Grand Champagne Helsinki 11.5.2019

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Jäseneksi?

Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ammattilaiset ja harrastajat ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme, kun ottavat yhteyttä voutineuvostoon. Jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita osallistumaan tilaisuuksiimme.

Vuosikokous 2.5 Suomalainen Klubi

Tervetuloa Tampereen Paistinkääntäjien verkkosivuille

Tampereen tapahtumakalenteri 2019

Jokaiselle tapahtumalle tulee oma ilmoittautumislomake. Tilaisuudet ovat aina avec ja omat vieraat ovat myös tervetulleita jos lomakkeessa

 

World Chaîne Day 2019 – kansainvälinen kilpipäivä

13. huhtikuuta tapahtumia kilpiyrityksissä. Käytä käätyjäsi koko päivä ja nosta viiri salkoon! Tampereen kilpiyritysten jäsenillemme tarjoamia etuja löydät täältä: https://www.rotisseurs.fi/tampere/kilpiravintolat/tampereen-voutikunnan-kilpipaiva/.

Sääntömääräinen vuosikokous

2. toukokuuta klo 16.00 Tampereen Suomalainen Klubi, Puutarhakatu 13. Ei käätyjä. Ilmoittaudu sivun oikeasta laidasta tarjoiluiden vuoksi.

Grand Champagne Helsinki

11.toukokuuta Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla. Ainutlaatuinen tilaisuus Veuve Cliquotin kellarimestarin Dominique Demarvillen tastingiin, jossa lanseerataan mm. La Grand Dame 2008. Tasting alkaa kello 13. Tastingin hinta 70 €. Master Classin jälkeen mahdollisuus kiertää tapahtumassa ja maistaa satoja samppanjoita. Tapahtuma on avoinna kello 12-20.30, oma kuljetus. Lisätietoja Vice-Echanson, Tarja Mattsson, tsmwine@gmail.com. Mukaan tastingiin mahtuu 20 ensimmäistä. Tampereen voutikunta tarjoaa jäsenilleen sisäänpääsymaksun 15 € tilaisuuteen. Tilaisuus on ensisijaisesti OMGD-jäsenille.

Syödään yhdessä ulkona

25. toukokuuta Ravintola Frenckell & Piha klo 12.00 lounas ja klo 18.00 päivällinen. Hauska ja rento yhteistapahtuma Tampereen Paistinkääntäjien, Pirkanmaan Keittömestarien ja Juvenes Juhlapalvelun kanssa. Pukukoodi: smart casual ja käädyt.

Kesäinen kokkaus workshop

8. kesäkuuta klo 9.00 Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto, Hallilantie 24. Grillataan lihaa ja sisäelimiä, sekä savustetaan Ahlmanin kauniissa puutarhassa Maître Rôtisseur, Toni Leskisen johdolla.

Kauppahallin Herkkufiesta

14. syyskuuta klo 20 Tampereen Kauppahalli. Tamperelaiset kilpiravintolat tarjoavat 10 eri ruokalajia. Pukukoodi: smart casual tai kokkitakki ja käädyt.

Lihallinen lokakuu

10. lokakuuta klo 19 ravinteli Huber, Aleksis Kiven katu 13. Lihan iloja. Pukukoodi: smart casual ja käädyt.

Martin hanhi -illallinen

12. marraskuuta klo 19 Ruchtiteria Stella, Valkeakoski. Vanha mestari, Conseiller Culinaire de Finlande Martti Lehtinen tulee opastamaan, kuinka sekoitetaan oikeaoppinen verikeitto. Stella sai kilven vuonna 2018. Voutikunnan tarjoama bussikuljetus lähtee klo 18 Komediateatterin edestä. Pukukoodi: smart casual ja käädyt.

Joulujuhla: Lapin romantiikkaa

13. joulukuuta klo 19 Kitchen & Bar Dabbal, Hotel Lapland, Yliopistonkatu 44. Dabbal sai kilven vuonna 2018. Pukukoodi: tumma puku ja käädyt.