Ajankohtaista

Lahdessä pidettiin järjestön vuosikokous sunnuntaina 23.8.2015.
Opetusneuvos, Conseiller Culinaire Commandeur Martti Lehtisen kattava esitys pääruokakastikkeista perusohjeineen
Suomessa viime vuonna järjestetty kilpipäivä järjestetään jälleen tänä vuonna. Tapahtuma sai myös merkittävää huomiota kansainvälisesti. Tapahtumasta onkin päätetty tehdä järjestön yksi merkittävimmistä kansainvälisistä tapahtumista, joka järjestetään saman päivän aikana eripuolilla maailmaa. Suomi säilyy edelleen tapahtuman isäntämaana.
Perjantaina 12.6 klo 11-15 Paistinkääntäjien jäsenet pääsevät ilmaiseksi Taste of Helsinki gourmetfestivaaleille.
Kaksi Karjalan voutikunnan paistinkääntäjäjäsentä on lähtenyt mukaan hyvään kampanjaan, hankkimaan kehitysmaiden naisille ruoka-alaan liittyvä tai sitä sivuava ammatti. Tavoitteena on hankkia vähintään 100 kehitysmaassa asuvalle naiselle ammatti kokkina, kanankasvattajana, puutarhurina, maanviljelijänä tai ompelijana.
Paistinkääntäjät ry:n vuosikertomus vuodelta 2014 on julkaistu aiempaa laajempana ja monipuolisempana.
Tarjoilija ja ravintolakokki- osakilpailiujen voittajat palkittiin Paistinkääntäjien kiertopalkinnolla sekä henkilökohtaisella, pysyvällä palkinnolla. Kilpailu järjestettiin Turussa 5.-7.5.2015
Paistinkääntäjät on myöntänyt kahdelle ravintolalle kilvet tunnustuksena korkeasta laadusta. Ravintoloille luovutettiin kilvet vuoden 2015 alussa.
Koululaisten kokkauspäivä on yksi hauskimmista ja antoisimmista ruokakulttuurin kehittämiseen tähtäävistä tapahtumista Lauantaina 25.4 kokkaavat Lahden Tiirismaan koululaiset yhdessä alan ammattilaisen ja harrastajien kanssa. Paistinkääntäjät ovat järjestäneet koululaisten ruoka- ja kokkaustapahtuman Lahden alueen kouluissa vuosittain jo vuodesta 2003 alkaen.
RSS ATOM