GRAND CHAPITRE FINLAND 2019 Rovaniemi

 

Valokuvien linkki

 

VALOKUVAT

 

Nettistriimauksen linkki

 

Installointiin ilmoittautuminen

Jäseneksi hyväksymisen ja jäsenmaksun maksamisen jälkeen uudelle jäsenelle luovutetaan käädyt installointitilaisuudessa. Käädyt luovutetaan vain kapitulin yhteydessä järjestetyssä installoinnissa, eikä niitä toimiteta postitse tai muulla tavoin.

Kapitulin yhteydessä järjestettyyn installointiin voi ilmoittautua, kun uusi jäsen on maksanut jäsenmaksunsa ja hän on saanut Pariisista jäsennumeron. Jokaisessa kapitulissa on vain rajattu määrä installointipaikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjtestyksessä. Täten jäsennumeron saannin jälkeen kannattaa ilmoittautua seuraavaan mahdolliseen kapituliin ja installointiin heti ilmoittautumisen avauduttua.  Ennen installointia ja käätyjen saamista uusi jäsen on kuitenkin lämpimästi tervetullut kaikkiin järjestön tilaisuuksiin avec.

Tulevat kapitulit Suomessa

2019 kesä suurkapituli 23.-25.8.2019 Rovaniemellä; kiireetön kesäkapituli

2019 talvi-, Kekrikapituli Turun voutikunnassa. Tilaisuus Naantalin kylpylähotellissa 26.10.2019.

2020 kesä suurkapituli Helsingissä

2021 kesä suurkapituli Turussa

2022 kesä suurkapituli Tampereella

2023 kesä suurkapituli Kuopiossa

2024 kesä suurkapituli Lahdessa

2025 kesä suurkapituli Oulussa

2026 kesä suurkapituli Vaasassa

 

tiedot päivitetty jo 10.2.2019

 

Kansainväliset kapitulit

Kansainvälisen järjestön jäsenenä olet tervetullut vierailemaan missä tahansa kapitulissa ympäri maailman. Vierialu eri maiden kapituleissa antaa parhaillaan  ikimuistoisia kokemuksia ja luo uusia ystävyyssuhteita ympäri maailman. Lue lisää jäsenten kokemuksista ulkomaisista kapituleista. 

Listan kansainvälisistä kapituleista löydät Pariisin kotisivuilta  

Kapitulit

  

 

 GRAND CHAPITRE FINLAND 2019 Rovaniemi

 Korkalonkatu 29 96200 Rovaniemi

 23.8.2019 - 25.8.2019

 

 

Hyvät Rovaniemelle saapuvat kapitulivieraamme

 

Olemme tehneet kovasti valmistelutöitä, jotta pohjoiseen suuntautuva kapitulivierailunne olisi Teille mieluisa ja elämyksellinen kokemus. Olette lämpimästi tervetulleita vieraaksemme ja vietetään yhdessä tunnelmainen ja kiireetön Rovaniemen kapituli. Kiire ja kireys on syytä jättää napapiirin eteläpuolelle.

 

Tässä muutamia asioita kapituliimme liittyen:

 

- Oheisohjelmistamme: Vähäisen kiinnostuksen johdosta oheisohjelmista toteutuu ainoastaan golf. Veneretki ja kulttuurikävely jäävät siis toteutumatta. Golf kisa järjestetään Santa Claus Golf -pelikentällä. Kentän nettisivut löytyvät linkin takaa santaclausgolfclub Golf kilpailuun ilmoittautuneille tulee vielä erillinen info pelin osalta sähköpostitse kisatyöryhmältämme. Kilpailu käydään perjantaina 23.8. Kilpailuinfo kentällä kello 8.30 ja kello 9.00 yhteislähtö. Kilpailumaksu (85€) suoritetaan pelikentällä ja siihen sisältyy mm. lounas. Siirtyminen Santa Claus Golfkentälle tapahtuu omatoimisesti. Santa Claus Golf kenttä sijaitsee Ounasvaaran kupeessa. 

Yhteystiedot kentälle;

Käyntiosoite: Golfkentäntie 43, 96600 Rovaniemi. Puhelin 0200 30200 Email mail@santaclausgolfclub.fi

 

 

- Ilmoittautumispisteemme sijaitsee Hotel Santa Clausin pääaulassa. Ilmoittautumisen yhteydessä kahvitarjoilu. Hotel Santa Claus toimii myös koko kapitulimme päätapahtumapaikkana. Ilmoittautumispisteemme on avoinna perjantaina 23.8 kello 13-17 ja lauantaina 24.8 kello 9-10. Kapituli päivien aikana päivystää

kapitulipuhelin 044 939 5965.

 

- Perjantaina Hotel Santa Clausissa tarjolla lohikeittolounas (erillishinnoiteltuna) klo 11-15 Cafe Linnan puolella. Lounaan hinta 12 € maksetaan paikan päällä. Cafe Linna palvelee perjantaina aina kello 18.00 saakka ja sieltä saa ostettua myös muuta purtavaa ja maittavia juomia.

 

- Perjantain iltatilaisuus on vapaamuotoinen tutustumisilta ruokailuineen ja ohjelmallisine osuuksineen. Tilaisuus on Hotel Santa Clausin Ravintola Gaissassa (2. kerros) ja aloitamme kello 19.00. Pukeutuminen smart casual, käädyt ja nimineula.

 

- Lauantai;

Ilmoittautumispiste avoinna kello 9-10 Hotel Santa Claus ala-aula.

