Käytä hyväksesi jäsenedut!

Kilpi on Rôtisseurs-järjestön korkein tunnustus ruoka- ja palvelutuotteen laadusta, jota seurataan vuosittain kilpiyritysten itsearvioinnilla ja paikallisen voutineuvoston toimesta. Katso kilpikriteerit.

Kerää jäsenenä kokemuksia oman alueesi kilpiyrityksistä palautelomakkeella voutineuvostolle. Myös positiiviset palautteet ovat tervetulleita.

Tampereen kilpiyritykset ja jäsenedut jäsenkorttia näyttämällä

Ravinteli Bertha (Rautatienkatu 14). Rehellinen ruuan valmistustapa ja aidot maut on se meidän juttu. Kotisivut. JÄSENETU: Jäsenelle ja avecille kuuden ruokalajin menu neljän ruokalajin menun hinnalla. Ei koske jäseniltoja, jäsenyys ilmoitettava pöytävarausta tehdessä.

Ravintola Bodega Salud (Tuomiokirkonkatu 19). Espanjalaisravintola tunnetaan maukkaista pihveistään, eksoottisista herkuistaan, raikkaista salaateista sekä huippuviineistään. Kotisivut. JÄSENETU: Jäsenelle ja yhdelle seuralaiselle ruoasta 10 % alennus sekä lasilliset cavaa tai alkoholitonta kuohuviiniä veloituksetta ruokailun yhteydessä.

Ravintola C (Rautatienkatu 20). C yhdistää ruoan, viinin ja huomaavaisen palvelun. C:n ruoka luodaan viiniä ja ruokailijaa varten. Mielenkiintoisia viinejä ja niihin sointuvia makuja. Viinin ja ruoan tiivistä yhteistyötä ja vuoropuhelua. Tervetuloa herkuttelemaan toivottavat Ilkka ja Christina. Kotisivut. JÄSENETU: ateriakokonaisuuden illastaville lasillinen kuohuviiniä ennen ateriaa.

Ravintola Finlaysonin Palatsi (Kuninkaankatu 1). Vuonna 1898 valmistunut historiaa huokuva Finlaysonin Palatsi sijaitsee luonnonkauniin Wilhelm von Nottbeckin puiston katveessa. Eurooppalaistyylinen keittiö täyttää vaativimmatkin toiveet. Kotisivut. JÄSENETU: kolmen ruokalajin illallisen yhteydessä lasillinen kuohuviiniä (max 10 hengen seurue).

Ravintola Gösta (Joenniementie 47, Mänttä). Taiteen inspiroimia puhtaita makuja. Serlachiuksen taidekeskus Göstan museoravintola. Sesongin puhtaita makuja ympäri vuoden. Myös mutkattomasti tilaisuudet kokouksista lounaisiin ja illallisiin sekä perhe- ja yritysjuhliin. Kotisivut. JÄSENETU: 10% alennus neljälle henkilölle lista-annoksista

Ravintola Hella&Huone (Salhojankatu 48). Keittiömme ajatus pohjautuu ranskalaiseen ruokakulttuuriin, jossa myös skandinaavisuus, raikkaus ja selkeys ovat avainsanoja. Kotisivut. JÄSENETU: 10% alennus ruoka-annoksista enintään neljälle henkilölle.

Ravintola Henriks (Satamakatu 7). Henrik´s on selkeälinjainen ravintola Tampereen keskustassa. Keittiö hyödyntää pientilojen laadukkaita raaka-aineita ja ruokalista vaihtuu sesongin mukaan. Kotisivut. JÄSENETU: kolmen ruokalajin illallisen yhteydessä lasilliset cavaa veloituksetta jäsenelle ja max. kolmelle seuralaiselle.

Ravintola Kitchen & Bar Dabbal (Yliopistonkatu 44, Hotel Lapland). Lapin maut luonnon puhtaita raaka-aineita kunnioittaen ja silloin, kun ne ovat parhaimmillaan. Kotisivut. JÄSENETU: menukokonaisuudet -20%, (max 4 hlöä / jäsenkortti, ei voi yhdistää muihin etuihin, ei koske erikoisiltoja).

Ravintola Masuuni (Sokos Hotel Ilves). Tunnelmallinen ja lämminhenkinen ravintola, joka tarjoaa ruokafilosofiansa mukaisesti ensiluokkaisen hyviä annoksia huolellisesti ja oikein valmistettuna. Kotisivut. JÄSENETU: tarjoamme illallisen alkuun kuohuviinilasillisen (max. 12 hlöä)

Ravintola Näsinneula (Särkänniemi). A la carte ravintola kaupungin yläpuolella. Tunnetaan klassisesta ja kokeilevasta keittiöstään sekä suussasulavista kausiherkuistaan. Lisänä upeat maisemat. Kotisivut. JÄSENETU: keittiön tervehdys pöytäseurueelle.

