Jäseneksi?

Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ammattilaiset ja harrastajat ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme, kun ottavat yhteyttä voutineuvostoon. Jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita osallistumaan tilaisuuksiimme.

Tervetuloa Tampereen Paistinkääntäjien verkkosivuille

Tampereen tapahtumakalenteri 2019

Tampereen Paistinkääntäjät ry:n tapahtumiin ilmoittaudutaan Lyyti-järjestelmän kautta (www.lyyti.fi).

Jokaisen tapahtuman yhteyteen tulee linkki ilmoittautumiseen. Tilaisuudet maksetaan Lyyti-järjestelmään. Maksutapana on verkkopankkimaksu tai luottokortti.

Huberin pidot

17. lokakuuta klo 19 Ravinteli Huber, Aleksis Kiven katu 13. Huberin väki tarjoaa yllätyskattauksen jaettavina annoksina. Alkuun samppanjaa ja ruokien kera Huberin kellarin juomaherkut. Ruoka- ja juomapaketin hinta on 80 € hlö. Pukukoodi: smart casual ja käädyt. Ilmoittautua voi TÄÄLTÄ

OMGD- ja Rôtisseurs-ilta Vaihmalan Hovin viinillinen viikonloppu 8.-9.11.2019

8. marraskuuta klo 18 Vaihmalan Hovi, Lempäälä. Perjantai-ilta varattu vain paistinkääntäjille aveceineen. Viikonlopun vieraana viinitila Rovellotti Ghemmestä Piemonten alueelta. Alkuun tilan esittely ja viinitasting.  Tämän jälkeen nautitaan kahdeksan ruokalajin yllätysmenu viinitilan viinien kera. Illan voi varata joko yöpymisellä kahden hengen huoneessa kahdelle (sis. pöytiin tarjoillun aamiaisen) 195 €/hlö TAI vain tasting + illallinen -yhdistelmä 145 €/hlö. Huom! Yhden hengen huonelisä on 30 €, yhteensä 225 €/hlö. Yhteiskuljetusta ei järjestetä. Lisätietoa paikasta ja tapahtumasta Vaihmalan Hovi. Pukukoodi: smart casual ja käädyt.           Ilmoittautua voi TÄÄLTÄ

"Gåsagille" Martin päivän hanhea -illallinen

12. marraskuuta klo 18 Rusticheria Stella, Valkeakoski. Conseiller Culinaire de Finlande Martti Lehtinen tulee opastamaan, kuinka sekoitetaan oikeaoppinen verikeitto. Neljän ruokalajin menu on seuraava. Länsirannikonsalaattia, mustakeittoa, Martin hanhea sekä mustaherukkaa ja ruista. Menun hinta on 54 € ja siihen sopiva juomapaketti 43 €. Voutikunnan tarjoama bussikuljetus lähtee klo 17 Tampereen Keskustorilta Vanhan kirkon edestä ja paluu takaisin noin klo 21. Pukukoodi: smart casual ja käädyt.

Ilmoittautua voi TÄÄLTÄ

Riista-kokkausworkshop

16. marraskuuta klo 9.00 TAMKin Catering Studio, Kuntokatu 3. Mâitre Rôtisseur Jani Salmela ja Vice-Conseiller Culinaire, Chef Rôtisseur Heikki Kärkkäinen opastavat riistaherkkujen valmistuksen saloihin. Osallistumismaksu on 65 €/hlö. Pukukoodi: keittiövarusteet/smart casual ja käädyt. 

Ilmoittautua voi TÄÄLTÄ

Joulujuhla: Lapin romantiikkaa

13. joulukuuta klo 19 Kitchen & Bar Dabbal, Hotel Lapland, Yliopistonkatu 44. Menun hinta on 50 €/hlö ja juomapaketin 40 €/hlö. 

MENU

Mäti, puikulaperuna ja hapankerma, Sancerre Dezat 12cl
Tatti ja kuusenkerkkä, Barth Riesling Fructus 12cl
Poro, palsternakka ja karpalo, La Prua Appassimento 16cl
Fresh
Suklaa ja punajuuri, Château Tirecul Les Pins 6cl
Petit fours

Pukukoodi: tumma puku ja käädyt. Ilmoittautua voi TÄÄLTÄ