Järjestömme missio: "Kehitämme Suomen ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuuria yhteistyössä ammattilaisten ja harrastajien kanssa."

GDPR rekisteriseloste.

Tietosuoja ja jäsenrekisteri

Suomen Paistinkääntäjät ry:n henkilörekisteri

Rekisteri sisältää seuraavat jäsentä koskevat tiedot:

  • Nimitiedot
  • posti- ja sähköpostiosoite
  • syntymäaika
  • järjestön arvot ja saantitiedot
  • suosittajat
  • jäsenmaksun suoritustiedot
  • voutikunta, johon jäsen kuuluu
  • tietojen muutospäivämäärät

Rekisterin ylläpitäjä on järjestön sihteeri sihteeri@rotisseurs.fi

  • rekisteriä käyttää yhdistyksessä sihteerin lisäksi puheenjohtaja ja rahastonhoitaja
  • rekisteriä säilytetään sihteerin tietokoneella ja siitä otetaan riittävän usein varmuuskopioita
  • rekisteristä jaetaan määrävälein voutikuntaa koskeva jäsenrekisterin osa, jossa on nimitietojen lisäksi posti- ja sähköpostiosoite voutikuntien puheenjohtajille
  • jäsenkirjeitä varten spostiosoitteet lähetetään WebDesing yhtiölle, jossa ne ovat salasanan takana ja vain voutikuntien käytössä

Voutineuvosto


Markki Palve, Bailli d´Tampere, tampere@rotisseurs.fi


Anu Meuronen, Vice-Chancelier, Chef de Table, anu@anminjuhlapalvelut.fi


Pekka Roiha, Vice-Argentier, Officier, pekka.roiha@gmail.com


Marko Alenius, Vice-Conseiller Gastronomique, Chef Rôtisseur, marko.alenius@paulig.com


Jani Kinnunen, Vice-Chargé de Presse, Chevalier, skippari@gmail.com


Heikki Kärkkäinen, Vice-Conseiller Culinaire, Chef Rôtisseur, heikki-karkkainen@hotmail.com


Arja Luiro, Vice-Chargée de Missions Commandeur, Maître Rôtisseur Honoraire, arja.luiro@tuni.fi


Johanna Piirainen, Vice-Echanson, johanna.piirainen@sarkanniemi.fi


Christina Suominen, Echanson de Finlande, vastaa Nuorten sommelierien kilpailuista ja Suomen OMGD-toiminnasta Suomen puhemiehistössä, christina@ravintola-c.fi


Ilkka Säteri, Bailli Honoraire, kunniavouti


 

Käädyt merkki jäsenyydestä

Järjestön jäsenet kantavat oman harrastaja- tai ammattilaisjäsenarvonsa mukaisia Rôtisseur-käätyjä, jotka ovat merkki sitoutuneesta jäsenyydestä maailman suurimmassa ja vanhimmassa gastronomisessa järjestössä, joka kehittää ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuuria yhteistyössä keittiö- ja palveluammattilaisten sekä harrastajien kanssa. Käätyjen eri jäsenarvot.

Rôtisseur-kilpi osoitus laadusta

Rôtisseur-kilpi merkitsee palvelun ja valikoiman poikkeuksellista erottumista alueen ja alan muista yrityksistä, kilpi on järjestön korkein tunnustus ruoan ja palvelun laadusta. Laadun ja palvelun tulee pysyä samalla korkealla tasolla jatkuvasti, valikoima ja sen laajuus vaihtelevat sesonkien mukaan. Tuotevalikoiman tulee olla monipuolinen, erikoistuneiden myymälöiden kohdalla oman erityisosaamisalueen tulee olla poikkeuksellisen vahva. Ravintolan ja myymälän ulkoasu, henkilökunnan työasut ja yleinen siisteys tulee olla moitteettomia. Kilpikriteerit ovat julkisia ja niiden täyttymistä valvotaan vuosittain kilpiyrityksen itsearvoinnilla ja alueellisen voutineuvoston toimesta. Tampereen kilpiyritykset,