja naisellista. Herkullista ja sydäntä lämmittävää.

Asiakkaiden sijaan haluamme puhua vieraista. Tavoitteemme on että jokainen heistä, teistä, saa kotiinviemiseksi lämpimän tunteen, joka kantaa pitkään – tai ainakin seuraavaan vierailuun saakka.” – Chef Patron Helena Puolakka


”HS:n kriitikolta harvinaiset viisi tähteä – ”Järkyttävän hyvä kokonaisuus” Uusi Café Savoy tuo Välimeren auringon kaamokseen.” -HS 21.12.2023


Aika: Keskiviikkona 19.4.2023 klo 16.30–19.00

Paikka: Eteläesplanadi 14, Helsinki

Menu: Yllätysmenu

Hinta: 4 ruokalajin yllätysmenu ja alkujuoma crémant yhteensä 79€/hlö. Menulle suunnitellun viinipaketin 57€/hlö voi tilata ja maksaa paikan päällä.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla osallistumismaksu(t) sähköisessä Lyyti-palvelussa. Linkki Lyytiin alla. Ilmoittautuminen alkaa torstaina 16.3. klo 10 ja päättyy 10.4. Tilaisuus on avec. Osallistujamäärä on rajoitettu. Tervetuloa mukaan!

Pukeutuminen: Pikkutakki ja käädyt.