Jäsenmaksut 2022

25.1.2022

Jäsenmaksulaskutus vuonna 2022 toteutetaan maaliskuussa. Jäsenmaksulaskua ei lähetetä sähköpostiin. Heille, jotka eivät vielä viime vuonna ottaneet käyttöön e-laskutusta, lasku tulee perinteisenä paperilaskuna. Kun saat laskun, näet siitä asiakasnumerosi ja voit ottaa sen jälkeen käyttöön e-laskun. E-laskulla varmistamme, että jokainen saa laskun perille postin toimitusaikataulujen haasteista tai osoitemuutoksista tms. huolimatta.

E-laskusta: Se on sähköisessä muodossa oleva verkkolasku, jonka saat aina omaan verkkopankkiisi tai NetPostiin. E-lasku yksinkertaistaa maksamista verkkopankissa ja se on turvallinen ja helppo tapa hoitaa maksut. E-laskut löytävät aina perille, eivätkä häviä postissa tai kotona. Laskuista ei tarvitse myöskään huolehtia lomilla tai silloin, jos osoite on ulkomailla. E-laskulla vältät myös paperilaskuista koituvat ylimääräiset laskutus- ja postituskulut.

Ohjeet e-laskun käyttöönottoon löydät oman pankkisi verkkopankista. E-laskuja lähettävät tahot kuten meidät Chaîne des Rôtisseurs Finlanden löydät verkkopankista nimen, Y-tunnuksen (Y- 2065277-8) tai tilinumeron (FI80 4212 1620 0080 15) perusteella.