Jyväskylän kapituli 17.-18.8.2018

19.8.2018

Ilmoittautumisestahan kaikki alkaa..
Ilmoittautumisestahan kaikki alkaa..


Promopisteessä joskus uupuu... Lappi promosi 2019 kapituliaan pienillä Lapin mkauisilla maistiaisilla.
Promopisteessä joskus uupuu... Lappi promosi 2019 kapituliaan pienillä Lapin mkauisilla maistiaisilla.
Vesilinnan lounaan alkuruokana porsasta
Vesilinnan lounaan alkuruokana porsasta
Vesilinann lounaan kirjolohi
Vesilinann lounaan kirjolohi
Vesilinnan lounaan mustikkainen jälkiruoka
Vesilinnan lounaan mustikkainen jälkiruoka
Lappilaisia ennen installointia yhteisellä tervetulo lasillisella
Lappilaisia ennen installointia yhteisellä tervetulo lasillisella


Mäti amunen
Mäti amunen
Ankkarilletteä
Ankkarilletteä
Karitsaa
Karitsaa
Välijuustot; Aura ja Jukolan juuston cheddar
Välijuustot; Aura ja Jukolan juuston cheddar
Vaniljaomenaa, Gin -sorbetti. kaurakeksiä ja valkosuklaata
Vaniljaomenaa, Gin -sorbetti. kaurakeksiä ja valkosuklaata
Voutimme puolisoineen Grand Dînnerillä
Voutimme puolisoineen Grand Dînnerillä
Markku Torkko installoituna Chevalier arvolle puolisoineen.
Markku Torkko installoituna Chevalier arvolle puolisoineen.

Valomiekkailua Grand Dînnerillä
Valomiekkailua Grand Dînnerillä
Rovaniemen kapituli tuo paineita kevyille harteille..
Rovaniemen kapituli tuo paineita kevyille harteille..
Kiitosten vuoro
Kiitosten vuoro
Kiitospuheiden aika
Kiitospuheiden aika

Jyväskylän kapitulia toteutettiin teemalla "Kiss of FIre" tulella, savulla ja rakkaudella. Lappilaisia paistinkääntäjiä mukana Jyväskylässä oli 14 henkilöä. Uutena installoitiin Markku Torkko arvolla Chevalier ja Esa Vartiainen ammattilaisarvolla Maître Rôtisseur.

Perjantai illan Dîner Amical toteutettiin teemalla 007 Kiss of Fire. Alkuun tarjottiin vodkamartini ja maukkaita suupaloja mm. mätiä pienellä näkkärillä ja pieni sushirulla. Juomana kuohuvainen. Pääruoka noudettiin jakelupisteestä ja makumaailma vei matkalle Meksikoon, Turkkiin sekä Kiinaan. Illan huipennus oli jälkiruokapöytä antimineen.

Lauantain lounaat nautittiin Jyväskylän kilpiravintoloissa Ravintola Alba, Figaro, Pöllöwaari. Lounaiden raaka-aineiksi oli sovittu punajuuri, lohi, mustikka ja savustettu.

Grand Dînner nautittiin Jyväskylän Paviljongissa. Pääruokana karitsatournedos.

Lisää materiaalia löytyy järjestön facebook sivuilta: https://www.facebook.com/Rotisseurs/

Lappilaiset kiittävät Jyväskylän utteraa järjestelytiimiä ja paineet ovatkin sitten pohjoisen harteilla.

-martti