Paistinkääntäjät somessa

 

 

 

Oulun vouti on Kari Liukkunen (kari.liukkunen at oulu.fi).

 

Jos yhteystietosi ovat muuttuneet tai sähköpostiosoitteesi ei ole tiedossamme, hoidatko päivityksen heti kuntoon! Osoitteeseen sihteeri@rotisseurs.fi.

Oulu

Tapahtumia

Kekrijuhla

1.11.2019

Joulubrunssi

30.11.2019

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Oulun Paistinkääntäjien voutikunta tukeutuu vahvasti perinteisiin kunnioittamalla alueen ruokakulttuuria ja yleisiä hyviä pöytätapoja sekä edistämällä perinteiden siirtymistä sukupolvelta toiselle.
Voutikunta on maantieteellisesti laaja ja jäseniä on enimmäkseen Oulun alueella mutta myös Kainuun, Koillismaan, Kalajoen ja Ylivieskan alueilta.

Tavoitteena on järjestää jäsenistölle koulutustilaisuuksia esitettyjen toiveiden ja järjestön strategian mukaan ja vierailla jäsenistön ravintoloissa - unohtamatta yhteisiä kapitulimatkoja. Tuottajavierailut ovat tärkeitä, koska niiden myötä opimme tuntemaan alueen uusia ja jo toimivia yrityksiä.Voutikunta tukee osallistumista paistinkääntäjien vuosittaisiin nuorten kokkien ja sommelierien kilpailuihin.

Oulun voutikunnassa tuetaan ja kehitetään kilpiravintolatoimintaa ja sitä kautta markkinoidaan järjestöä positiivisella tavalla sekä ohjataan asiakkaita käyttämään kilpiravintoloiden palveluita

 

Vive la Chaîne!