Jäseneksi?

Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme, kun ottavat yhteyttä voutineuvostoon. Varsinaiseen jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita osallistumaan tilaisuuksiimme.

Muista käyttää kilpiyritysten palveluja! Klikkaamalla näet jäsenedut.

Ilmoittaudun Tampereen jäsentapahtumaan

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS
2. toukokuuta 2017
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittaudun Tampereen jäsentapahtumaan

NUORTEN SALIAMMATTILAISTEN SM-KILPAILUN ILLALLINEN
29. toukokuuta 2017
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittaudun Tampereen jäsentapahtumaan

GRILLAUSWORKSHOP VIIKINSAARESSA
10. kesäkuuta 2017 klo 11.00
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tervetuloa Tampereen Paistinkääntäjien verkkosivuille

Tampereen tapahtumakalenteri 2017

Jokaiselle tapahtumalle tulee oma ilmoittautumislomake. Tilaisuudet ovat aina avec ja omat vieraat ovat myös tervetulleita jos lomakkeessa erikseen mainitaan.

Sääntömääräinen vuosikokous

2. toukokuuta klo 16:00, Tampereen Suomalainen Klubi, Puutarhakatu 13. Käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat. Ei käätyjä. Ilmoittaudu oheisella lomakkeella.

Koko Suomi grillaa - Suomi100

6. toukokuuta klo 12 – 18, Sorsapuisto, Tampere-talo. Pirkanmaan Keittiömestarit, Rotissöörit ja Tampere-talo tempaisevat koko perheen ulkoilmatapahtuman Tampere-talon Ravintola Tuhton terassille. Mestareiden grillit kuumana ja juomatarjouksia Tuhtossa. TARJOLLA: Mixet Grill Special 15€, Burger tai Kasvisburger 10€ ja Makkarasetti 5€. – Samana päivänä tapahtumia kaikkialla ympäri maata 100-vuotiaan Suomen ruokakulttuurin kunniaksi. Tule mukaan! Ei erillistä ilmoittautumista.

Tislaamoretki Pohjanmaalle ja illallinen

8. toukokuuta klo 13:00, bussikuljetus Vanhan kirkon edestä. Teemme yhteisretken Pohjanmaan, Helsingin ja Tampereen voutikuntien kanssa maailman parhaan ginin lähteille Kyrö Distilleriin, josta siirrymme illalliselle Juurella ravintolaan Seinäjoelle. Palkittu ja kehuttu Juurella sai viime keväänä Rôtisseurs-kilven. Menu: Ahventa, kurkkua ja akvaviittia • Charolais - härkää, sipulia ja piparjuuriperunaa • Metsuri-juustoa, kaarnaa ja puolukkaa • Mustaherukkaa, jogurttia ja rosmariinia. Illallisella smart casual ja käädyt. Max 20 hlöä. TÄYNNÄ! Kysy mahd. peruutuspaikkoja voudilta.

Nuorten saliammattilaisten SM-mestaruuskilpailut

28. toukokuuta klo 12 – 17, Tampereen Suomalainen Klubi, Puutarhakatu 13. Viinisymposium, asiantuntijaluento, päiväkahvitus ja kilpailijoiden valmennusta; ravintolatarjoilun taidot, tarjoilutekniikka ja viinin tarjoilu, viiniluento natura-viineistä. Luennolle ovat kaikki tervetulleita. Symposium maksaa rotissöörijäsenille 25€ ja muille 35€. Kilpailuun osallistuminen maksaa 50€, joka sisältää valmennussymposiumin, kilpailun ja juhlaillallisen. Kilpailijan tulee olla alle 31-vuotias. Kilpailuun ilmoittautuminen christina@ravintola-c.fi. Yleisölle ilmoittautumislomake aukeaa tälle sivulle.

29. toukokuuta, Tampereen Suomalainen Klubi, Puutarhakatu 13. SM-kilpailujen juhlaillallinen. Kilpailu klo 12 – 16. Illallinen aloitetaan klo 18:00 kilpailijoiden finaallitehtävällä yleisön edessä, jonka jälkeen palkintojen jako ja juhlaillallinen. Pukukoodi: tummapuku ja käädyt. Illallisen hinnasta menee osa kilpailijan kilpailumatkastipendiin. Voittaja edustaa Suomea syyskuussa MM-kilpailuissa Unkarissa. Illallinen 75€ sisältää ruoan juomineen ja palkintostipendin tukisumman 20€.

