Kilpipäivä!

24.4.2021

Tänään on kilpipäivä!

Juhlitaan erilaista kilpipäivää - jo toisen kerran. Annetaan kuitenkin keväisen valon pilkahtaa hyvän ruoan ja juoman äärellä pienessä piirissä kilpipäivänä lauantaina 24.4.2021.

Jaa eri puolilla maailmaa asuvien hyvän ruoan ja juoman ystävien kanssa tuntojasi Rôtisseursien globaalilla someseinällä! Tämän vuoden teemana on kananmuna, mikä antaa mahdollisuuden hyödyntää tätä loistavaa raaka-ainetta monipuolisin tavoin ja luoda herkullisia kuvailoitteluita.

Yhdessä meissä on voimaa

Ravintolat ovat auki vain rajoitetusti ja eri tavoilla eri puolella Suomea. Hyödynnetään toiminnassa olevien ravintoloiden korkeatasoista tarjontaa menun take-awayna tai kotiin kuljetettuna, ja käydään ravintoloissa aina kun voimme. Voit konkreettisesti auttaa kilpiravintoloita tilaamalla herkkuja kotiin tai varaamalla pöydän turvalliseen ateriointiin. Monet ravintolat tarjoavat myös viinisuositukset nautintoa täydentämään. Lisää postaukseesi sen ravintolan hashtag, missä aterioit tai mistä tilaat kilpipäivän tai muun päivän lounaan tai illallisen. Ravintolat saavat näin näkyvyyttä, joka varmasti muistetaan silloinkin, kun pandemia on selätetty ja ovia taas availlaan. Monet ravintolat myös myyjät lahjakortteja, sellaisen hankkiminen on myös erinomainen tapa juhlistaa kilpipäivää!

Kotikokkailujen parissa hyödynnetään myös kilpikauppojen tarjontaa hyvän juoman parissa

Meillä kaikilla on kullanarvoinen mahdollisuus konkreettisesti tukea ravintoloita, kilpiyrityksiä ja niiden koko henkilökuntaa tässä vakavassa tilanteessa. Useampi ravintola on kertonut, kuinka aiempien lamavuosien aikana juuri jäsenemme aktiiviset vierailut mahdollistivat toiminnan jatkuvuuden. Myös koronan aikana useat jäsenet pyrkivät käyttämään palveluita aina kun se on mahdollista. Vaikutetaan ja tuetaan yhdessä! Nyt jos koskaan me-henki on arvossaan.

Olemme taas päivän lähempänä sitä, että pandemia on ohi.

#chaineday, #worldchaineday tai #chainedesrotisseurs

Someseinä löytyy osoitteesta: https://taeggie.com/public/world-chaine-day