26.11.2025 klo 18.00 OMGD:
Laurent-Perrier samppanjaillallinen Taivaanrannassa

Marraskuussa meille tarjotaan mahdollisuus osallistua upealle samppanjaillalliselle Ravintola Taivaanrannassa.
Samppanjataloksi on valikoitunut Laurent-Perrier ja illan upea menu on laadittu yhteistyössä maahantuojan ja Taivaanrannan keittiömestarin Outi Harjun ja meidän OMGD vastaava Anu Lehdon avulla.
Illan menu juomineen
Alkumalja
Laurent-Perrier Ultra Brut 12 cl
***
Paahdettua kampasimpukkaa, artisokkakermaa ja tryffeliöljyä
Laurent-Perrier Grand Siecle 8 cl
***
Tartar härästä, keltuaisgeeliä, dijonmajoneesia ja friteerattuja kapriksia
Laurent-Perrier Cuvee Rose Brut 8 cl
***
Lemoncello-sorbetti
***
Sitruunavoissa haudutettua Vesijärven kuhaa, gruyere-perunakakkua, varsiparsakaalia ja paahdettuja siemeniä
Laurent-Perrier La Cuvee Brut 8 cl
***
Peltolan blue sinihomejuustoa ja Viinitarhurin vuohenjuustoa,
omenahilloketta ja kirsikkahilloketta
Laurent-Perrier Millesime Brut 2015 8 cl

Paikalla tilaisuudessa on BPF Finlandin Laurent-Perrierin tuotepäällikkö Tiina Tuomainen ja Taivaanrannan oma edustaja Antti Malaska.
Illallispaketti viineineen 110 €/hlö.
Paikalle mahtuu max. 50 hlö.
Varaa paikkasi TÄÄLTÄ viimeistään 18.11. mennessä.
Pukukoodi: Smart casual + käädyt.