Kapituliin kuuluva ohjelmallinen osuus esittelee Lapin matkailun kehitysnäkymiä, kerromme pohjoisen keittiön mahdollisuuksista ja esittelemme poroelinkeinoa. Ohjelmallinen osuus alkaa kello 10.00 Hotel Santa Clausin Kuluma Lounge tilassa. Siirtyminen tilaisuuden jälkeen suoraan lounaille.

Lounaspaikkanne on järjestäjien taholta määritelty ennakkoon. Lounaspaikoista ainoastaan Napapiirin Metsäkartanoon on bussikuljetus. Tänne bussit lähtevät Hotel Santa Clausin pääoven edestä kello 11.30 alkaen, muihin ravintoloihin siirtyminen kävellen. Opastus on järjestetty. Lounailla pääruokana tarjolla siikaa kunkin talon oman menun mukaisesti. Ruokailun yhteydessä tervetulomalja ja yksi kaato viiniä. Viiniä on mahdollisuus ostaa lisää ruokailun yhteydessä. Metsäkartanolta paluukuljetus nonstoppina Hotel Santa Clausiin. Lounaalla pukeutuminen smart casual, käädyt ja nimineula

 

Installointitapahtuma;

Installointi tapahtuu Hotel Santa Clausin alakerran salitilassa. Installointiin kuuluva harjoitus alkaa kello 16.15 ja varsinainen installointi kello 16.30. Käätyjen vaihtajat saapuvat tilaisuuteen ilman käätyjä. Tilaisuus on suunnattu pääasiassa uusille jäsenille, arvonvaihtajille ja huomioitaville jäsenille. Tilaisuutta on mahdollisuus seurata myös suorana Hotel Santa Clausin ravintolatiloissa sekä nettiyhteyden kautta erilaisilla päätelaitteilla. Installoinnista on toteutettu siis suora nettistriimaus. Valokuvauksesta vastaa Marko Junttila. Installointiin pukeutuminen miehillä smokki tai tumma puku, naisilla pitkä juhlapuku ja käädyt, joilla ne on.

 

Grand Dinner juhlaillallinen Hotel Santa Claus Kirnu kello 19.00 alkaen. Pöydät jaettu voutikunnittain ja alueiden voudit vastaavat pöytien plaseerauksista. Illallisen yhteydessä tarjottavan juuston jälkeen ohjelmassa on määritelty tauko. Tauon jälkeen ruokailu jatkuu ja illan päätteeksi viihdyttää orkesteri. Pukeutuminen miehillä smokki tai tumma puku, naisilla pitkä juhlapuku, käädyt.

 

Yöruoka: Paikallista yöruokaa tarjolla illan kuluessa Hotel Santa Clausissa, tämä on erillishinnoiteltu ja maksu paikan päällä.

 

Meillä on erinomainen mahdollisuus viihtyä yhdessä ja nauttia Hotel Santa Clausin palvelutarjonnasta illallisen jälkeen aina pikkutunneille asti.

 

- Sunnuntai;

Hotel Santa Claus tarjolla brunssi kello 8-12. Brunssin ruokailu sisältyy Hotel Santa Clausissa majoittuvien huonehintaan. Muilta hinta 20 €. Brunssia voi täydentää halutessaan juomilla ravintolan baarista. Brunssi kunkin osallistujan oman aikataulun mukaisesti.

 

Järjestön vuosikokous kello 10.00 Hotel Santa Clausin kokoustilassa. Kokousasiakirjat löytyvät järjestön nettisivuilta https://www.rotisseurs.fi/

 

Kampaamopalveluja

 

Tuccapaja, Rovakatu 25 , puh. 016-316333

Scandinavian Beauty, Rinteenkulma, Koskikatu 25, puh. 040-1484100

Molemmista saa myös meikkauksen.

 

Hius ja Kauneus Vogue

Rovakatu 24, puh 016 -346 846

 

Nordic Blush Beauty Lounge (kosmetologipalveluja)

Rovakatu 16, puh 044 343 7797

 

 

Valokuvausta

Kapitulimme valokuvaajana toimii Marko Junttila. Häneltä voi tilata tapahtumakuvia. Markon nettisivut Marko Junttila

 

Erityisruokavaliot;

Erityisruokavalioissa huomioidaan ennakkoon ilmoitetut allergiat. Järjestön periaatteiden mukaisesti pääateria on lihapainotteinen ja vaihtoehtona on  ainoastaan kasvisvaihtoehto. Erityisruokavalioissa oli varsin laaja toivelista emmekä valitettavasti voi näitä kaikkia toiveitanne täydellisesti huomioida, mutta ilmoitettuihin allergioihin suhtaudumme tietysti vakavasti.

 

Pöytäseurueet:

Olemme saaneet erilaisia toiveitanne pöytäseurueiden osalta. Emme pysty kaikkiin toiveisiinne vastaamaan ja pääasiallisesti pyrimme pitämään ilmoittajan ja hänen ilmoittamansa avecin yhdessä. Juhlaillallinen sijoitetaan pöytiin voutikunnittain ja alueiden voudit vastaavat näiden pöytien plaseerauksesta. Ruokailuissa ja ohjelmassa noudatamme annettuja aikatauluja.

 

Toivottavasti tämä infomme selkiytti mahdollisesti Teitä askarruttavia avoimia kysymyksiä. Lisätiedusteluihin vastaamme tällä hetkellä ainoastaan sähköpostilla. Yhteydenotot lapinpaistinkaantajat@gmail.com

 

Olette tervetulleita vieraaksemme. Luodaan yhdessä leppoisa ja välitön kapituli-ilmapiiri!