Ilmoittautuminen Parsa- ja viini-iltaan Lasarettiin (viim. 9.5.)


Ilmoittamalla osoitteesi saat varmistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi 

Ilmoittautuminen kukkasidonnan workshoppiin Kanervaan


Ilmoittamalla osoitteesi saat varmistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi 


Paistinkääntäjät somessa

 

 

 

Oulun vouti on Kari Liukkunen (kari.liukkunen at oulu.fi).

 

Jos yhteystietosi ovat muuttuneet tai sähköpostiosoitteesi ei ole tiedossamme, hoidatko päivityksen heti kuntoon! Osoitteeseen sihteeri@rotisseurs.fi.

Oulu

 

Jäsentapahtumat sivulla on tietoa tulevista tapahtumista.

 

KILPIPÄIVÄNÄ IHAN HUIPPUMENUITA TIEDOSSA!!! 

 

Tapahtuma on osa jo maailmanlaajuiseksi levinneen Paistinkääntäjien Kilpipäivän tapahtumia. Myös Oulun voutikunnan kilpiravintolat, Istanbul, Puistola ja Virta (Lasaretti), ravintola pikkuVELI Ylivieskassa ja Studioravintola Tundra Kuusamossa, ovat valmistautuneet Kilpipäivään.

 

Lauantaina 21.4.2018 näissä kilpiravintoloissa on erityiset kilpipäivämenut. On mm. kasvismenu samppanjalla, Michelin-kokin yllätysmenu ja wildfoodbrunssi Kuusamossa. Ne ovat tarjolla myös muille kuin paistinkääntäjille. Ks. https://www.rotisseurs.fi/oulu/jasentapahtumat/?x3163387=6623538

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Oulun Paistinkääntäjien voutikunta tukeutuu vahvasti perinteisiin kunnioittamalla alueen ruokakulttuuria ja yleisiä hyviä pöytätapoja sekä edistämällä perinteiden siirtymistä sukupolvelta toiselle.
Voutikunta on maantieteellisesti laaja ja jäseniä on enimmäkseen Oulun alueella mutta myös Kainuun, Koillismaan, Kalajoen ja Ylivieskan alueilta.

Tavoitteena on järjestää jäsenistölle koulutustilaisuuksia esitettyjen toiveiden ja järjestön strategian mukaan ja vierailla jäsenistön ravintoloissa - unohtamatta yhteisiä kapitulimatkoja. Tuottajavierailut ovat tärkeitä, koska niiden myötä opimme tuntemaan alueen uusia ja jo toimivia yrityksiä.Voutikunta tukee osallistumista paistinkääntäjien vuosittaisiin nuorten kokkien ja sommelierien kilpailuihin.

Oulun voutikunnassa tuetaan ja kehitetään kilpiravintolatoimintaa ja sitä kautta markkinoidaan järjestöä positiivisella tavalla sekä ohjataan asiakkaita käyttämään kilpiravintoloiden palveluita

 

Vive la Chaîne!