Kekrijuhla

Aika: 1.11.2019 klo 18:30
Paikka: OULA, Lapland hotel Oulu

Lokakuu on vielä sadonkorjuun juhla-aikaa, joka huipentuu kekriin! Oulun voutikunnan kesken kekriä on monena vietetty yhdessä syöden, uusia ja vanhoja tuttuja tavaten. Ja niin tehdään tänäkin vuonna. 

Pyhäinpäivän aattoiltana, perjantaina 1. marraskuuta klo 18.30 meille on tarjolla illallinen Lapland Hotellin Oula-ravintolassa. Illan teeman mukaisesti maut ovat syksyisiä: punajuurta, tattia, karitsaa, kurpitssa ja puolukoita ja jälkiruoassa suklaan ohessa maistuu mustaherukka. Menun lisäksi meille on räätälöity ihan oma paistinkääntäjäystävällinen hinta.

Olisihan mukava istahtaa illallisen äärelle, eikö vain? Kuten tavallista se oma rakas tai muuten paras ruokaseuralainen on tietysti tervetullut mukaan, ja tällä kertaa on taas mahdollisuus kutsua seurueeseen myös muutama ystävä, jotka ehkä ovat kiinnostuneita paistinkääntäjien toiminnasta ja haluaisivat mukaan pieneen ruokajuhlaan. 

 

Ja nyt jos koskaan kummeilla on herkullinen ja mukava tilaisuus hyvä johdattaa omat "suojattinsa" paistinkääntäjien toimintaan mukaan: lähtekäähän yhdessä sadonkorjuun juhlaan. Rovaniemen kapitulissa tuli monia uusia käätyjä ja laattoja käätyihin, joten nyt olisi mainio tilaisuus ulkoiluttaa niitä. 

 

Ja sitten pääasia! 

 

MENU 

  • Punajuurikeittoa ja tattivaahtoa
  • Grillattua Meri-Lapin karitsan niskaa, kurpitsaa ja puolukka-timjamikastiketta
  • Suklaata ja mustaherukkaa

         Hinta 44 € / hlö

 

          Viinipaketti menuun ja muut virvokkeet on mahdollista ostaa paikan päällä. 

 

Pukukoodi on smart casual ja käädyt.