Boulevard Bar & Seafood jäsenvierailu 21.3.2023

Tervetuloa ravintola Boulevard Bar & Seafoodiin!

"Joulukuussa 2021 avattu Boulevard Bar & Seafood on kahden keittiömestarin, Matti Wikbergin ja Sylvester Soisalon yhteistyön ja yhteisen intohimon hedelmä. Boulevardin menun keskiössä paistattelee korkeatasoiset raaka-aineet, joita käsitellään herkkyydellä ja kunnioituksella, klassisia ruoanvalmistustapoja soveltaen. Ravintolan makumaailma ei ole sidottu tiettyyn ruokakulttuuriin tai maahan, vaan keittiömestareiden luovuutta ohjaa rakkaus mereneläviin. Klassiseen tyyliin nojaava miljöö hurmaa puupaneeleineen ja yksityiskohtineen. Yhdessä viimeisteltyjen makujen sekä huomaavaisen palvelun kanssa, kokemus on vertaansa vailla."

Aika: Tiistai 21.3.2023 klo 18.00 - 21.30

Paikka: Ravintola Boulevard Bar & Seafood, Bulevardi 6, Helsinki

Menu

ALKUMALJA
Crémant les Quarterons Domaine Amirault, Loire

LOBSTER BISQUE
hummerikeittoa ja amarettovaahtoa

TROUT WITH BLOOD ORANGE
haudutettua taimenta ja veriappelsiini beurre blanc
tarjoillaan puikulaperunapyreen ja vihreän salaatin kanssa

PANNACOTTA À LA DOMINIQUE
vaniljalla ja karamellilla maustettua pannacottaa à la Dominique

Hinta: Menu sisältäen Crémanten alkuun 66 €/hlö. Menuun sovitettu viinipaketti 42 €/hlö ja sen voi maksaa paikan päällä. Myös muita juomia on mahdollisuus toki tilata.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu maksamalla osallistumismaksu(t) sähköisessä Lyyti-palvelussa. Linkki Lyytiin TÄSSÄ. Ilmoittautuminen päättyy 14.3.

Tilaisuus on avec. Osallistujamäärä on rajoitettu.

Pukeutuminen: Pikkutakki ja käädyt.


Tervetuloa!