K-Supermarket Tapiolalle Chaîne des Rôtisseurs-kilpitunnustus

12.4.2022

Espoon Tapiolassa Kauppakeskus Ainoassa sijaitsevalle K-Supermarket Tapiolalle myönnetään ruoan, raaka-aineiden ja palvelun korkeasta tasosta arvostettu Chaîne des Rôtisseurs-kilpi tiistaina 12.4.2022.

 

K-Supermarket Tapiola on Espoossa yksi merkittävimmistä ruokakaupoista, joka on panostanut valikoimansa määrään ja laatuun jo pidemmän aikaa. Kauppias Sami Taivassalon tavoitteena on olla päivittäisi- ja herkkuvalikoimalla alueen ykkönen. K-Supermarket Tapiolassa on tehty merkittäviä panostuksia mm. palvelun kehittämiseen, palvelutiskin uudistamiseen ja henkilökunnan palveluosaamiseen.  

 

Chaîne des Rôtisseurs Finlande on Suomen merkittävin kansainvälinen gastronominen järjestön, jonka tavoitteena on edistää alan ammattilaisten ja harrastajien yhteistyöstä, vaalia ja edistää kansallista ruokakulttuuria sekä kannustaa nuorten ammattilaiskokkien ja viiniammattilaisten kehittymistä. Järjestö myöntää laatukriteerien perusteella ravintoloille ja korkean tason herkkumyymälöille Rôtisseurs-kilven, joka on merkittävä tunnustus ruoka- ja palvelutuotteen laadusta. Kilpiryritykset tarkistetaan vuosittain.

 

Kilpiperusteena herkkumyymälöissä on mm. myymälän yleisilme ja siisteys, tuotevalikoiman laajuus, hinnoittelu ja tuotteiden esillepano sekä henkilökunnan tietotaidot osastoittain ja saatavan palvelun ystävällisyys ja sujuvuus. Kilpimyymälöissä arvioidaan myös tuoretuotteiden valikoiman laajuutta ja -kattavuutta ja kiinnitetään huomioita paikallisten tuotteiden tarjontaan (lähiruoka). Oleellisena ja tärkeänä osana on lisäksi tarjolla oleva leipä- ja juustovalikoima sekä kattava pakasteruokavalikoima.

 

”K Supermarket Tapiola on esimerkki herkkumyymälän pyyteettömästä ja pitkäaikaisesta kehittämisestä tavoiteltaessa korkeaa asiakastyytyväisyyttä. On hienoa huomioida tämä luovuttamalla kaupalle Rôtisseurs-kilpi osoituksena tuotevalikoiman-, raaka-aineiden- ja palvelun korkeasta laadusta”, sanoo Helsingin voutikunnan vouti Vesa Loponen.


Lisätietoja

K-Kauppias Sami Taivassalo, puh. 040 822 7904,  sami.taivassalo@k-supermarket.fi 

Chaîne des Rôtisserus Helsinki, vouti Vesa Loponen, puh. 0400-605 045, helsinki@rotisseurs.fi