Jäseneksi?

Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ammattilaiset ja harrastajat ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme, kun ottavat yhteyttä voutineuvostoon. Jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita osallistumaan tilaisuuksiimme.

Tervetuloa Tampereen Paistinkääntäjien verkkosivuille

Tampereen tapahtumakalenteri 2019

Tapahtumiin ilmoittaudutaan Lyyti-ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Jokaisen tapahtuman yhteyteen tulee linkki ilmoittautumiseen. Tilaisuudet ovat aina avec ja omat vieraat ovat myös tervetulleita, jos ilmoittautumislomakkeessa niin mainitaan. 

Kesän aikana on tulossa lisätietoa syksyn tapahtumista. 

Kauppahallin Herkkufiesta

14. syyskuuta klo 20 Tampereen Kauppahalli. Tamperelaiset kilpiravintolat tarjoavat 10 eri ruokalajia ja ruokien lisäksi lipun hintaan kuuluu 3 lasia viiniä. Kilpiyrityksistä ovat mukana Armas Catering, Ravinteli Bertha, Ravintola Henriks, Juvenes Juhlapalvelu, Kalaherkut Oy Nygren, Ravintola Kitchen & Bar Dabbal, Ravintola Näsinneula, Tampere-talon Ravintola Tuhto, Ravintola Tiiliholvi ja Ravintola Salud. Musiikista vastaa Tamkeys-bändi. Pukukoodi: smart casual tai kokkitakki ja käädyt.

Herkkufiestan liput á 65 € ovat myynnissä TÄÄLLÄ.

Lippuja voi ostaa myös Kauppahallin 4 Vuodenajasta, Juomapuoti Flindasta ja Laatulihasta, maanantaista 15.7.2019 lähtien.

Tervetuloa herkuttelemaan ja viettämään hauska ilta mukavassa seurassa!

Riistaillallinen

5. lokakuuta klo 17 Mäntän Klubi, Tehtaankatu 33, Mänttä. Neljän ruokalajin illallinen satavuotiaassa Mäntän Klubissa. Yhteistapahtuma Jyväskylän voutikunnan kanssa. Voutikunnan tarjoama bussikuljetus lähtee klo 15 Tampereen Keskustorilta Vanhan kirkon edestä. Paluu Mäntästä samaan paikkaan noin klo 23. Menutiedot päivitetään myöhemmin. Menun hinta yhteensä 68 € (ruoka 39 € ja juomapaketti 29 €). 

Ilmoittautumislinkki löytyy TÄÄLTÄ.

Lihallinen lokakuu

17. lokakuuta klo 19 ravinteli Huber, Aleksis Kiven katu 13. Lihan iloja. Pukukoodi: smart casual ja käädyt.

Martin hanhi -illallinen

12. marraskuuta klo 18 Rusticheria Stella, Valkeakoski. Vanha mestari, Conseiller Culinaire de Finlande Martti Lehtinen tulee opastamaan, kuinka sekoitetaan oikeaoppinen verikeitto. Stella sai kilven vuonna 2018. Voutikunnan tarjoama bussikuljetus lähtee klo 17 Tampereen Keskustorilta Vanhan kirkon edestä. Pukukoodi: smart casual ja käädyt.

Joulujuhla: Lapin romantiikkaa

13. joulukuuta klo 19 Kitchen & Bar Dabbal, Hotel Lapland, Yliopistonkatu 44. Dabbal sai kilven vuonna 2018. Pukukoodi: tumma puku ja käädyt.