Kuukauden kilpiravintolana puhtaiden makujen Ravintola Gösta Mäntässä

22.3.2017


Ravintola Gösta sijaitsee keskellä suomalaista järviluontoa, upean taidemuseon sydämessä. Ravintola tarjoaa yhtä korkeatasoisia elämyksiä kuin sitä ympäröivä taide ja arkkitehtuuri. 

Ravintola Göstan puhtaat maut syntyvät pääsääntöisesti kotimaisista, paikallisista raaka-aineista. Paikallisten kalastajien aamulla saatu kuhasaalis näkyy ravintolan ruokatarjonnassa samana päivänä.

Ravintola Göstaa luotsaa keittiömestari Henry Tikkanen, Vuoden kokki 2001, arvostaa tuoreita, ensiluokkaisia raaka-aineita yli kaiken ”Kaikki mitä tehdään, tehdään tinkimättömästi ja kunnolla."

Ravintola Gösta kokoaa myös eturivin kokkeja Suomesta ja maailmalta tarjoamaan uusia makunautintoja taiteen tyyssijassa. Vuosittain järjestetään 2-4 Ruokamatka on taidematka
-teemaillallista, joissa nähdään aina uusi tähtikokki.

Huhtikuun illallisella keittiömestarivieraaksi saapuu Marko Palovaara Bistro O matista. Ruokahalua herätellään Ahti Lassilan Walking Bass –ohjelmallisella näyttelykierroksella. Lue lisää illallisesta: http://ravintolagosta.fi/ruokamatka-on-taidematka-kokkivierailijana-marko-palovaara-22-4-2017/

Lue lisää kuukauden kilpiravintola Göstasta

Rôtisseurs  jäsenetusi:
Rotisseur –jäsenkorttia näyttämällä tarjoamme lasillisen kuohuvaa Ruokamatka-illallisen yhteydessä.