Tunnelmia edellisestä jäsentilaisuudesta

Tapahtumat

Savon Rotisseurien viimeinen tilaisuus 2019 vuodelle oli pikkujouluillallinen uudessa Lapland Hotellin ravintola Gállassa. Illan pääosassa oli Gállan nimikkomenu, joka olikin kyllä maukas kokonaisuus.
8.11.2019 kokoonnuimme jälleen kerran Savonia AMK opiskelijoiden järjestämään iltaan, jossa teemana oli Pohjolan makumaailma. Seija Mäki, Tarja Vornanen sekä Markku Haapakoski olivat ohjanneet opiskelijat jälleen kerran hienoon iltaan viinikoulusta jälkiruokaan asti.
Syyskuun ensimmäinen ravintolatutustuminen oli Kauppahallin Espanjan Herkut Oy:n tapasravintola, jonka kokki Angel Silva oli laittanut halliin maittavan pintxospöydän paisitnkääntäjien nautittavaksi.
Perinteisesti kesäkuussa oli vuorossa Mustan Lampaan viiniteemainen ilta ja yhdistyksen vuosikokous
Toukokuun tilaisuudessa kokoonnuimme Grillikouluun ja viinitastingiin Peräniemen kasinolle. Myös keli oli aurinkoinen ja lämmin.
Kuopio sai takaisin kolmannen Rotisseur -kilven, kun ravintola Kuopion Klubille luovutettiin Rotisseur -kilpi 12.4. kilvenluovutusillalisella, joka oli samalla sarjassaan kolmas Signature -illallinen. Illallisen merkkihenkilönä oli Gustaf Ranin (1825-1896).
Savon paistinkääntäjät tutustuivat suosittuun uuteen artesaani-pizzeriaan Bloccoon.
Vuoden 2019 ensimmäinen tapahtuma oli vierailu upeassa matkailu/kylpyläkohteessa Järvisydämmessä. Päivä sisälti matkat upeassa talvimaisemassa Järvikylään, siellä kylpylässä käynti ja illan päätteeksi illallinen upeassa Järvikylän ravintolassa.
2018 viimeinen tilaisuus oli pikkujoulut Jäppilän Kievarissa, jossa nautittiin Ameriikkalainen barbegue -illallinen.
2.11. perjantaina oli vuorossa perinteinen Savonia AMK:n järjestämä illallinen, jonka alussa myös luento luomuviineistä.
Lauantaina 22.9. kokoonnuttiin perinteiseen Urban menuiltaan, jossa keittiö oli Anssin johdolla loihtinut mieleenpainuvan makumatkan Savon paistinkääntäjille
Elokuun lopulla toteutui keväältä peruuntunut vierailu kalalapille Vuorelaan.
Savon Paistinkääntäjät Ry vuosikokous pidettiin Kuopiossa Ravintoa Mustassa Lampaassa 15.6.2018 jonka jälkeen nautittiin Mustan Lampaan perinteinen viinijuhlateemainen menu. Tämän vuoden viinijuhlilla teemana oli aasialainen ruoka ja siihen yhdistettiin maailman viinejä.