Kuukauden kilpiravintolat Turun seudulta: Noormarkun ja Kauttuan Klubit

12.9.2017

Ahlströmin keittiö tuo tuoreet ruokaterveiset suoraan metsistä ja toreilta, kauppahalleista ja juustoloista sekä ruukin omasta puutarhasta. Kahdella eri ruukkialueella sijaitsevat klubit tarjoilevat makuelämyksiä ainutlaatuisissa miljöissä.

- Ruukkialueiden puutarhan antimet, lähimetsien marja- ja sienisadot, Pyhäjärven kala- ja rapusaaliit sekä itse metsästetty riista ovat Ahlströmin keittiöiden ylpeys. Pääraaka-aineena käytetään omien metsien hirven- ja peuranlihaa. Ympäröivä luonto on täynnä puhdasta ja takuutuoretta villiruokaa, kuvailee keittiö- ja ravintolatoimen päällikkö Jukka Luojukoski, joka on työskennellyt Ahlströmin palveluksessa aina vuodesta 2009 alkaen.

Turun voutikuntaan kuuluva, vuonna 2013 Paistinkääntäjien kilvet saanut A. Ahlström Kiinteistöt Oy toimii Länsi-Suomessa kahdella ruukkialueella: Noormarkun Klubi sijaitsee Noormarkun ruukissa Porissa ja Kauttuan Klubi puolestaan Kauttuan ruukissa Eurassa.

Noormarkun ja Kauttuan klubien keittiömestareilta löytyvät reseptit niin satakuntalaiseen perinneruokaan kuin kansainväliseen korkeatasoiseen illalliseen. Monet klubin parhaat reseptit ovat kulkeneen perintönä sukupolvesta toiseen, ja klassikkolistalla ovat muun muassa Ahlströmin keittiömestarien bravuurit, kuten vorschmack, hirviwellington ja haukifärssi.

Lue lisää

Jäsenetuna: Rôtisseurs-kortilla saa lasilliset cavaa kahdelle Noormarkun ja Kauttuan Klubilla illallisen yhteydessä. Tarjous voimassa lokakuun loppuun.