Matkaohjelma
Päivä 1. Torstai 18.4.
KLM lento Helsingistä Pariisin kautta Lyoniin 6.20-12.55 Tilauskuljetus Lyonin kaupunkiin
Majoittuminen hotelli Grand Hôtel Des Terreaux https://www.hotel-lyon-grandhoteldesterreaux.fr
Tutustuminen Paul Bocusen kauppahalliin jossa lounas (omaskustantainen) Illallinen viineineenMichelin Bib Gourmand maininnan saaneessa M Restaurant ravintolassa.
Päivä 2. Perjantai 19.4.
Aamiainen hotellilla
Tilauskuljetus Burgundin viinialueelle Maconin kylään.
Vierailu ja tasting Domaine Marc Jambon viinitilalla. https://domainemarcjambon.fr/ Paluu Lyoniin. LounasLYFE instituutin yhdeelä Michelin tähdellä koristellussa Saisson’s ravintolassa. https://www.saisons-restaurant.fr/en/
Lounaan jälkeen vierailu LYFE instituutissa. https://en.institutlyfe.com/institut-lyfe/ Paluukuljetus hotelliin
Tasting menu illallinen viineineen Michelin Bib Gourmand maininnan saaneessa Aromatic ravintolassa.https://aromaticrestaurant.fr/
Päivä 3. Lauantai 20.4.
Aamiainen hotellilla
Tilauskuljetus Cote Rotie viinialueelle Tain kylään
Vierailu ja tasting M. Chapoutier viinitilalla https://www.chapoutier.com/en/
3 ruokalajin lounas viineineen Bistro Marius https://www.facetspera.fr/marius-bistro/ Vierailu Valrhonan suklaapuodissa https://boutique.citeduchocolat.com/ Paluukuljetus hotellille
Tasting menu illallinen viineineen yhden Michelin tähden Prairial ravintolassa https://prairial-restaurant.secretbox.fr/
Päivä 4. Sunnuntai 21.4.
Aamiainen hotellilla
Vapaapäivä ja aikaa tutustua Lyoniin Tilauskuljetus hotellilta lentokentälle
Paluulento Pariisin kautta Helsinkiin 18.20-00.15
Matkan hinta: 2.130 Eur/hlö/2hh ja 2.370 Eur/hlö/1hh Hintaan sisältyy:
KLM lennot Helsinki-Lyon-Helsinki
3 yön majoitus Grand Hôtel Des Terreaux hotellissa
Ohjelmassa mainitut tilauskuljetukset, vierailut, tastingit, lounaat ja illalliset
Pidätämme oikeuden pieniin ohjelmamuutoksiin.
Ilmoittautumiset: info@uniquetravel.fi