Ilmoittaudun Tampereen jäsentapahtumaan

AMUSE-BOUCHE WORKSHOP
26. tammikuuta 2019
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittaudun Tampereen jäsentapahtumaan

OMGD: SAMPPANJA
12. helmikuuta 2019
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Jäseneksi?

Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ammattilaiset ja harrastajat ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme, kun ottavat yhteyttä voutineuvostoon. Jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita osallistumaan tilaisuuksiimme.

Tervetuloa Tampereen Paistinkääntäjien verkkosivuille

Tampereen tapahtumakalenteri 2019

Jokaiselle tapahtumalle tulee oma ilmoittautumislomake. Tilaisuudet ovat aina avec ja omat vieraat ovat myös tervetulleita jos lomakkeessa erikseen mainitaan.

Amuse-Boucheet ja argentiinalaiset viinit -worksshop

26. tammikuuta klo 9.00 TAMK Catering Studio, Kuntokatu 3. Nyt saat alkupaloihisi uutta osaamista. Valmistamme yli 20 erilaista amusea. Lisäksi argentiinalainen sommelier Emilio Pardo järjestää 5 viinin tastingin eri ruokien kanssa. Emilio on asunut Argentiinan lisäksi myös Uudessa-Seelannissa ja Australiassa sekä perehtynyt hyvin alueiden viineihin. Viinitastingin jälkeen nautimme amuse buffeen. Hinta 65€.

Mestaruuskapituli: Nuorten kokkien ja saliammattilaisten SM-kilpailut

2. helmikuuta Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Satakunnankatu 13. Mestaruuskapitulissa ratkaistaan Suomen edustajat MM-kilpailuihin syyskuussa 2019. Samalla installoidaan parisenkymmentä uutta jäsentä historiallisessa Grand Hotel Tammerin tunnelmassa. Ilman käätyjä olevat ovat etusijalla ja heitä on informoitu etukäteen installointipaikan varaamisen osalta. Pukukoodi: smokki tai tumma puku ja käädyt, naisilla pitkä iltapuku.

OMGD: Samppanjaa, samppanjaa "Tukisamppanja tutuksi"

12. helmikuuta klo 18.00 Tampereen Vinoteekki, Kuninkaankatu 13. Master of Wine, Vice-Echanson d´ Helsinki Taina Vilkuna kuljettaa meidät samppanjan kuplien maailmaan. Samppanjaa ei voi koskaan olla liikaa. Hinta 35€ ja max 30 hlöä. Pukukoodi: smart casual, ei käätyjä.

Ilta Ratinan katolla

19. maaliskuuta klo 19, ravintola Periscope, Ratina. Yhteistilaisuus Jyväskylän voutikunnan kanssa. Pukukoodi: smart casual ja käädyt.

Herkullinen kevätretki Hämeenlinnaan

9. huhtikuuta ravintola Verka, Viipurintie 4, Hämeenlinna. Voutikunnan tarjoama bussikuljetus lähtee klo 18 Komediateatterin edestä. Pukukoodi: smart casual ja käädyt.

World Chaîne Day 2019 – kansainvälinen kilpipäivä

13. huhtikuuta tapahtumia kilpiyrityksissä. Käytä käätyjäsi koko päivä ja nosta viiri salkoon. Tampere Wine Fest ja Argela tapahtuma yhteistilaisuus Tampereen Messukeskuksessa.

Sääntömääräinen vuosikokous

2. toukokuuta klo 16.00 Tampereen Suomalainen Klubi, Puutarhakatu 13. Ei käätyjä.

Syödään yhdessä ulkona

25. toukokuuta Ravintola Frenckell & Piha klo 12.00 lounas ja klo 18.00 päivällinen. Hauska ja rento yhteistapahtuma Tampereen Paistinkääntäjien, Pirkanmaan Keittömestarien ja Juvenes Juhlapalvelun kanssa. Pukukoodi: smart casual ja käädyt.

Kesäinen kokkaus workshop

8. kesäkuuta klo 9.00 Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto, Hallilantie 24.

Tamperrada pintxokilpailu

19.–23. elokuuta kymmenet tamperelelaiset ravintolat tarjoavat gastronomisia käyntikortteja pintxojen muodossa 3€ hintaan.

Kauppahallin Herkkufiesta

14. syyskuuta klo 20 Tampereen Kauppahalli. Tamperelaiset kilpiravintolat tarjoavat 10 eri ruokalajia. Pukukoodi: smart casual tai kokkitakki ja käädyt.

Lihallinen lokakuu

10. lokakuuta klo 19 ravinteli Huber, Aleksis Kiven katu 13. Lihan iloja. Pukukoodi: smart casual ja käädyt.

Martin hanhi -illallinen

12. marraskuuta klo 19 Ruchtiteria Stella, Valkeakoski. Vanha mestari, Conseiller Culinaire de Finlande Martti Lehtinen tulee opastamaan, kuinka sekoitetaan oikeaoppinen verikeitto. Stella sai kilven vuonna 2018. Voutikunnan tarjoama bussikuljetus lähtee klo 18 Komediateatterin edestä. Pukukoodi: smart casual ja käädyt.

Joulujuhla: Lapin romantiikkaa

13. joulukuuta klo 19 Kitchen & Bar Dabbal, Hotel Lapland, Yliopistonkatu 44. Dabbal sai kilven vuonna 2018. Pukukoodi: tumma puku ja käädyt.

Tamperelaisia kokkaamassa Voita & Sokeria -ohjelmassa

Berthan kokki Lauri Urkko kokkailee madetta. KATSO.

Tampere-talon johtaja Paulina Ahokas tekee lohta. KATSO.

Ravintoloitsija Arto Rastas valmistaa kania. KATSO.

Tampereen vouti Mikko Reinikka kokkaa valencialaista paellaa. KATSO.