Jäseneksi?

Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ammattilaiset ja harrastajat ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme, kun ottavat yhteyttä voutineuvostoon. Jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita osallistumaan tilaisuuksiimme.

PDF-tiedostoSäännöt 2019.pdf (1.5 MB)
Tampereen Paistinkääntäjät ry säännöt

Tampereen Paistinkääntäjät ry

TAMPEREEN TAPAHTUMAKALENTERI 2020

Tampereen Paistinkääntäjät ry:n tapahtumiin ilmoittaudutaan Lyyti-järjestelmän kautta (www.lyyti.fi).

Jokaisen tapahtuman yhteyteen tulee linkki ilmoittautumiseen noin kuukautta ennen tapahtumaa. Tilaisuudet maksetaan Lyytin kautta. Maksutapana on verkkopankkimaksu tai luottokortti.

Tilaisuuksien tarkemmat tiedot (menut, juomapaketit, hinnat) täydennetään heti, kun ne on sovittu järjestävien tahojen kanssa.

Vegaani vs Äijäruoka -kokkausworkshop TAMKin Catering Studiossa

Lauantaina 25. tammikuuta 2020 klo 9.00-16.00. Kurssin vetäjänä toimii Vice-Conseiller Culinaire Heikki Kärkkäinen yhteistyössä CS-tiimin kanssa. Kaksi erilaista menua ja katsotaan, mitä siitä syntyy lautasille. Workshopin hinta on 65 € per henkilö, sis. aamukahvin, kuuden ruokalajin menun ja kaksi lasia viiniä. Kokkaukseen sopivat varusteet ja käädyt. Ilmoittautua voi TÄÄLTÄ.

Lahden Talvikapituli 22.2.2020

Talvikapitulin tarkemmat tiedot löytyvät Lahden voutikunnan sivuilta.

Talven taikaa - Ravintola Henriks

Torstaina 13. helmikuuta 2020 klo 18.00. 

Officier Maître Restaurateur Saara Sinivuoren tiimi on suunnitellut tilaisuuteen alla olevan menun.

Amuse

Naurista, mateenmaksaa ja kalannahkaa

Punajuurta, sinihomejuustoa ja hasselpähkinää

Välisorbetti

Silakkaa, perunaa ja smetanaa

Lanttua, ohraa ja omenaa

Creme brulee

Menun hinta viinipaketin kera (myös alkoholiton) 92 €. Pukukoodi smart casual ja käädyt. Ilmoittautua voi TÄÄLTÄ.

Viinillinen viikonloppu Vaihmalan Hovissa

Perjantaina 6. maaliskuuta 2020 klo 19.00. Vieraileva viinitila on Giro del Gorner Penedèsistä. Viinitasting ja illallinen maksaa 145 € per henkilö. Majoitus 50 €/hlö/2hh. Yhden hengen huoneen lisämaksu 30 €/hlö. Pukukoodi smart casual ja käädyt. Ilmoittautua voi TÄÄLTÄ.

Kokkausworkshop teemalla jälkiruoka, kahvi ja makeat viinit

Lauantaina 14. maaliskuuta 2020 klo 9.00-16.00. Jälkiruokien tekemistä opettaa Michelin tähtiravintoloissa (El Celler de Can Roca, D.O.M. Brazil, Magorabin, Contraste) työskennellyt tukholmalaiskokki Federico Tiseyra. Kahvin saloihin opastaa italialainen Lanfranco Lepri. Jälkiruokien ohessa tehdään myös pizzaa ja jälkiruoat nautitaan makeiden viinien kera. Kurssi pidetään Koivistonkylän Prisman testikeittiössä.

Vierailu Kalaneuvoksella ja Herkkujuustolassa Sastamalassa

Lauantaina 21. maaliskuuta 2020.

Kauppahallin historiaa ja Kalaherkut Nygren

Torstaina 16. huhtikuuta 2020 klo 19.30. Maître Rôtisseur Petri Nygren esittelee Kauppahallia ja kertoo tarinoita sen historiasta. Kierroksen jälkeen ruokailu. 

Kansainvälinen kilpipäivä

Lauantaina 25. huhtikuuta 2020.

Sääntömääräinen vuosikokous

Huhtikuussa, ajankohta tarkentuu myöhemmin.

Mäntän vierailu - Ravintola Gösta

Lauantaina 16. toukokuuta 2020.

Viinifiesta-ilta

Perjantaina 5. kesäkuuta 2020.

Grillausworkshop Ahlmanin puutarhassa

Lauantaina 13. kesäkuuta 2020 klo 9-16.

Merikapituli Helsingissä 21.-23.8.2020

Tarkemmat tiedot löytyvät Paistinkääntäjät ry:n kapitulisivuilta.

Porin vierailu - Beer Hunter's

Lauantaina 19. syyskuuta 2020. Panimovierailu, viskitasting, ruokailu.

Äyriäisilta Ravintola Paakarissa

Perjantaina 2. lokakuuta 2020.

Kauppahallin Sadonkorjuujuhla

Lokakuussa, ajankohta tarkentuu myöhemmin.

Varaslähtö itsenäisyyspäivään arjen yläpuolella - Ravintola Näsinneula

Perjantaina 4. joulukuuta 2020.