Kilpipäivä 25.4.2020 - kokkaa kotona, jaa somessa tai tilaa herkkuja kotiin

25.3.2020

Koronavirus estää kilpipäivän vieton totuttuun tapaan, mutta onneksi tämä virus ei leviä somessa. Voimme antaa keväisen valon pilkahtaa hyvän ruoan ja juoman äärellä perheen parissa kilpipäivänä 25.4.2020.

Jaa eri puolilla maailmaa asuvien hyvän ruoan ja juoman ystävien kanssa tuntojasi Rôtisseursien globaalilla someseinällä, joka avautuu jo viikkoa ennen kilpipäivää, 18.4.2020. Yhteisöllisyys tekee hyvää näinä eristäytymisen ja huolen aikoina. Toki ymmärrämme myös, jos et tänä vuonna halua osallistua tapahtumaan.

Ravintolat ovat kiinni, mutta moni ravintola tarjoaa korkeatasoisen menun take-awayna tai kotiin kuljetettuna. Nyt voit konkreettisesti auttaa kilpiravintoloita tilaamalla herkkuja kotiin. Monet ravintolat tarjoavat myös viinisuositukset nautintoa täydentämään. Lisää postaukseesi sen ravintolan hashtag, mistä tilaat kilpipäivän illallisen. Ravintolat saavat näin näkyvyyttä, joka varmasti muistetaan silloin, kun pandemia on selätetty ja ovia taas availlaan.

Nautitaan siitä, mistä voidaan, eli kokkailusta kotona mm. kilpikauppojen ja -ravintoloiden tarjontaa hyödyntäen hyvän ruoan ja juoman parissa. Tukekaamme parhaamme mukaan paikallisia alan yrityksiä myös esimerkiksi ostamalla lahjakortteja myöhemmin käytettäviksi. Yhdessä tästä selvitään!

#chaineday, #worldchaineday tai #chainedesrotisseurs