Ravintola Taivaanranta sai Chaîne des Rôtisseurs -kilven

20.1.2023

Lahden keskustassa sijaitseva ravintola Taivaanrannalle myönnettiin keskiviikkona 18.1.2023  Chaîne des Rôtisseurs -kilpi. Kilpi on osoitus ravintolan korkeasta tasosta, pitkäjänteisestä ammattitaidon kehittämisestä sekä ammattitaitoisesta salihenkilökunnasta.

 

” Chaine des Rotisseurs kilpi on järjestömme korkein ravintoloille myönnettävä tunnus. Minulle kilven saavuttaminen kertoo ravintolan omaavan aitoa intohimoa. Vain intohimon kautta on mahdollista ylittää itsensä niin keittiössä, salissakin kuin muussakin kehittämisessä ja siten tuottaa makuelämyksiä, kokemuksia ja makumuistoja, joita kilpiravintolalta odotetaan. Ravintola Taivaanranta on esimerkillisesti panostanut ravintolan kehittämisen ja olemme äärimmäisen iloisia, että pystymme tunnustamaan tämän työn tulokset myöntämällä heille kilven”, sanoi Chaîne des Rôtisseurs-kilven luovuttanut Chaîne des Rôtisseurs Finlanden valtavouti Johanna Hornborg.

Ravintola Taivaanrannan yrittäjät Marianne ja Anssi Pyysing ovat kehittäneet ravintolatoimintaansa pitkään. Ravintolassa panostetaan aitoon ja rehelliseen ruokaan, jossa suositaan paikallisia raaka-aineita ja tarjotaan sitä elämyksellisesti ripauksella panimo ja tislaamohenkeä. Taivaanrannan kellarissa on toiminut jo 20 vuotta oma tislaamo ja kypsytysvarastot. Panimon ja tislaamon tuotteita hyödynnetään vahvasti ruoan valmistuksessa. Rôtisseurs-kilvenluovutus iltana ravintolassa tarjoiltiin menu, jonka jälkiruoassa oli ravintolan oma viskijäätelö. Juhlamenu oli painettu paperille, jossa oli hyödynnetty oman panimon viskimäskiä.

Ravintola Taivaanranta kuuluu Teerenpeli Yhtiöt -konserniin, joka on vuonna 1994 perustettu ravintola-, panimo- ja tislaamotoimintaa sekä franchising-liiketoimintaa harjoittava perheyhtiö.

”Chaîne des Rôtisseurs kilven saaminen on kunnia. Aiomme pitää siitä kiinni jatkamalla liikeideamme mukaista linjaa, jossa suosimme suomalaisia ja paikallisia raaka-aineita sekä panostamalla itse tekemiseen sekä ruoassa että juomissa. Laadukkaasti, mutta rennosti, kuten olemme tähän astikin tehneet.”, totesi yrittäjä Marianne Pyysing saadusta gastronomisesta arvostuksesta.  

Ravintola Taivaanrannassa keittiömestarina toimii Niko Nyman ja ravintolapäällikkönä Anu Lehto.