Ravintola Paakari. (Ruutanantie 3, Kangasala) 1912 rakennetussa entisessä postissa toimiva ravintola tarjoaa ranskalaiseen keittiöön perustuvaa ruokaa. Paljon paikallisuutta, kalat järvistä, sienet ja marjat metsistä ja lähitilojen tuotteita. Viinivalikoima elää ruokalistan mukana. Alakerran leipomo-konditoria-kahvila täydentää tarjontaa. Jo ravintolan leipävalikoima on matkan arvoinen. Kotisivut. JÄSENETU: avintolan oma kuohuviiniaperitiivi enintään neljälle/kortti ateriakokonaisuuden (kolme ruokalajia) yhteydessä.

Ravintola Rusticheria Stella (Torikatu 2, Valkeakoski). Stella on ravintola, jossa on rustiikkisia italialaisia makuja ja lähiruuan arvostusta. Ruokalistamme vaihtuu sesonkien mukaan. Kotisivut.  JÄSENETU: kolmen ruokalajin illallisen yhteydessä lasilliset proseccoa veloituksetta jäsenelle (max. 4 hlö seurueelle).

Ravintola Tammer (Satakunnankatu 13). Tilausravintola Tammer sijaitsee Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa, Tampereen Tammerkosken tuntumassa. Tammerin historiallinen miljöö on ainutlaatuinen; ravintolasali ja koko rakennuksen tyyli ovat peräisin 1920-luvulta. JÄSENETU: Radisson Blu Grand Hotel Tammerin ravintolat: tarjoamme illallisen alkuun kuohuviinilasillisen (max. 6 hlöä).

Ravintola Tiiliholvi (Kauppakatu 10). Punatiiliholvinen kellariravintola, jossa sijaitsee tunnelmallinen gourmet-keittiö. Vuodenajoittain vaihtuva menu käsittää sekä suomalaisen että eurooppalaisen keittiön. Kotisivut. JÄSENETU: Illallisen (3 ruokalajia) yhteydessä Tiiliholvin kuohuviiniaperitiivi veloituksetta pöytäseurueelle max 4 hlö/kortti. Jäsenyys ilmoitettava pöytävarauksen yhteydessä.


Armas Catering (Puutarhakatu 13). Suomalaisista raaka-aineista käsin tehtyä herkullista ruokaa. Valmistamme jokaisen juhlan erikseen tilaajan näköiseksi ja toiveiden mukaan kotonasi, Hämeenpuiston Pikkupalatsilla, Tampereen Suomalaisella Klubilla tai missä haluatkin juhlia. Kotisivut. JÄSENETU: kausittain vaihtuvia tarjouksia jäsenille. Etuna on kotiin tilattavista jouluruoista -10%.

Juvenes Juhlapalvelu (Hatanpään valtatie 11). Suomen ensimmäinen juhlapalveluyritys, jolle on myönnetty Rôtisseurs-kilpi. Kotisivut.

Tampere-talo (Yliopistonkatu 55). Pohjoismaiden suurin kongressi- ja konserttitalo palvelee vuosittain 270 000 kokous-, konsertti- ja yritysjuhlavierasta. Talon ravintololat panostavat vankkaan osaamiseen ja ystävälliseen palveluun. Keittiömme tarjonnassa näkyvät lähialueiden tuotteet, luomuruoka sekä reilun kaupan tuotteet. Kotisivut. JÄSENETU: Ravintola Tuhtossa 20 % alennus á la carte -annoksista 1-4 henkilölle.


Kalaherkut Oy Nygren. Vuosikymmenten ajan Kauppahallissa palvellut kalakauppa, jossa tarjonnan laajuus ja monipuolisuus sekä asiantuntemus ovat vailla vertaa. Valikoimissa useita kymmeniä kalaherkkuja ja eksoottisia äyriäisiä.

Sokos Herkku Tampere (Hämeenkatu 21). Laajentunut ja täysin uudistettu Sokos Herkku tarjoaa aitoja makuja luomu- ja lähiruoasta aina etnisiin elämyksiin.

Food Market Herkku Tampere (Hämeenkatu 4). Laaja tarjonta kotimaisia herkkuja ja ulkolaisia tuontituotteita.