Installointiin ilmoittautuminen

Jäseneksi hyväksymisen ja jäsenmaksun maksamisen jälkeen uudelle jäsenelle luovutetaan käädyt installointitilaisuudessa. Käädyt luovutetaan vain kapitulin yhteydessä järjestetyssä installoinnissa, eikä niitä toimiteta postitse tai muulla tavoin.

Kapitulin yhteydessä järjestettyyn installointiin voi ilmoittautua, kun uusi jäsen on maksanut jäsenmaksunsa ja hän on saanut Pariisista jäsennumeron. Jokaisessa kapitulissa on vain rajattu määrä installointipaikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjtestyksessä. Täten jäsennumeron saannin jälkeen kannattaa ilmoittautua seuraavaan mahdolliseen kapituliin ja installointiin heti ilmoittautumisen avauduttua.  Ennen installointia ja käätyjen saamista uusi jäsen on kuitenkin lämpimästi tervetullut kaikkiin järjestön tilaisuuksiin avec.

Tulevat kapitulit Suomessa

2018 kesä suurkapituli 17.-19.8.2018 Jyväskylässä 

2018 talvikapituli Pörssiravintolassa ja Pörssiklubilla la 10.11.2018 Helsingissä

2019 kesä suurkapituli 23.-25.8.2019 Rovaniemellä; kiireetön kesäkapituli

2020 kesä suurkapituli Helsingissä

2021 kesä suurkapituli Turussa

2022 kesä suurkapituli Tampereella

2023 kesä suurkapituli Kuopiossa

2024 kesä suurkapituli Lahdessa

2025 kesä suurkapituli Oulussa

2026 kesä suurkapituli Vaasassa

 

tiedot päivitetty jo 26.4.18

 

Kansainväliset kapitulit

Kansainvälisen järjestön jäsenenä olet tervetullut vierailemaan missä tahansa kapitulissa ympäri maailman. Vierialu eri maiden kapituleissa antaa parhaillaan  ikimuistoisia kokemuksia ja luo uusia ystävyyssuhteita ympäri maailman. Lue lisää jäsenten kokemuksista ulkomaisista kapituleista. 

Listan kansainvälisistä kapituleista löydät Pariisin kotisivuilta  

Kapitulit

KISS OF FIRE – TULELLA, SAVULLA JA RAKKAUDELLA

Jyväskylä, Keski-Suomen maakuntakeskus ja Suomen Ateena, on 17.-19.8.2018 myös ruokaa rakastavien Mekka, sillä Jyväskylän voutikunta järjestää tuolloin suurkapitulin, jonka teemat juontavat perinteisiin ruoanvalmistusmenetelmiin sekä hyvien raaka-aineiden ja ammattitaidon arvostukseen.

Valmistelut ovat pitkällä, ruokia ja juomia on jo päästy maistelemaan, tilat katsottu ja kujeita keksitty. Dinêr Amical tarjoillaan perjantai-iltana Ravintola Priimuksessa, lounaat Jyväskylän kilpiravintoloissa ja Grand Dinêr Jyväskylän Paviljongissa, johon meille tehdään juhlavat puitteet. Myös installointi on Paviljongissa.

Mukaan mahtuu 350 hyvän ruoan ja juoman ystävää. Olemme varautuneet noin 100 installoitavaan, joten nyt on erinomainen tilaisuus saada käädyt. Ilmoittautuminen alkaa MA 7.5.2018 kello 10:00 osoitteessa: www.rotisseurs.fi/kapitulit

Kapitulin hinta on 340,00 €/osallistuja

Majoitus:

Original Sokos Hotel Alexandra

Hinta/vrk 

102 € 1-hengen huone (standard)

112 €  2-hengen huone (standard)

125 € 1-hengen huone (superior)

135€ 2-hengen huone (superior)

Huonehinta sisältää runsaan buffet-aamiaisen, hotelliasukkaiden saunavuoron, sekä voimassa olevan ALV:n, mikäli veronkanta muuttuu pidättää hotelli oikeuden hinnan muutoksiin.

Korttiedut: Hinnoista saa bonusta S -etukortilla maksettaessa henkilökohtaisella maksuvälineellä. 

Kiintiötunnus:  Paistinkääntäjät

Varaukset: Jokainen varaa ja maksaa itse.

Varaukset Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelusta puh. 020 1234 640 tai e-mail sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi Viimeinen varauspäivä on 25.7.2018.

Kaupunkimme kilpiravintoloiden Alban ja Pöllöwaarin sekä Laukaan Peurungan yhteydessä olevat hotellit tarjoavat myös mielellään majoituspalveluja kapitulivieraille. Haluamme kuitenkin ystävällisesti muistuttaa, että kaikki yhteiskuljetukset lähtevät Sokos Hotel Alexandrasta ja paluukuljetukset saapuvat sinne.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

_____________________________________________________