Turun jäsentapahtumat

TURUN JÄSENTILAISUUDET

 

Jokaisesta tilaisuudesta ilmoitetaan erikseen sekä osallistumisohjeet lähetetään edeltävässä jäsenkirjeessä. Ilmoittautumiset tehdään ohjeiden mukaisesti Lyyti -palvelun kautta. Tässä koko vuoden ohjelma:

  • Lauantai 19. tammikuuta Ravintola Roster, lounas kello 13:00
    Lauantai 2. helmikuuta, valtakunnallinen Nuori Kokki -kilpailu ja Mestaruuskapituli Tampereella (kapituli on täynnä)
  • Torstai 14. helmikuuta, Ravintola Salon Seurahuone, Blini-ilta, yhteiskuljetus
  • Tiistai 26. helmikuuta yritysvierailu, Marlin mehutehdas, Pansio
  • Keskiviikko 20. maaliskuuta, Ravintola Bassi (vuosikokous)
  • Perjantai 12. huhtikuuta kevätretki Poriin, pienpanimokierros ja Ravintola Porin Raatihuoneen Kellari, yhteiskuljetus
  • Lauantai 13. huhtikuuta, Word Chaîne Day - Kilpipäivä
  • Torstai 25. huhtikuuta yritysvierailu, Oksasen Puutarha, Paattinen
  • 4. - 8.5.2019 Ranska, Lyon (matka on täynnä)
  • Keskiviikko 22. toukokuuta, Radisson Blu Hotel Marina Palace
  • La - Su 8.-9. kesäkuuta retki Ahvenanmaalle, yhteinen tilaisuus OMGD:n kanssa
  • Perjantai 9. elokuuta, Ravintola Suomalainen Pohja, Rapujuhla 
  • Pe - Su 23.-25. elokuuta, Kiireetön kesäkapituli Rovaniemellä 
  • Keskiviikko 18. syyskuuta, Ravintola Smör, Sorsastus 
  • Lauantai 26. lokakuuta, Kekrilounas, 12.00 -13.30 Le Soleil, Naantalin Kylpylä (ilmoittautuminen päättynyt)
  • Lauantai 26. lokakuuta, Naantalin Kylpylä, KEKRIKAPITULI (ilmoittautuminen päättynyt)
  • Torstaina 14. marraskuuta klo 18.00, yritysvierailu, Heirol Oy. Ilmoittaudu mukaan täällä.
  • Sunnuntai 1. joulukuuta Joulunajan Brunssi, Ravintola Aitiopaikka (ilmoittautuminen 1.11. alkaen täällä)

Rotissööri-treffit

 

Seuraavat Rotissööri -treffit ovat Viinille Ravintolassa, Humalistonkatu 6, Turku, torstaina 31.10.

Treffit ovat tapahtuma vapaan seurustelun merkeissä arki-iltana kello 17.00 -20.00. Tilaisuudessa ei käytetä käätyjä, eikä sinne tarvitse ilmoittautua.

Jäsenten aktivoimiseksi treffeille on suunniteltu teema. Treffeillä on mahdollisuus tilata Vice-Echanson, sommelier Tarmo Koskenojan, valitsema kolmen viinin setti à 8 cl Italian viinejä. 31.10. illan teemana Shiraz-rypäle. Silloin kolmen viinin settiin on valittu Shiraz-rypäleestä tehdyt viinit eri mantereilta.