Tunnelmia edellisestä jäsentilaisuudesta

Tapahtumat

Perinteisesti kesäkuussa oli vuorossa Mustan Lampaan viiniteemainen ilta ja yhdistyksen vuosikokous
Toukokuun tilaisuudessa kokoonnuimme Grillikouluun ja viinitastingiin Peräniemen kasinolle. Myös keli oli aurinkoinen ja lämmin.
Kuopio sai takaisin kolmannen Rotisseur -kilven, kun ravintola Kuopion Klubille luovutettiin Rotisseur -kilpi 12.4. kilvenluovutusillalisella, joka oli samalla sarjassaan kolmas Signature -illallinen. Illallisen merkkihenkilönä oli Gustaf Ranin (1825-1896).
Savon paistinkääntäjät tutustuivat suosittuun uuteen artesaani-pizzeriaan Bloccoon.
Vuoden 2019 ensimmäinen tapahtuma oli vierailu upeassa matkailu/kylpyläkohteessa Järvisydämmessä. Päivä sisälti matkat upeassa talvimaisemassa Järvikylään, siellä kylpylässä käynti ja illan päätteeksi illallinen upeassa Järvikylän ravintolassa.
2018 viimeinen tilaisuus oli pikkujoulut Jäppilän Kievarissa, jossa nautittiin Ameriikkalainen barbegue -illallinen.
2.11. perjantaina oli vuorossa perinteinen Savonia AMK:n järjestämä illallinen, jonka alussa myös luento luomuviineistä.
Lauantaina 22.9. kokoonnuttiin perinteiseen Urban menuiltaan, jossa keittiö oli Anssin johdolla loihtinut mieleenpainuvan makumatkan Savon paistinkääntäjille
Elokuun lopulla toteutui keväältä peruuntunut vierailu kalalapille Vuorelaan.
Savon Paistinkääntäjät Ry vuosikokous pidettiin Kuopiossa Ravintoa Mustassa Lampaassa 15.6.2018 jonka jälkeen nautittiin Mustan Lampaan perinteinen viinijuhlateemainen menu. Tämän vuoden viinijuhlilla teemana oli aasialainen ruoka ja siihen yhdistettiin maailman viinejä.