Lauantai 20.9.2025 klo 9.00-16.00 Kokkausworkshop - Sadonkorjuun herkkuja

Rôtisseur Emmiina Lehtosen sekä biologi ja puutarhuri Heli Plattosen "Monivuotiset vihannekset ja yrtit - Vaivatonta satoa ja helppoja herkkuja" -kirja ilmestyi keväällä. Rotissööreillä on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua uusiin makuihin Emmiinan vetämällä kokkikurssilla Makupajassa. Menussa on hyödynnetty monipuolisesti tuttujakin, mutta vähemmän ruoanlaitossa käytettyjä kasviksia. Tule mukaan kokkailemaan uutta ja erilaista trendiruokaa.

MENU

Mattomaksaruoho-gochujang -salaatti
Marinoitua tomaattia ja kaukasianmaksaruohoa
Sitruunamelissa-hernebruschetta
Suviruusulevite
Kuunliljarullat
Nukkapähkämö-lambari
Talvivalkosipuligyozat
Korealainen perunapannukakku ja pillisipulia
Iisoppi-punajuuret ja vuohenjuustoa
Kantarelleja ja talvikynteliä
Seljankukkagranita
Yrtti-iisopannacotta

Ruokajuomat sisältyvät kurssin hintaan.

Kokkikurssin hinta on 80 € per henkilö. Jos et halua osallistua kokkaamiseen, niin voit tulla myös pelkästään ruokailemaan.  Ilmoittautuminen päättyy 14.9. Ilmoittautua voit TÄÄLTÄ.

Ota mukaan kokkailuun sopiva asu ja tukevat kengät sekä käädyt ruokailuun.