Nyt grillataan workshop

10. kesäkuuta grillausworkshop Viikinsaaressa. Laiva lähtee klo 11:00 Laukontorilta. Grillaamme hämeenkyröläistä Brahman jättikanaa (elopaino lähes 5 kg), kotimaista peuraa ja karitsaa sekä espanjalaista härkää. Valmistamme erilaisia grillauskastikkeita ja lisukesalaatteja. Rento grillaushetki luonnon keskellä. Grillaukseen sopivat varusteet, ilman käätyjä. Ilmoittautuminen lähempänä. – Illalla alkaa SAARIBLUES, halukkaat voivat varata erikoishintaan blueslipun (12 €, norm. 24,50 €) erikseen, jos haluaa workshopin jälkeen jäädä kuuntelemaan bluesia. Blueslippua ei voi ostaa saarella.

Kaasua, komisario Palmu

3. elokuuta klo 18:00 Tampereen Komediateatteri, Lapintie 3. Katsomme Mika Waltarin Kaasua, komisario Palmu -näytelmän ja nautimme sen jälkeen iltabuffeen. Hinta 62€ sis. teatterilippu, alkumalja ja buffet, muut juomat maksetaan paikan päällä. Mukaan on varattu lippukiintiötä Lahden, Turun ja Helsingin voutikunnille.

Tamperrada pintxoviikko

14.-18. elokuuta tamperelaiset ravintolat kilpailevat viidettä kertaa parhaasta pintxosta. Mukana 55 ravintolaa. www.tamperrada.fi

Koko Suomen kyläjuhlat - Suomi100

26. elokuuta Frenckellin sisäpiha. Pirkanmaan Keittiömestarit, Rotissöörit ja Juvenes Juhlapalvelu tempaisevat ulkoilmatapahtuman Frenckellin sisäpihan terassille. Mestareiden kattilat kuumana ja Juveneksen juomatarjouksia. Samana päivänä tapahtumia kaikkialla ympäri maata 100-vuotiaan Suomen ruokakulttuurin kunniaksi. Tule mukaan!

Kauppahallin herkkufiesta

9. syyskuuta klo 20:00, Tampereen Kauppahalli, Hämeenkatu 19. Nautimme tamperelaisten kilpiyritysten valmistamia herkullisia ruoka-annoksia. Mukana: Armas Catering, Bertha, Hella&Huone, Henriks, Juvenes Juhlapalvelu, Kalaliike Nygrén, Masuuni, Salud, Tampere-talo, Tiiliholvi. Paketissa 10 ruokalajia ja 3 lasia viiniä. Hinta 65€ + Lippulan palvelumaksu 3,50. Pukukoodi smart casual ja käädyt. Voit pukeutua myös kokkitakkiin. OSTA LIPPU.

Syksyn kokkausworkshop

30. syyskuuta klo 9:00 TAMK Catering Studion opetuskeittiö, Kuntokatu 3. Teema vielä avoin.

Suklaata ja viiniä

10. lokakuuta nautimme suklaa-asiantuntijan opastuksesta ja etsimme suklaille sopivia viinimakuja.

Black Tie Party Pörssiklubissa

10. marraskuuta klo 18:00 Helsingin Pörssiklubi, Fabianinkatu 14 A 4. krs, Helsinki. Harvinainen tilaisuus tutustua Suomen arvostetuimpaan yksityisklubiin. Rôtisseur-kilpikeittiön upea illallinen ja tanssiaiset Jason tahdittamina. Pukukoodi: smokki ja käädyt. Ilmoittautumislinkki tulee lähempänä.

Tampereen Paistinkääntäjien Joulujuhla

15. joulukuuta klo 19:00 Ravintola Tampella. Pukukoodi: juhlapuku ja käädyt.

Komisario Palmu jäsentilaisuus 3. elokuuta. Teatteri ja illallinen.

Tamperelaisia kokkaamassa Voita & Sokeria -ohjelmassa

Berthan kokki Lauri Urkko kokkailee madetta. KATSO.

Tampere-talon johtaja Paulina Ahokas tekee lohta. KATSO.

Ravintoloitsija Arto Rastas valmistaa kania. KATSO.

Tampereen vouti Mikko Reinikka kokkaa valencialaista paellaa. KATSO.