Kilpi-ilta Ravintola Helsingin Suomalainen Klubi

Ravintola Helsingin Suomalainen Klubi saa Rôtisseurs-kilven. Tervetuloa kilpi-iltaan helmikuun alussa.

Helsingin Suomalainen Klubi on kulttuuriklubi, jossa suomalaisuuden aatteelliseen pohjaan sitoutuneet eri-ikäiset miehet tapaavat toisiaan. Klubi on yleishyödyllinen yhteisö, jonka laaja sähköinen julkaisutoiminta kohdistuu myös kansainväliseen yhteisöön. Tärkeä osaa klubin toiminnassa näyttelee ravintola, jota ylläpitää Kanresta Oy. Ravintolan johtajana toimii Marko Koskinen, joka on kerännyt kannuksiaan mm. Kämpissä ja Klaus K:ssa. Hänen johdollaan klubin ravintolatoimintaa ja -tuotetta on uudistettu ja tänään se yltää erinomaiselle tasolle. Tarjottava ruoka on maukasta ja monipuolista, viinivalikoima kattava ja ammattimainen palvelu on korkeatasoista. 

Tiesitkö, että klubiravintola on avoinna myös ei-jäsenille? Ja myös naisvieraat ovat tervetulleita klubin ravintolaan. Katso klubiravintolan kotisuvu TÄSTÄ.

Rôtisseurs-kilpi luovutetaan Ravintola Helsingin Suomalaiselle Klubille osoituksena laadukkaasta toiminnastaan. Kilven luovuttaa Johanna Hornborg-Ojala, valtavouti. Rôtisseurs-jäsenten lisäksi iltaan osallistuu Kanrestan kutsuvieraita ja klubin gastronomisen kerhon jäseniä.

Aika: Tiistai 7.2.2023 klo 18.00 - 22.00

Paikka: Ravintola Helsingin Suomalainen Klubi, Kansakoulukuja 3 A, Helsinki        

Menu:       

Alkumalja (Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Brut, AC Champagne, Ranska)

Rapea tattariblini, mateenmätiä, sipulia ja vuolukermaa

Kotimaista hirvensisäpaistia, talvitryffeliä ja perunakreemiä

Sitruunapiirasta, mustaherukkaa ja lakritsia

Viinipaketti:

Diwald Grünerveltliner vom Löss, Itävalta

Astral de Château Puybarbe, Ranska

Beerenauslese, Itävalta

Hinta: Kilpi-illan menun hinta on 55 €/hlö. Hinta sisältää alkusamppanjan. Menulle suositeltu viinipaketti on hinnaltaan 47 €/hlö ja se maksetaan paikan päällä. Luonnollisesti yksittäisiä juomia laseittain ja pulloittain on myös saatavilla.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu välittömästi ja viimeistään 1.2.2023.Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti LYYTI-palvelussa maksamalla  osallistumismaksu(t). Linkki Lyyti-palveluun on TÄSSÄ. Ilmoita myös mahdolliset ruokarajoitteet ja mahdolliset plaseeraustoiveesi.

Pukeutumiskoodi: Pikkutakki ja solmio, käädyt.

Tilaisuus on avec.

Tervetuloa!


Tilaisuuteen osallistuvien turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja noudatamme erityisellä tarkkuudella ohjeita ja määräyksiä riskittömän tapahtumaympäristön turvaamiseksi. Varmistuthan siitä, että tulet ainoastaan terveenä tilaisuuteen ja olet huolehtinut myös rokotesuojasta viranomaisohjeiden mukaan.