Maukas madeateria aloitti uuden toimintavuoden

2.2.2020







Jukka Kumlin oli valinnut illalliselle ruokia mainiosti täydentävän juomavalikoiman.
Jukka Kumlin oli valinnut illalliselle ruokia mainiosti täydentävän juomavalikoiman.

Lapin Rotissöörien uuden vuoden 2020 toiminta käynnistyi 1.2. perinteisellä Pyhän Huttu Uulan ateriointi tilaisuudella. Kilpiravintolamme Huttu Uulan keittiötiimi oli loihtinut iloksemme ateriakokonaisuuden metsän ja veden antimista, täydennettynä aasian keittiön mauilla Ateria aloitettiin karhukeitolla jonkan maun korostajana toimi Kreikkalainen rosee Akakies Sparkling Rose´2018 Kir-Yanni, Amyndeon. Metsäistä makua oli maisteltavissa myös hirventurpahyytelön välityksellä. Nimen houkuttelevuudesta  huolimatta maukas kokonaisuus punajuuriwasapin kanssa. Aterian huipennus oli ehdottomasti maullansa ollut madeannos. Annoksessa oli maderullan ohella myös mateenmaksaa ja mateenmätiä. Todellinen kevätakauden avaus. Ateriakokonaisuuden lopuksi vielä karpaloa ja lime-inkivääriä jälkiruuan muodossa. Tilaisuuden yhteydessä silver commandeur vuosilaatta luovutettiin Isto Hietalalle. Lapin Rotissöörit kiittää Huttu Uulan sali- ja keittiötiimiä erinomaisesta ateriakokonaisuudesta. Talon isäntäpari Auli ja Ahti Isojärvi voivat olla tyytyväisiä osaavasta henkilöstöstään.