Jäseneksi?

Jäseneksi hakeutumisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tilaisuuksiimme tutustumaan toimintaamme, kun ottavat yhteyttä voutineuvostoon. Varsinaiseen jäsenhakemukseen tarvitaan kahden jäsenen suositus.

Muiden voutikuntien jäsenet ovat myös tervetulleita osallistumaan tilaisuuksiimme.

Muista käyttää kilpiyritysten palveluja! Klikkaamalla näet jäsenedut.

Ilmoittaudun Tampereen jäsentapahtumaan

WORLD CHAÎNE DAY 2017
22. huhtikuuta 2017
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ilmoittaudun Tampereen jäsentapahtumaan

KÄSITYÖLÄISPANIMOVIERAILU
26. huhtikuuta 2017
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tervetuloa Tampereen Paistinkääntäjien verkkosivuille

Tampereen tapahtumakalenteri 2017

Jokaiselle tapahtumalle tulee oma ilmoittautumislomake. Tilaisuudet ovat aina avec ja omat vieraat ovat myös tervetulleita jos lomakkeessa erikseen mainitaan.

Tunnelmallinen ilta Tiiliholvissa

8. maaliskuuta klo 19:00 Ravintola Tiiliholvi, Kauppakatu 10. Chef Rôtisseur Pietari Parkkonen suunnittelee meille maistuvan illallisen. Pukukoodi: smart casual ja käädyt. Menu: amuse: kateenkorvaa ja kahvia • Näsijärven kuhaa, savufenkolia ja pikkelöityä porkkanaa • Härkätartaria, wasabia ja keltuaista • Karamellisoitua ankanrintaa, freekeh-vehnää ja kirsikkaa • Tiiliholvin Pavlova 2017 • Petit fours. Menu 40€ ja viinipaketti 30€. Maksu ravintolassa. TÄYNNÄ!

Kansainvälinen kilpipäivä World Chaîne Day Suomi100

22. huhtikuuta klo 16:00 TAMK Catering Studio, Kuntokatu 3. Kilpipäivän juhlaillallinen, pitkä menu ja elävää musiikkia. Pukukoodi: juhlapuku ja käädyt. Hinta 100€ juomineen.

Vierailu käsityöläispanimossa

26. huhtikuuta klo 18:00 Pyynikin Käsityöläispanimo, Tesoman Valtatie 24 (käynti Kolismaankadulta). Tutustumme panimotoimintaan sekä maistelemme ruokaa ja palkittuja oluita. Menu: Grillattua sydänsalaattia, paahdettua pekonia ja sitruunamajoneesia • Dammer Pils • Lohipastramia, rieskaa ja hillaa • Hilla Saison • Ruby Jazz leipää, hirvitartaria ja pihlajanmarjaa • Ruby Jazz • Mallasliemessä haudutettua naudanrintaa ja herkkutatti-perunapyrettä • Black Ipa • Tiramisu Papa Vanilla • Papa Vanilla Stout. Hinta 46€. Ilmoittautumislomake aukeaa tälle sivulle. Max 30 hlöä. Smart casual ja käädyt.

Sääntömääräinen vuosikokous

2. toukokuuta klo 16:00, Tampereen Suomalainen Klubi, Puutarhakatu 13. Käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat. Ei käätyjä.

Tislaamoretki Pohjanmaalle ja illallinen

8. toukokuuta klo 13:00, bussikuljetus Vanhan kirkon edestä. Teemme yhteisretken Pohjanmaan, Helsingin ja Tampereen voutikuntien kanssa maailman parhaan ginin lähteille Kyrö Distilleriin, josta siirrymme illalliselle Juurella ravintolaan Seinäjoelle. Palkittu ja kehuttu Juurella sai viime keväänä Rôtisseurs-kilven. Illallisella smart casual ja käädyt. Max 20 hlöä.

Nuorten saliammattilaisten SM-mestaruuskilpailut

21. toukokuuta klo 12 – 17, Tampereen Suomalainen Klubi, Puutarhakatu 13. Viinisymposium, asiantuntijaluento, päiväkahvitus ja kilpailijoiden valmennusta; ravintolatarjoilun taidot, tarjoilutekniikka ja viinin tarjoilu, viiniluento natura-viineistä. Luennolle ovat kaikki tervetulleita. Symposium maksaa rotissöörijäsenille 25€ ja muille 35€. Kilpailuun osallistuminen maksaa 50€, joka sisältää valmennussymposiumin, kilpailun ja juhlaillallisen. Kilpailijan tulee olla alle 31-vuotias. Kilpailuun ilmoittautuminen christina@ravintola-c.fi. Yleisölle ilmoittautumislomake aukeaa tälle sivulle.

22. toukokuuta, Tampereen Suomalainen Klubi, Puutarhakatu 13. SM-kilpailujen juhlaillallinen. Kilpailu klo 12 – 16. Illallinen aloitetaan klo 18:00 kilpailijoiden finaallitehtävällä yleisön edessä, jonka jälkeen palkintojen jako ja juhlaillallinen. Pukukoodi: tummapuku ja käädyt. Illallisen hinnasta menee osa kilpailijan kilpailumatkastipendiin. Voittaja edustaa Suomea syyskuussa MM-kilpailuissa Unkarissa. Illallinen 75€ sisältää ruoan juomineen ja palkintostipendin tukisumman 20€.

Nyt grillataan workshop

10. kesäkuuta grillausworkshop. Paikka ja sisältö lähempänä.

Kaasua, komisario Palmu

3. elokuuta klo 18:00 Tampereen Komediateatteri, Lapintie 3. Katsomme Mika Waltarin Kaasua, komisario Palmu -näytelmän ja nautimme sen jälkeen iltabuffeen. Hinta 62€ sis. teatterilippu, alkumalja ja buffet, muut juomat maksetaan paikan päällä. Mukaan on varattu lippukiintiötä Lahden, Turun ja Helsingin voutikunnille.

Tamperrada pintxoviikko

14.-18. elokuuta tamperelaiset ravintolat kilpailevat viidettä kertaa parhaasta pintxosta. www.tamperrada.fi

Kauppahallin herkkufiesta

9. syyskuuta klo 20:00, Tampereen Kauppahalli, Hämeenkatu 19. Nautimme tamperelaisten kilpiyritysten valmistamia herkullisia ruoka-annoksia. Paketissa 10 ruokalajia ja 3 lasia viiniä. Hinta 65€ + Lippulan palvelumaksu 3,50.

Syksyn kokkausworkshop

30. syyskuuta klo 9:00 TAMK Catering Studion opetuskeittiö, Kuntokatu 3. Teema vielä avoin.

Suklaata ja viiniä

10. lokakuuta nautimme suklaa-asiantuntijan opastuksesta ja etsimme suklaille sopivia viinimakuja.

Perinteinen Martin hanhi -illallinen

10. marraskuuta klo 19:00 Martin päivänä nautimme perinteisen Martin hanhi -illallisen tamperelaisessa ravintolassa.

Tampereen Paistinkääntäjien Joulujuhla

15. joulukuuta klo 19:00 Ravintola Tampella. Pukukoodi: juhlapuku ja käädyt.

Komisario Palmu jäsentilaisuus 3. elokuuta. Teatteri ja illallinen.

Tamperelaisia kokkaamassa Voita & Sokeria -ohjelmassa

Berthan kokki Lauri Urkko kokkailee madetta. KATSO.

Tampere-talon johtaja Paulina Ahokas tekee lohta. KATSO.

Ravintoloitsija Arto Rastas valmistaa kania. KATSO.

Tampereen vouti Mikko Reinikka kokkaa valencialaista paellaa. KATSO.