Marseille workshop 16.9 & 23.9.

Aisti viipyilevä kesän lämpö iholla ja makupaletissa workshopissamme! 

Rôtisseursien syyskuun työpajoissa matkamme Välimeren lämpöön Marseilleen, jonka keittiö on kansainvälisempi ja rohkeampi kuin mikään muu ranskalainen cuisine. Marseille-työpajassa valmistamme viiden ruokalajin illallisen, jossa auringonpaahde maistuu ja maustelaivat tuoksuvat. Raaka-ainenina käytämme klassisia Välimeren alueen kaloja, lintuja ja hedelmiä, eikä oliiviöljyssä tai pastiksessa pihtailla. Paitsi huikean aterian, osallistujat saavat käyttöönsä melkoisen kattauksen klassisen ranskalaisen keittiön tekniikoita.

WeChef sijaitsee Mestaritalon 5. kerroksessa. Pääset sisään Pursimiehenkadulta painamalla summeria, mikäli alaovi  on lukossa. Nouse käytävän perältä nousevat lyhyet portaat ja astu hissiin vasemmalta puolelta. Löydät opetustilatulos astuessa oikealle vievän lyhyen käytävän päästä.

Huomioithan, että voit halutessasi ottaa mukaan omat ruoanlaittoviinit!

Menu Vieux-Port

  • Ryhmä 1: Ratatouille-tartletteja, espelette-pippuria, laakerinlehdillä savustettua makrilliä sekä suolasitruunaemulsio

  • Ryhmä 2: Tomaatti-anjovistäytteisiä pikkukalmareita, liekitettyä aprikoosia, puy-linssejä, tapenadea sekä ja timjami-hunajavinaigretteä

  • Ryhmä 3: Bouillabaisse

  • Ryhmä 4: Paahdettua ankanrintaa, appelsiinigastriqueta, dukkah-perunoita ja sumakkisipulia

  • Ryhmä 5: Tarte Tropézienne

 

Paikka: Pursimiehenkatu 26 c 5krs

Aika: 16.9. ja 23.9. klo 17:00–22:30

Hinta: 105€/hlö. Lisäksi on mahdollista ostaa ruokiin suunniteltu viinipaketti hintaan 30€/hlö. Voit ottaa kokkikouluuun myös mukaan omia kokkailuviinejä. 

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu heti mukaan oheisen LYYTI-linkin kautta ja maksa osallistumismaksu(t) annettujen ohjeiden mukaan. Ilmoita myös mahdollisista ruokarajoitteista.

Pukeutuminen: Kokkaukseen soveltuva asu, ei käätyjä

Tilaisuus on avec. Tervetuloa!
 

Ilmoittaudu 16.9.

Ilmoittaudu 23.9.