Matkaohjelma

 

Päivä 1. Torstai 18.4.

KLM lento Helsingistä Pariisin kautta Lyoniin 6.20-12.55 Tilauskuljetus Lyonin kaupunkiin

Majoittuminen hotelli Grand Hôtel Des Terreaux https://www.hotel-lyon-grandhoteldesterreaux.fr

Tutustuminen Paul Bocusen kauppahalliin jossa lounas (omaskustantainen) Illallinen viineineenMichelin Bib Gourmand maininnan saaneessa M Restaurant ravintolassa.

https://www.mrestaurant.fr/


Päivä 2. Perjantai 19.4.

Aamiainen hotellilla

Tilauskuljetus Burgundin viinialueelle Maconin kylään.

Vierailu ja tasting Domaine Marc Jambon viinitilalla. https://domainemarcjambon.fr/ Paluu Lyoniin. LounasLYFE instituutin yhdeelä Michelin tähdellä koristellussa Saisson’s ravintolassa. https://www.saisons-restaurant.fr/en/

Lounaan jälkeen vierailu LYFE instituutissa. https://en.institutlyfe.com/institut-lyfe/ Paluukuljetus hotelliin

Tasting menu illallinen viineineen Michelin Bib Gourmand maininnan saaneessa Aromatic ravintolassa.https://aromaticrestaurant.fr/


Päivä 3. Lauantai 20.4.

Aamiainen hotellilla

Tilauskuljetus Cote Rotie viinialueelle Tain kylään

Vierailu ja tasting M. Chapoutier viinitilalla https://www.chapoutier.com/en/

3 ruokalajin lounas viineineen Bistro Marius https://www.facetspera.fr/marius-bistro/ Vierailu Valrhonan suklaapuodissa https://boutique.citeduchocolat.com/ Paluukuljetus hotellille

Tasting menu illallinen viineineen yhden Michelin tähden Prairial ravintolassa https://prairial-restaurant.secretbox.fr/


Päivä 4. Sunnuntai 21.4.

Aamiainen hotellilla

Vapaapäivä ja aikaa tutustua Lyoniin Tilauskuljetus hotellilta lentokentälle

Paluulento Pariisin kautta Helsinkiin 18.20-00.15

Matkan hinta: 2.130 Eur/hlö/2hh ja 2.370 Eur/hlö/1hh Hintaan sisältyy:

KLM lennot Helsinki-Lyon-Helsinki

3 yön majoitus Grand Hôtel Des Terreaux hotellissa

Ohjelmassa mainitut tilauskuljetukset, vierailut, tastingit, lounaat ja illalliset


Pidätämme oikeuden pieniin ohjelmamuutoksiin.

Ilmoittautumiset: info@uniquetravel.fi