Ilmoittaudun Tampereen jäsentapahtumaan

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS
2. toukokuuta 2018
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittaudun Tampereen jäsentapahtumaan

SEMINAARI & FINAALI-ILLALLINEN
6. – 7. toukokuuta 2018

Täytä jokaisesta osallistujasta oma ilmoittautuminen. Alennettu hinta vain jäsenille.

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tervetuloa Tampereen Paistinkääntäjien verkkosivuille


Tampereen tapahtumakalenteri 2018

Jokaiselle tapahtumalle tulee oma ilmoittautumislomake. Tilaisuudet ovat aina avec ja omat vieraat ovat myös tervetulleita jos lomakkeessa erikseen mainitaan.

Tampere Wine Fest tasting 27.4.

27. huhtikuuta klo 18 Olympia-kortteli, Satakunnankatu 10. Grand Officier Maître Sommelier Timo Jokisen järjestämä eurooppalaisten huipputuottajien viinitapahtuma ensimmäistä kertaa Tampereella. Ohjelmassa klo 18.00 tervetuloasanat ja lasillinen samppanjaa, 18.30 viinitasting: Bernardo Iglesias Gutierrez from Jumilla to Txakoli via Cigales, 19.00 tutustuminen muihin näytteilleasettajiin, sis. 5 drinkkilippua. Hinta 30 €. TÄYNNÄ!

Sääntömääräinen vuosikokous

2. toukokuuta klo 16.00 Tampereen Suomalainen Klubi, Puutarhakatu 13. Sääntömääräiset vuosikokousasiat. Ei käätyjä. Ilmoittautuminen sivun lomakkeella.

Nuorten saliammattilaisten SM-kilpailut ja Tampereen Kaikkien Aikojen Paras Tarjoilija 1968-2018 -kilpailu

Tampereen Suomalainen Klubi, Puutarhakatu 13. SM-kilpailuun osallistujan tulee olla alle 31-vuotias. Tampereen Kaikkien Aikojen Paras Tarjoilija -kilpailussa ei ole ikärajaa. Molemmissa kilpailuissa kilpailijan osallistumismaksu 50 € sisältää sunnuntain seminaarin ja maanantain illallisen juomineen. ILMOITTAUDU KILPAILIJAKSI Christina Suomiselle christina@ravintola-c.fi.

Sunnuntai 6.5. klo 12 – 17 seminaari: Ruoan ja viini yhdistämisen jalo taito. Yhdistämisen haasteet erilaisissa ravintoloissa, keittiön ja salin yhteistyö juomien valinnassa. Seminaari on maksuton kilpailuihin osallistuville. Jäsenille 25€ ja ei-jäsenille 35€, sis. päiväkahvin, maistettavat viinit ja makupalat. Kilpailijoille vapaamuotoinen gettogether-tilaisuus, jossa käydään läpi maanantain kilpailun rakenne ja tehtävät.

Maanantai 7.5. klo 12 – 16 kilpailut: Nuorten saliammattilaisten SM-kilpailun ja Tampereen Kaikkien Aikojen Paras Tarjoilija kilpailun taitotehtävät.

Maanantai 7.5. klo 18 finaali ja illallinen: finaalitehtävät yleisön edessä. SM-kilpailun voittaja lähtee edustamaan Suomea MM-kilpailuihin Meksikoon 21.-22.9.2018. Kaikkien Aikojen Paras Tarjoilija palkitaan erikseen. Illalisen hinta yleisölle 75€ juomineen, mikä sisältää matkastipenditukea 20€ MM-kilpailuun lähtijälle.

ILMOITTAUDU YLEISÖKSI seminaariin ja illalliselle oheisella lomakkeella.

Parsaa ja viiniä

17. toukokuuta klo 18.00 Tampereen Vinoteque Oy, Kuninkaankatu 13. Viiden ruokalajin parsamenu siihen sopivine juomineen: Vasikka carpaccio & parsa carpaccio • Parsakeitto • Parsarisotto • Paahdettua kuhaa, parsa frittata, glaseerattua parsaa ja kevätsipuli hollandaise • Maitosuklaata & vaniljaa. Koko paketti juomineen 70 €. Cheffeinä Vinoteekin keittiössä taituroivat Toni Leskinen ja Anette Mellin. TÄYNNÄ!

Aitoo grillausworkshop

9. kesäkuuta klo 11.00 Penttilän Tila, Kajantilantanhua 2, Aitoo. Grillaamme maalaismaisemissa kaikkea mitä kiinni saamme. Bussikuljetus lähtee Tampereen Komediateatterin edestä klo 10, Lapintie 3.

Tamperrada pintxokilpailu

13.–17. elokuuta tamperelaiset ravintolat. www.tamperrada.fi

Jyväskylän suurkapituli

17.–19. elokuuta Jyväskylä.

Tamperrada Kauppahallin Herkkufiesta

15. syyskuuta Tampereen Kauppahalli, Hämeenkatu 19. Herkuttelemme 10 kilpiravintolan loihtimia ruoka-annoksia ja Tamkeys bändi viihdyttää. Kymmenen kilpiravintolan 10 eri ruokalajia ja 3 lasillista yhteensä 65€. OSTA LIPPU.

Kokkaus workshop Mariscos

29. syyskuuta klo 9.00 TAMK Catering Studio, Kuntokatu 3.

Tampereen voutikunnan 50-vuotisjuhlat

27. lokakuuta Tampere-talo, kunnon bileet 50-vuotiaan voutikuntamme kunniaksi.

Helsingin kapituli

10. marraskuuta Pörssitalo, Fabianinkatu 14, Helsinki.


Jäseneksi?

Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme, kun ottavat yhteyttä voutineuvostoon. Varsinaiseen jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita osallistumaan tilaisuuksiimme.

Muista käyttää kilpiyritysten palveluja! Klikkaamalla näet jäsenedut.

Tamperelaisia kokkaamassa Voita & Sokeria -ohjelmassa

Berthan kokki Lauri Urkko kokkailee madetta. KATSO.

Tampere-talon johtaja Paulina Ahokas tekee lohta. KATSO.

Ravintoloitsija Arto Rastas valmistaa kania. KATSO.

Tampereen vouti Mikko Reinikka kokkaa valencialaista paellaa. KATSO.