Jäseneksi?

Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ammattilaiset ja harrastajat ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme, kun ottavat yhteyttä voutineuvostoon. Jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita osallistumaan tilaisuuksiimme.

Tervetuloa Tampereen Paistinkääntäjien verkkosivuille

Tampereen tapahtumakalenteri 2019

Jokaiselle tapahtumalle tulee oma ilmoittautumislomake. Tilaisuudet ovat aina avec ja omat vieraat ovat myös tervetulleita, jos lomakkeessa niin mainitaan. 

Kesän aikana on tulossa lisätietoa syksyn tapahtumista. 

Kauppahallin Herkkufiesta

14. syyskuuta klo 20 Tampereen Kauppahalli. Tamperelaiset kilpiravintolat tarjoavat 10 eri ruokalajia. Kilpiyrityksistä ovat mukana Armas Catering, Ravinteli Bertha, Ravintola Henriks, Juvenes Juhlapalvelu, Kalaherkut Oy Nygren, Ravintola Kitchen & Bar Dabbal, Tampere-talon Ravintola Tuhto, Ravintola Tiiliholvi ja Ravintola Salud. Pukukoodi: smart casual tai kokkitakki ja käädyt.

Lihallinen lokakuu

17. lokakuuta klo 19 ravinteli Huber, Aleksis Kiven katu 13. Lihan iloja. Pukukoodi: smart casual ja käädyt.

Martin hanhi -illallinen

12. marraskuuta klo 19 Rusticheria Stella, Valkeakoski. Vanha mestari, Conseiller Culinaire de Finlande Martti Lehtinen tulee opastamaan, kuinka sekoitetaan oikeaoppinen verikeitto. Stella sai kilven vuonna 2018. Voutikunnan tarjoama bussikuljetus lähtee klo 18 Tampereen Keskustorilta Vanhan kirkon edestä. Pukukoodi: smart casual ja käädyt.

Joulujuhla: Lapin romantiikkaa

13. joulukuuta klo 19 Kitchen & Bar Dabbal, Hotel Lapland, Yliopistonkatu 44. Dabbal sai kilven vuonna 2018. Pukukoodi: tumma puku ja käädyt.