Installointiin ilmoittautuminen

Jäseneksi hyväksymisen ja jäsenmaksun maksamisen jälkeen uudelle jäsenelle luovutetaan käädyt installointitilaisuudessa. Käädyt luovutetaan vain kapitulin yhteydessä järjestetyssä installoinnissa, eikä niitä toimiteta postitse tai muulla tavoin.

Kapitulin yhteydessä järjestettyyn installointiin voi ilmoittautua, kun uusi jäsen on maksanut jäsenmaksunsa ja hän on saanut Pariisista jäsennumeron. Jokaisessa kapitulissa on vain rajattu määrä installointipaikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjtestyksessä. Täten jäsennumeron saannin jälkeen kannattaa ilmoittautua seuraavaan mahdolliseen kapituliin ja installointiin heti ilmoittautumisen avauduttua.  Ennen installointia ja käätyjen saamista uusi jäsen on kuitenkin lämpimästi tervetullut kaikkiin järjestön tilaisuuksiin avec.

Kansainväliset kapitulit

Kansainvälisen järjestön jäsenenä olet tervetullut vierailemaan missä tahansa kapitulissa ympäri maailman. Vierialu eri maiden kapituleissa antaa parhaillaan  ikimuistoisia kokemuksia ja luo uusia ystävyyssuhteita ympäri maailman. Lue lisää jäsenten kokemuksista ulkomaisista kapituleista. 

Listan kansainvälisistä kapituleista löydät Pariisin kotisivuilta  

Kapitulit

 

OULUN VOUTIKUNTA KUTSUU
 

VALAKIAAN TALAVIKAPITULIIN!

 

Talvi ja kaupungin valkeus antoivat tammikuiselle kapitulille nimen Valakia Talavikapituli, joka järjestetään Oulussa samanaikaisesti Nuorten kokkien SM-kilpailujen kanssa 20.1.2018.

 

LISÄTIETOA TÄÄLLÄ

 

 

Tulevat kapitulit Suomessa

2018 kesä suurkapituli 17.-19.8.2018 Jyväskylässä 

2018 talvikapituli Pörssiravintolassa ja Pörssiklubilla la 10.11.2018 Helsingissä

2019 kesä suurkapituli 23.-25.8.2019 Rovaniemellä

2020 kesä suurkapituli Helsingissä

2021 kesä suurkapituli Turussa

2022 kesä suurkapituli Tampereella

2023 kesä suurkapituli Kuopiossa

2024 kesä suurkapituli Lahdessa

2025 kesä suurkapituli Oulussa

2026 kesä suurkapituli Vaasassa

 

 

 

 

 

 

tiedot päivitetty jo 23.1.18