24. maaliskuuta mestaridiivat kokkaavat
Tampere-messinkipinssi käätyihin (6 €).

Ilmoittaudun Tampereen jäsentapahtumaan

KOLME DIIVAA
24. maaliskuuta 2018
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tervetuloa Tampereen Paistinkääntäjien verkkosivuille


Tampereen tapahtumakalenteri 2018

Jokaiselle tapahtumalle tulee oma ilmoittautumislomake. Tilaisuudet ovat aina avec ja omat vieraat ovat myös tervetulleita jos lomakkeessa erikseen mainitaan.

Kokkaus workshop Sushi

3. helmikuuta klo 9.00 TAMK Catering Studio, Kuntokatu 3. Workshopin hinta 65 €. TÄYNNÄ!

Kolme Diivaa – Les Trois Divas

24. maaliskuuta klo 18.00 Ravintola Suomalainen Klubi, Puutarhakatu 13. Kolme kaunista ladykokkia ottavat Tampereen Suomalaisen Klubin keittiön haltuun. Syntyy 9 ruokalajin ainutlaatuinen menu (kala-kasvis-liha). Mestaridiivat Päivi Jousmäki, Anette Mellin ja Teija Vainiola loihtivat pitkän menun, jolle Christina Suominen valitsee sopivat ruokajuomat. Menukokonaisuus, joten raaka-ainetoiveita ei voida huomioida. Yhdeksän ruokalajin menu juomineen ja ohjelmineen 125 €. Pukukoodi: tumma puku ja jäsenillä käädyt. Tilaisuuteen voi osallistua myös järjestöön kuulumattomat ja samalla tutustua järjestön toimintaan.

Grand Champagne Master Class

20. huhtikuuta klo 16.30 Vanha ylioppilastalo, Helsinki. OMGD-tilaisuus: Champagnen huipputalon Dom Perignonin kellarimestari Richard Geoffoy Master Class (testissä mm. P2). Once in a lifetime tasting Suomessa, hinta 130€. Ovet aukeaa klo 15.00 jolloin tutustuminen näyttelyyn omaan tahtiin.

Richard Geoffroy vartioi Champagnen vanhimman luksussamppanjan mainetta, viinin joka on nimetty alueen myyttisimmän hahmon mukaan. Mutta kellarimestari Richard Geoffroy ei pelaa Dom Pérignonilla varman päälle. Sen sijaan uudellenkeksiminen ja rajojen rikkominen on Richard Geoffroyn vahvana visiona. Dom Pérignonin resurssit perusviinien yhdistelemisessä ovat verrattomat. ’Mitä useampia viinejä yhdistämme, sitä vahvempi, yksityiskohtaisempi ja täsmällinen viini voi olla. Viiniteko on täynnä vaihtoehtoja, ja minä rakastan vaihtoehtoja!, hän vahvistaa. Geoffroy nauttii löytämisen jännityksestä: ‘Se on jotakin mitä haluan sisällyttää jokaiseen Dom Pérignon -pulloon’.

Tässä upeassa Master Classissa, Richard Geoffroy esittelee meille Dom Pérignonin sielua ja vuosikertojen luoteikkuutta 2009 ja 2004 vuosikertojen vertailun kautta. Pääsemme maistamaan arvostetun ja rohkean viinillisen 2005 Dom Pérignon Rosén. Lopuksi saamme tilaisuuden tutustua tämän ’kaikkien samppanjoiden isoveljen’ pitkään hiivasakan päällä kypsytettyyn, hyvin moniulotteiseen ja harvinaiseen P2:een vuodelta 2000.

Tastingtilaisuuden jälkeen mahdollisuus illalliselle Ravintola Vinkkelissä: chef´s menu 4 ruokalajia 54€ ja viinipaketti 52€. Etusijalla OMGD-jäsenet. Kukin hoitaa omat junamatkat ja mahdollisen hotellin.

World Chaîne Day - Kansainvälinen Rôtisseur-kilpipäivä

21. huhtikuuta tapahtumia eri kilpiyrityksissä. Katso tapahtumat.

Sääntömääräinen vuosikokous

2. toukokuuta klo 16.00 Tampereen Suomalainen Klubi, Puutarhakatu 13. Sääntömääräiset vuosikokousasiat. Ei käätyjä. Ilmoittautuminen lähempänä sivun lomakkeella.

Nuorten saliammattilaisten SM-kilpailut

6. toukokuuta viinisymposium koulutustilaisuus ja 7. toukokuuta SM-kilpailut, finaali yleisön edessä, jonka jälkeen illallinen. Tampereen Suomalainen Klubi, Puutarhakatu 13.

Parsaa ja viiniä

17. toukokuuta klo 18.00 Tampereen Vinoteque Oy, Kuninkaankatu 13. Maistelemme parsaa ja siihen parhaiten toimivia viinejä.

Aitoo grillausworkshop

9. kesäkuuta klo 11.00 Penttilän Tila, Kajantilantanhua 2, Aitoo. Grillaamme maalaismaisemissa kaikkea mitä kiinni saamme. Bussikuljetus lähtee Tampereen Komediateatterin edestä klo 10, Lapintie 3.

Tamperrada pintxokilpailu

13.–17. elokuuta tamperelaiset ravintolat.

Jyväskylän suurkapituli

17.–19. elokuuta Jyväskylä.

Tamperrada Kauppahallin Herkkufiesta

8. syyskuuta Tampereen Kauppahalli, Hämeenkatu 19. Herkuttelemme 10 kilpiravintolan loihtimia ruoka-annoksia.

Kokkaus workshop Mariscos

29. syyskuuta klo 9.00 TAMK Catering Studio, Kuntokatu 3.

Tampereen voutikunnan 50-vuotisjuhlat

27. lokakuuta Tampere-talo, kunnon bileet 50-vuotiaan voutikuntamme kunniaksi.

Helsingin kapituli

10. marraskuuta Pörssitalo, Fabianinkatu 14, Helsinki.


Jäseneksi?

Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme, kun ottavat yhteyttä voutineuvostoon. Varsinaiseen jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita osallistumaan tilaisuuksiimme.

Muista käyttää kilpiyritysten palveluja! Klikkaamalla näet jäsenedut.

Tamperelaisia kokkaamassa Voita & Sokeria -ohjelmassa

Berthan kokki Lauri Urkko kokkailee madetta. KATSO.

Tampere-talon johtaja Paulina Ahokas tekee lohta. KATSO.

Ravintoloitsija Arto Rastas valmistaa kania. KATSO.

Tampereen vouti Mikko Reinikka kokkaa valencialaista paellaa. KATSO.