Päivitetty strategia vastaa jäsenten toiveisiin

30.8.2019

Suomen Paistinkääntäjien strategia on päivitetty viime vuonna tehdyn jäsenkyselyn pohjalta. Päivitetyn strategian ytimessä on konkreettisen lisäarvon tuottaminen yhdistyksen jäsenille.

Intohimo ruokaan ja juomaan yhdistää Paistinkääntäjiä kaikissa voutikunnissa. Jotta pystyisimme vastaamaan jatkossakin jäsentemme toiveisiin, olemme päivittäneet strategiaamme viimevuotisen jäsenkyselyn pohjalta.

Jäsenten tyytyväisyys, olivat he sitten harrastajia, ammattilaisia tai kilpiyritysten edustajia, on toimintamme ytimessä. Jäsenkyselyssä nousi esiin kolme selkeää toivetta: tapahtumakirjon monipuolistaminen, eri hintaisten tilaisuuksien tarjoaminen ja nuorempien jäsenten aktivoiminen. Näihin kaikkiin pyrimme vastaamaan.

Haluamme tarjota elämyksiä muun muassa illallisten, workshoppien ja tuottajavierailuiden muodossa. Samanhenkisessä seurassa nautitaan - toisinaan juhlavammin, toisinaan hyvinkin rennosti - hyvän ruoan, juoman ja palvelun parissa.

Visiomme mukaisesti olemme mukana kehittämässä nykyaikaista ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuuria yhteistyössä laadukkaiden ravintoloiden, korkeatasoisten ammattilaisten ja positiivisen intohimoisten harrastajien kanssa. Tavoitteenamme on yhdistää ravintola-alan ammattilaiset, intohimoiset harrastajat sekä oppilaitokset nauttimaan yhdessä tekemisestä sekä aidosta, laadukkaasta ruoasta.

Strategiatyössä oli mukana rotissöörejä eri puolilta Suomea valtavouti Johanna Hornborg-Ojalan johdolla: Ville Penttilä Lahden, Aku Sajakorpi Tampereen, Heikki Koskinen Karjalan sekä Sami Nenonen ja Taina Vilkuna Helsingin voutikunnista.

Nyt voutikuntakohtainen työstö on alkamassa ja toimeenpanoon päästään ensi vuoden alusta, jolloin se tulee entistä näkyvämmäksi kaikissa voutikunnissa. Tulemme jatkossakin mittaamaan jäsentyytyväisyyttä säännöllisillä kyselyillä.

Liitteet