Seuraava jäsentapahtuma 30.3.2019 ja Kansainvälinen Kilpipäivä 13.4.2019

3.3.2019

Seuraavaksi jäsentapahtumaksi voutineuvoston on suunnitellut vierailua Seinäjoelle, Pytinkimessujen yhteydessä pidettäville Maistuva-messuille. Jo perinteeksi muodostunuttta kansainvälistä kilpipäivä vietetään myös tanä vuonna

Maistuva-messujen järjestäjä esittelee tapahtumaa näin:

"Maistuva on uusi ruokatapahtuma, joka tarjoaa makuelämyksiä kaikille. Tapahtumaa isännöi Jyrki Sukula, jonka ohjelmassa mm. luento ruokatrendeistä, näytöskeittiö, viiniworkshop ja ruokayrittäjyys.

Teemoina erilaiset ruoat ja juomat, keittiövälineet- ja tarvikkeet, kattaus ja koristelu, alan kirjallisuus ja lehdet, ravintolat, ruokamatkailu ja ruokatrendit.

Tule maistelemaan ja herkuttelemaan eri ravintoloiden kokkaamia annoksia kera oluiden ja viinien. Yhteistyökumppanina Ruokaprovinssi.

Paljon maistuvia herkkuja kotiinviemisiksi."

Alustavan suunnitelman mukaan matkaisimme messuilla ja takaisin linja-autolla, joten kulkemiset ovat helppoja. Lisätietoja seuraavassa jäsenkirjeessä.

Kansainvälistä kilpipäivää juhlistavat myös alueemme kilpiravintolat tarjoamalla erityisiä kilpimenuja. Menuista ja tapahtumista lisätietoja ja tarkennuksia sivuillamme sitä mukaa kuin niitä saadaan. Ennakkotietona  mm. "Hopeamitalimenu" a 'la Sami Hakamäki/Ravintola Juurella..

Tässä linkki voutikuntamme Kilpipäivä-informaatioon: https://www.rotisseurs.fi/pohjanmaa/kansainvalinen-kilpipaiva-13-4-2019

Kaj Lax & Ari Monni