Paistinkääntäjät somessa

 

 

 

Oulun vouti on Kari Liukkunen (kari.liukkunen at oulu.fi).

 

Jos yhteystietosi ovat muuttuneet tai sähköpostiosoitteesi ei ole tiedossamme, hoidatko päivityksen heti kuntoon! Osoitteeseen sihteeri@rotisseurs.fi.

Oulu

Nuorten kokkien kisan voitto ja kolmas sija Ouluun. Sanna Rahkonen voitti lauantaina Oulussa järjestetyn kilpailun, mikä merkitsee, että pääsee edustamaan Suomea ensi syksynä Australiassa järjestettävissä MM-kisoissa.

Palkintojenjakokuvassa vasemmalla Oona Lyly, keskellä Tampereen Jussi Piiroinen ja oikealla voittaja Sanna Rahkonen. 

Keittiökuvassa Sanna vasemmalla ja oikealla Helsingin voutikunnan Tero Österman. 

Paljon lisää kuvia keittiötyöskentelystä ja tuomaroinnista kisassa. Myös palkintojenjaosta ja gaalaillasta Lasaretin Aurorasalissa kuvia: 

https://satokangas.kuvat.fi/kuvat/Nuorten+kokkien+kisa+ja+gaalaillallinen+2017/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Oulun Paistinkääntäjien voutikunta tukeutuu vahvasti perinteisiin kunnioittamalla alueen ruokakulttuuria ja yleisiä hyviä pöytätapoja sekä edistämällä perinteiden siirtymistä sukupolvelta toiselle.
Voutikunta on maantieteellisesti laaja ja jäseniä on enimmäkseen Oulun alueella mutta myös Kainuun, Koillismaan, Kalajoen ja Ylivieskan alueilta.

Tavoitteena on järjestää jäsenistölle koulutustilaisuuksia esitettyjen toiveiden ja järjestön strategian mukaan ja vierailla jäsenistön ravintoloissa - unohtamatta yhteisiä kapitulimatkoja. Tuottajavierailut ovat tärkeitä, koska niiden myötä opimme tuntemaan alueen uusia ja jo toimivia yrityksiä.Voutikunta tukee osallistumista paistinkääntäjien vuosittaisiin nuorten kokkien ja sommelierien kilpailuihin.

Oulun voutikunnassa tuetaan ja kehitetään kilpiravintolatoimintaa ja sitä kautta markkinoidaan järjestöä positiivisella tavalla sekä ohjataan asiakkaita käyttämään kilpiravintoloiden palveluita

 

Vive la Chaîne!

 

Studioravintola Tundralle Kuusamossa paistinkääntäjien kilpi 3.12.2016

 

Studioravintola Tundralle on ensimmäisenä koillismaalaisena ravintolana myönnetty Paistinkääntäjien kilpi, joka luovutettiin juhlaillallisella lauantaina 3.12.2016. Näin Tundrasta tuli Oulun voutikunnan viides kilpiravintola.

Kuusamon Ruukinvaarassa sijaitsevalle Tundralle myönnettiin kilpi, koska studioravintola täyttää kriteerit erinomaisen hyvin. Myönteinen päätös tuli kesällä, ja joulukuun ensimmäisenä kauniina kaamoslauantaina oli kilvenluovutusjuhlan aika. Kilven saapui luovuttamaan rotissöörien valtavouti Ari Arvonen, ja Kuusamon Tundraan kilvenluovutusillallisella oli melkein parikymmentä oululaista paistinkääntäjää.