Suomen suurin ravintolafestivaali: 55 ravintolaa, 55 kilpailuannosta, yli 200 muuta annosta, neljännesmiljoona pintxoa. Klikkaa ja katso kilpailuannokset.

Tervetuloa Tampereen Paistinkääntäjien verkkosivuille


Tampereen tapahtumakalenteri 2018

Jokaiselle tapahtumalle tulee oma ilmoittautumislomake. Tilaisuudet ovat aina avec ja omat vieraat ovat myös tervetulleita jos lomakkeessa erikseen mainitaan.

Tamperrada pintxokilpailu

13.–17. elokuuta tamperelaiset ravintolat. www.tamperrada.fi

Jyväskylän suurkapituli

17.–19. elokuuta Jyväskylä. TÄYNNÄ!

Suomen kokkimaajoukkueen harjoitusillallinen

20. elokuuta klo 18, Tampereen palvelualan ammattiopisto, Koulukatu 18. Maistelemme kolmen ruokalajin kilpailumenun viineineen yhteensä 80 € (ilman viinejä 50 €, sis. joukkueen kannatuspaidan). Ilmoittaudu sähköpostilla salla.ruoko@sasky.fi

Tamperrada Kauppahallin Herkkufiesta

15. syyskuuta Tampereen Kauppahalli, Hämeenkatu 19. Herkuttelemme 10 kilpiravintolan loihtimia ruoka-annoksia ja Tamkeys bändi viihdyttää. Kymmenen kilpiravintolan 10 eri ruokalajia ja 3 lasillista yhteensä 65€. OSTA LIPPU. Kauppahallin Herkkufiestan 10 ravintolaa: Bertha, ravintola C, Henriks, Grand Hotel Tammer, Juvenes, Masuuni, kalaliike Nygrén, Salud, Tampere-talo, Tiiliholvi

Kokkaus workshop Mariscos

29. syyskuuta klo 9.00 TAMK Catering Studio, Kuntokatu 3. Valmistamme erilaisia eksoottisia kaloja ja äyriäisiä, joita saamme tänne 24 tunnissa suoraan mm. Galiciasta. Kokkailun väliajoilla stipendiopiskelijamme, baariammattilainen Juho Tuppurainen opastaa drinkkien tekoa. Ilmoittautumislomake aukeaa elokuussa.

Tampereen voutikunnan 50-vuotisjuhlat

27. lokakuuta Tampere-talo, kunnon bileet 50-vuotiaan voutikuntamme kunniaksi. Ohjelma ja lipunmyynti.

Helsingin kapituli

10. marraskuuta Pörssitalo, Fabianinkatu 14, Helsinki.


Jäseneksi?

Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme, kun ottavat yhteyttä voutineuvostoon. Varsinaiseen jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita osallistumaan tilaisuuksiimme.

Muista käyttää kilpiyritysten palveluja! Klikkaamalla näet jäsenedut.

Tamperelaisia kokkaamassa Voita & Sokeria -ohjelmassa

Berthan kokki Lauri Urkko kokkailee madetta. KATSO.

Tampere-talon johtaja Paulina Ahokas tekee lohta. KATSO.

Ravintoloitsija Arto Rastas valmistaa kania. KATSO.

Tampereen vouti Mikko Reinikka kokkaa valencialaista paellaa. KATSO.