Kilpiravintoloissa tapahtuu

Tällä palstalla pyrimme kertomaan ajankohtaisista tapahtumista Karjalan voutikunnan kilpiravintoloissa.  Kilpiravintoloiden yhteystiedot löydät tästä.

Wolkoffin sisäpihalla grillataan 19.6.2021

Lauantaina 19.6. fiilistellään kesää ja nautitaan upeasta sisäpihasta yhdessä huippupanimoiden kanssa.

  • Panimoyhtiö Tuju, Lappeenranta
  • Kanavan Panimo, Vääksy
  • Olarin Panimo, Espoo

Panimot laittavat hanat minttiin ja tarjolla on useampi tuote maisteluun kultakin. Jokaisesta panimosta on paikalla edustaja, joka kertoo kaiken, mitä haluat oluesta tietää! Keittiö valmistaa herkullisia purtavia isompaan ja pienempään nälkään. Grilli on kuuma kahteen otteeseen, tule syömään klo 14-17 tai klo 19-21. Ruuat paljastamme myöhemmin.

Tapahtuma-alueena toimii meidän sisäpiha ja kellari. Emme peri erillistä sisäänpääsymaksua. Sisäpihalle pääsee näppärästi portista kauppakadun puolelta, missä sijaitsee myös olutlipukkeiden myyjä.

Olutlipukkeita on kahden  suuruisia ja voit ostaa niitä juuri sen määrän kuin haluat. Panimoilta saa olutta vain lipukkeita vastaan. Olutlipukkeet eivät käy ruokaan, ruoka ostetaan erikseen sisäpihalta. Lipukkeet käyvät vain panimoiden tuotteisiin, lipukkeita ei voi vaihtaa tai käytää myöhemmin.

Olemme hienosti selvinneet tästä haastavasta korona-ajasta ja jotta selviämme vastaisuudessakin, tulethan vain terveenä paikalle.

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan kesästä meidän kanssa!

Ravintola Wolkoff/Sirja & Karo & Kumppanit

Huom! Tapahtuma ei ole Rôtisseurs-tapahtuma, vaan avoin kaikille.