Lahden paistinkääntäjien videokanava Youtubessa osoitteessa

http://bit.ly/2w1wChN

Kilpipäivä Lanun aukiolla 21.4.2018 onnistui mainiosti

 

Finland – Centennial of Independence, Rotisseurs Grand Dinner in Lahti, Dec 6th 2017

Teksti on julkaistu Chaine des Rotisseurs -järjestön kv. sivuilla osoitteessa

http://www.chainedesrotisseurs.com/newsonline/story.php?l=EN&ids=889&title=Finland%20Gala%20Dinner

 

Lahtelaisravintola Roux on valittiin osallistumaan Ranskan suurlähetystöjen järjestämään Good France -tapahtumaan, jossa on mukana 2 000 ravintolaa ympäri maailmaa. (6.3.17)

http://www.ess.fi/uutiset/paijathame/art2352569

 

Menestys jatkuu - Lahden Rouxin yrittäjät palkittiin Pro-gaalassa 26.1.2017

http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2340041

 

Vuoden 2016 ravintola löytyy Lahdesta!

Suomen Gastronominen Seura on myöntänyt  Vuoden ravintola 2016  -tunnustuksen ravintola Rouxille.

Lue mtv -uutisten juttu tästä linkistä

 

Uutta menestystä vuoden ravintolalle! (1.11.16)

http://www.ess.fi/teemat/ruoka/art2315723

Lahden voutikunta

Lahden paistinkääntäjät ry

 

Yhdistyksemme tarkoituksena on edistää suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria, herättää kiinnostusta niiden harrastamiseen sekä lisätä tietoisuutta niistä Lahden voutikunnan alueella.

Lahden Voutikunnan toimintaa on leimannut aktiivisuus ja ”oma tekeminen”. Jäsenemme ovat kokoontuneet yhteisiin tapahtumiin, jossa keskeisimpinä ajatuksina ovat olleet hyvä ruoka, hyvät kotimaiset raaka-aineet, valmistaminen yhdessä, nauttiminen yhdessä ja samalla myös oppiminen yhdessä - toinen toisiltamme.

Arja Hornborg
Bailli de Lahti

 

 

Suksi Lahteen -kapituli 22.02.2020

 

Tervetuloa Lahteen talvikapituliin Lahden Seurahuoneelle lauantaina 22.02.2020! 

 

Perinteikäs talviurheilukaupunki järjestää Finlandia-hiihdon viikonloppuna makunautintoja täynnä olevan talvikapitulin, jossa paikallisuus, alkuperäisyys ja tuoreus näkyvät ja maistuvat! Lahden uudistunut kävelykeskusta luo talvista tunnelmaa, kun keskustan kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä kulkuyhteyksistä: Matkakeskus ja Toriparkki tuovat hyvän ruuan ystävät läheltä ja kaukaa makunautintojen, talviurheilun ja muun kulttuuritarjonnan äärelle!

Ammattilaisluennon pitää Anu Hopia. Alustava aihe on 'Kemiaa ruuanlaitossa*

Lauantaina Ravintola Roux ja Lahden Seurahuone tarjoavat lounasta Rotisseur-hengessä. Lounasmenut ja - hinnat päivittyvät kapitulisivuille myöhemmin.

Lisätietoa löydät täältä:  Suksi Lahteen -kapituli 22.02.2020

Lämpimästi tervetuloa, suksitaan Lahteen!

 

Lahden voutineuvosto

 

päivitetty 2.12.19

Jäsentapahtumat - sivulle

Ilmoittautuminen tapahtuman oman sivun tai jäsenkirjeen linkistä Lyyti -järjestelmän kautta.

 

Ravintola Casseli, Borupinraitti 4, Lahti. Tarjoamme Teille ruokalajeja, joissa kansainvälinen keittiö ja supisuomalainen ruokakulttuuri kohtaavat – nautinnollisesti kauniissa, raikkaassa suomalaisessa järvimaisemassa ja viihtyisässä ravintolamiljöössä. Hetkesi kruunaa tuoreista, puhtaista raaka-aineista loihtimamme ruoka. Kotisivut.

Ravintola Roux, Rautatienkatu 7, Lahti. Vanhan apteekin tiloissa on nyt uusi ruokaravintola vanhaa kunnioittavalla sisustuksella. Kotisivut.

Lahden Seurahuone, Aleksanterinkatu 14, Lahti  Perinteikäs Hämesali tilausravintolana ja kokoustilana. Hämesalin esittelysivu

Tertin kartano, Kuopiontie 68, 50350 Mikkeli, on aito sukukartano, kulinaristien kestihovi ja kodikas hotelli keskellä luonnonkaunista järvisuomea. Kartanon kauppa ja meijerikahvila ovat avoinna ympäri vuoden päivittäin ja kartanon päärakennus tilaisuuksien mukaan. Kotisivut.

Vanajanlinna, Vanajanlinnantie 485, Hämeenlinna. Tunnelmallisessa Ruokasalissa on 52 asiakaspaikkaa sekä baari. Ruokasali toimii hotellivieraidemme viihtyisänä a la carte -ravintolana. Kotisivut.