Vuosikokous 2020

Koronatilanteen vuoksi vuonna 2020 ei järjestetä suurkapitulia. Täten myös yleensä kapitulin yhteydessä pidetty vuosikokous pidetään erillisenä tilaisuutena Helsingissä torstaina  24.9 klo 18.30 alkaen.

Halusimme kuitenkin mahdollistaa makuelämyksiä tämänkin vuosikokouksen yhteydessä, ja niinpä kokousta seuraa kolmen ruokalajin jäsenillallinen maineikkaassa Kämp Peilisalissa, jolle luovutettiin Rotisseurs-kilpi helmikuussa 2019. 

Kutsu Chaîne des Rôtisseurs Suomi vuosikokoukseen

Vuosikokoukseen ovat tervetulleita kaikki Chaîne des Rôtisseurs jäsenemme.  Kokous järjestetään torstaina 24.9 klo 18.30 Hotelli Kämp Peilisalissa osoitteessa Pohjoisesplanadi, 29 Helsinki. 

Riittävän tilan varaamiseksi pyydämme vuosikokoukseen osallistuvia jäseniä ilmoittautumaan viimeistään 13.9 mennessä.

Ilmoittaudu mukaan

Jäsenemme pääsevät seuraamaan vuosikokousta myös online linkin kautta. Kokouksen seuraaminen online ei edellytä etukäteen ilmoittautumista. On kuitenkin huomattava, että mahdollisiin äänestyksiin osallistuminen on mahdollista vain paikan päällä.

Online linkki kokoukseen
Meeting options

Vuosikokousmateriaalit

Vuosikokousillallinen Kämp Peilisalissa

Kämp peilisali on yksi maamme vaikuttavimmista juhlavimmista tiloista, jossa saamme nauttia keittiömestareiden loihtimaa kolmen ruokalajin illallista. Illallinen alkaa vuosikokouksen päätyttyä, noin klo 19.00

Menu:

Crème Ninon, avokadoa ja marinoituja katkarapuja
2018 Alvarinho, Soalheiro, Vinho Verde, Portugal

Grillattua Iberico porsaan ulkofileetä, omenaa, gratinoitua sydänsalaattia ja Madeira-kastiketta
2013 Lindes de Remelluri, Remelluri, Rioja, Spain

Tummasuklaamoussea, passionhedelmää ja vaniljajäätelöä
Moscato d’Asti, Tenuta il Falchetto, Piemonte, Italy

Illallisen hinta ilman viinipakettia 82€ / hlö, Viinipaketin hinta 34€/ hlö (viinipaketti maksetaan paikan päällä)

Ilmoittaudu mukaan illalliselle. 

Korona-taudin velvoittama riittävä väljyys illallisella on varmistettu rajaamalla osallistujamäärän tilan sallimaa henkilömäärää pienemmäksi. 

Miksi et jäisi yöksi?

Hotel Kämp tarjoaa yöpymisen elämyksellisessä Deluxe King huoneessa jäsenhintaan 260€ yhdeltä tai 280€ kahdelta (sisältäen maukkaan aamiaisen.) Varaukset vain sähköpostitse osoitteesta events@kampcollection.com Koodilla: Rôtisseurs 24.9 event. 

Varaukset viimeistään 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Tarjolla saatavuuden mukaan.