26.11.2025 klo 18.00 OMGD:
Laurent-Perrier samppanjaillallinen Taivaanrannassa

Marraskuussa meille tarjotaan mahdollisuus osallistua upealle samppanjaillalliselle Ravintola Taivaanrannassa.

Samppanjataloksi on valikoitunut Laurent-Perrier ja illan upea menu on laadittu yhteistyössä maahantuojan ja Taivaanrannan keittiömestarin Outi Harjun ja meidän OMGD vastaava Anu Lehdon avulla.

Illan menu juomineen

Alkumalja

Laurent-Perrier Ultra Brut 12 cl
***

Paahdettua kampasimpukkaa, artisokkakermaa ja tryffeliöljyä

Laurent-Perrier Grand Siecle 8 cl
***

Tartar härästä, keltuaisgeeliä, dijonmajoneesia ja friteerattuja kapriksia

Laurent-Perrier Cuvee Rose Brut 8 cl
***
Lemoncello-sorbetti
***

Sitruunavoissa haudutettua Vesijärven kuhaa, gruyere-perunakakkua, varsiparsakaalia ja paahdettuja siemeniä

Laurent-Perrier La Cuvee Brut 8 cl
***

Peltolan blue sinihomejuustoa ja Viinitarhurin vuohenjuustoa,

omenahilloketta ja kirsikkahilloketta

Laurent-Perrier Millesime Brut 2015 8 cl


Paikalla tilaisuudessa on BPF Finlandin Laurent-Perrierin tuotepäällikkö Tiina Tuomainen ja Taivaanrannan oma edustaja Antti Malaska.

Illallispaketti viineineen 110 €/hlö. 

Paikalle mahtuu max. 50 hlö.

Varaa paikkasi TÄÄLTÄ viimeistään 18.11. mennessä.

Pukukoodi: Smart casual + käädyt.