Savon ja Keski-Suomen kilpiravintolat

JYVÄSKYLÄ

Ravintola Alba

Alba on palvellut hotelli- ja ravintola-asiakkaita jo yli 30 vuoden ajan. Ravintola on tyyliltään rento à la carte -ravintola. Ruokalistalla on laaja valikoima erilaisia liha-, kala- ja kasvisruokia. Ravintolasta on kaunis järvinäköala Jyväsjärvelle.  

Kartta

Ravintola Figaro

Ravintola Figaro sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa vanhassa idyllisessä kivitalossa. Ruokalistalta löytyy paljon kansainvälisiä makuyhdistelmiä laadukkaista raaka-aineista valmistettuna. Ravintolan erikoisuus on dry ager -lihakaappi, jossa raakakypsytetään erilaisia laatulihoja. Figaron viihtyisä ilmapiiri rakentuu ystävällisestä ja ammattitaitoisesti palvelevasta henkilökunnasta, hyvästä ruoasta ja useasti palkitusta, laajasta viinivalikoimasta.

Kartta

Ravintola Kuokkalan Kartano

Arvokas ja suojeltu kartano ansaitsee tasoisensa palvelukokonaisuuden. Pieteetillä valmistetut menukokonaisuudet sekä tarkkaan harkitut juomayhdistelmät ovat ravintolamme vahvuus. On kyse brunssista, lounaasta tai illallisesta, Kartanon väki tarjoaa sen koko sydämellä.

Kartta

Ravintola Pöllöwaari

Ravintola Pöllöwaari tarjoaa ainutlaatuisia menuja ja asiantuntevaa palvelua tunnelmallisessa ympäristössä. Sesonkeja noudattelevat menut uusiutuvat täysin kahden kuukauden välein ja kauden menu vaihtuu vielä useammin, aina satokauden vaihtuessa. Ravintolan vihreä menu on vegaaninen kokonaisuus.  Ammattitaidolla valittu juomavalikoima täydentää nautinnon. Pöllöwaarin yksilöllisessä tilassa on myös majoituspalveluita.

Kartta

Savutuvan Apaja (tilausravintola)

Savutuvan Apaja on juhlapaikka Keski-Suomessa, joka toteuttaa tunnelmallisia tilaisuuksia yritys- ja yksityisryhmille tilauksesta ympäri vuoden. Savutuvan Apajan uniikki, luonnonkaunis keskisuomalainen perinnemiljöö Päijänteen rannalla tuo vierailijan hetkeksi omaan maailmaansa. Keittiön filosofia perustuu ruoan alkuperään, valmistustapoihin ja elämyksellisyyteen. 

Kartta

KUOPIO

Original Sokos hotel Puijonsarvi, Puikkari Conference

Puikkarin kokous- ja juhlapalvelut tarjoavat täydelliset kokonaisuudet asiakkaan tarpeet huomioiden.
Hyödynnämme paikallisia tavarantoimittajia kokonaisuuksissa ja lähiruoan, ja raaka-aineiden
kunnioittaminen on meille itsestään selvyys. Ravintolassamme arvostamme vahvasti Savolaisia juuria,
puhtaita ja raikkaita makuja sekä luonnollisia makuja.
Valmistamme ruoan aina asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Kilpiravintolamme Kuopiossa ja koko
Pohjois-Savossa on ainutlaatuinen ja luomme aina mieleenpainuvat tilaisuudet niin tuotteiden, palveluiden
kuin puitteidenkin puolesta. 

Kartta

Kuopion Klubi (tilausravintola)

Tilausravintola Kuopion Klubi on vuosien saatossa muodostunut Kuopion ykkösjuhlapaikaksi. Se on myös tunnettu kokous- ja seminaaripaikkana. Klubin ruoka on yksinkertaista ja konstailematonta. Ranskalaiseen keittiöön pohjautuva kokkaustyyli  ja makuyhdistelmät korostavat sesongin raaka-aineiden parhaita puolia. 

Kartta

Musta Lammas

Mustan Lammas tarjoilee nykypäivän fine diningia. Ravintolassa voi nauttia pitkän kaavan mukaisen keittiön taidonnäytteenä olevan menukokonaisuunaisuuden, joka tarjoilee elämyksiä kaikille aisteille ja mukailee sesonkia. Halutessaan voi myös valita annoksia a la carte -listalta.  Ravintola käyttää lähialueiden tuottajien pienimmätkin erät ja ruokalistan sisältö päivittyy sen mukaisesti. Gastronomisen alueemme tuottajien monipuoliset raaka-aineet ja ympäröivän luonnon antimet yhdistyvät omintakeiseen tapaan kokata, tuoden ruokien parhaat puolet esiin.

Kartta

Ravintola Urban

Ravintola Urban on pieni ja persoonallinen lounas- ja tilausravintola Kuopion keskustassa, vanhassa arvokiinteistössä  torin tuntumassa. Ravintola panostaa hyvään ruokaan, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja  sujuvaan palveuun. Luonteeltaan Urban on lämmin ja rento paikka. Paikan erikoisuutena on ns. sekapöytäkäytäntöä. 

Kartta

MIKKELI

Tertin kartano

Tertin Kartano on uniikki matkakohde Mikkelissä, Etelä-Savon ja Järvi-Suomen sydämessä. Tertin Kartano on aito sukukartano ja kartanotalous, jossa pääsee kokemaan Saimaan gastronomian parhaimmat antimet mitä tunnelmallisimmassa miljöössä. Puhtaat lähituotetut raaka-aineet sesongin mukaan ja omavaraisuus yhdistettynä ainutlaatuiseen estetiikkaan ovat Tertin Kartanon kantavia teemoja. Paikassa voi kokea täyden palvelun makumatkan historiallisessa miljöössä. 

Kartta