Paistinkääntäjät somessa

 

 

 

Oulun vouti on Kari Liukkunen (kari.liukkunen at oulu.fi).

 

Jos yhteystietosi ovat muuttuneet tai sähköpostiosoitteesi ei ole tiedossamme, hoidatko päivityksen heti kuntoon! Osoitteeseen sihteeri@rotisseurs.fi.

Oulu

 

Jäsentapahtumat sivulla on tietoa parsa-viini-illasta ja perinneruokakurssista nuorten rotissöörien tapaan! 

 

Kilpipäivä 22.4.2017 - Käädyt kaulaan ja kadulle!

 

Kilpipäivänä on oiva tilaisuus näkyä ja näyttää paistinkääntäjyyttä. Kilpipäivän menut ovat nyt jäsentapahtumat sivulla! Hienoja menukokonaisuuksia jäsenhintaan. Ainoa ongelma on vain minkä valitsee. 

 

Muistattehan myös kilpipäivän kilpailumme. Kansainväliseen kuvakilpailuun osallistuvat kaikki valokuvat, joissa on käytetty seuraavia hästägejä #worldchaineday #chaineday #chainedesrotisseurs . Sen lisäksi Suomessa järjestetään some-kilpailu, jossa kaikkien #kilpipäivä postauksien joukosta arvotaan 200 € lahjakortti voittajan itsensä valitsemaan kilpiravintolaan. Kannattaa siis ehdottomasti laitella kuvia Instagramiin. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Oulun Paistinkääntäjien voutikunta tukeutuu vahvasti perinteisiin kunnioittamalla alueen ruokakulttuuria ja yleisiä hyviä pöytätapoja sekä edistämällä perinteiden siirtymistä sukupolvelta toiselle.
Voutikunta on maantieteellisesti laaja ja jäseniä on enimmäkseen Oulun alueella mutta myös Kainuun, Koillismaan, Kalajoen ja Ylivieskan alueilta.

Tavoitteena on järjestää jäsenistölle koulutustilaisuuksia esitettyjen toiveiden ja järjestön strategian mukaan ja vierailla jäsenistön ravintoloissa - unohtamatta yhteisiä kapitulimatkoja. Tuottajavierailut ovat tärkeitä, koska niiden myötä opimme tuntemaan alueen uusia ja jo toimivia yrityksiä.Voutikunta tukee osallistumista paistinkääntäjien vuosittaisiin nuorten kokkien ja sommelierien kilpailuihin.

Oulun voutikunnassa tuetaan ja kehitetään kilpiravintolatoimintaa ja sitä kautta markkinoidaan järjestöä positiivisella tavalla sekä ohjataan asiakkaita käyttämään kilpiravintoloiden palveluita

 

Vive la Chaîne!